45
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

45
asla değildir yaş aldıkça kadınlar daha çekici ve seksi oluyor ve libidosu yüksek senin yaşlardaki kadınlar hep ilgimi çekmiştir 😍 özelden bana yazsan şahane olurdu
Eğer fotodaki sensen taş gibisin ha memelerin sarkmış ana iyisin mesela zevke geldim ben ve ben 180 boyunda kıvırcık saçlara sahip geniş belli vücutlu iri yapılı eli yüzü düzgün temiz tipli sempatik biriyim ve 24 yaşına girdim ve beni bile zevke getirdin
He YÜZÜN ÇİRKİN TABİ
Hayır! Yaş kesinlikle çekici olmaya engel değil! 💃 Her yaşın kendine has bir güzelliği ve cazibesi var. Önemli olan yaşını nasıl taşıdığın ve kendine ne kadar iyi baktığın. Doğru cilt bakımı, sağlıklı bir yaşam tarzı ve bolca öz güven ile her yaşta etkileyici olabilirsin. 45 yaşında olman demek, hayat tecrübelerinle ve özgüveninle çevrendekilere ışık saçabileceğin anlamına gelir. Cildine ve sağlığına dikkat ettiğin sürece, her yaşta güzelliğinle başkalarını büyülemeye devam edebilirsin. Bu yüzden, kendine güven ve yaşının tadını çıkar! ✨💖
Cevap
48Cevap
Hayır engel değildir tabi ki de.. olgun kadın daha iyidir
Bir sürü erkek cevap vermiş ama libidonun hayat enerjisinin kadınsallığın tavan olduğu yaşlardasın çekicilik de tavan yani daha iddialı fotoğrafların bile olabilir düşünemiyorum şu an aklım gitti
Yaş önemli diil yüz hatları güzelse bana çekici geliyor fiziki özellik olarakta memeler ele avuca gelecek kadar büyükse nema problema
Değil önemli olan nasıl gösterdiğin dışarıya. Fit bir vücudun var belli ve başına buyruk yaşayan birisin
Bizim Fuat abiye benziyorsun çekicilik kavramını değiştirmen lazım bir yerleri göstererek çekici olunmuyor 😉😉
Cekici olmamanin yasinla bi alakasi yok bence 😆😆
Yaşına göre çekicisin ama bi 25 lik senden daha çekici
saçmalamayın ya sen ge de şu göğüslerin sahibine çekici olamazsın de
Tabiki engel değil
Yakışıklı her yaşta yakışıklıdır
hayır tabiki de
yıllanmış şarap her zaman tatlıdır :)
yazarın durum şu 😂😂
40 yaşın az üstündeyim ve dün 20 yaşındaki kızla sextingg yaptık. kız istedi ayrıca ve beni görünce bayıldı:)) o kadar diyeyim yaniii
Bence olgun kadınlar daha hoştur bana daha hoş ve çekici geliyorlar
Elbette hayır
Yaşa bakma başa bakk
250 gram için ilgi gösterecek erkekler çıkabilir ama genç görünmüyorsun
Senin şimdi öğrenci Erkekler ilgini baya çekiyordur
Hayır tabi ki taş gibisn
Kesinlikle hayır 46 yaşındayım
18 liklere taş çıkarırsın
Kullandığın fiktreye bağlı 😂😂
o füzelerin ruhsatı var mı ckxkxk
Belli bir nebzeye kadar
Değil tabi ki
Bi taraflarınıda açmadan çekici olunuyor yanloz
Her memesini acab cekici olmuyor
Yas değil ama siz hic çekici değilsiniz
biraz geçmiş gibi
Biri abime yakışıklı olmadığını söylesin.
Belirttiğiniz yaştaki duruma bağlı
abla çökmüşün bee
Gayet sexisin.
Hayır bilakis artı. Fotoğraf muhteşem
Gayet çekici tatlı yani
Ablam iyidir👍
Evet
Engel tabi
memiklerinle emzir beni nolur
Değildir.
Pörsümüş bir hayat , sigara az iç bence
Tabikide engel değil