Ben gittim biraz dolandirildim
Şimdi iyi bir yer buldum hadi ise yaradı diyelim yani ben dehşet pürüzsüz değilim napim ya değilim işte
Hayatımdaki kişi de çok guzellige bakan biri korkuyorum evlenmekten of
Ben gittim biraz dolandirildim
Şimdi iyi bir yer buldum hadi ise yaradı diyelim yani ben dehşet pürüzsüz değilim napim ya değilim işte
Hayatımdaki kişi de çok guzellige bakan biri korkuyorum evlenmekten of
Kendine baksın o
Zaten herhangi bir şeyden laf açıldığında kendimi ezdirmiyorum hiçbir kadını da ezdirmiyorum diyorum erkekler kendine baksın diye ama içten içe işte ben kafaya takıyorum
Cevap
0Cevap
Oyle biriyse gozu de sürekli disari kayar aman dikkat et
Ya bilmiyorum bazen konu açılınca kadınlar yaşayan varlıklar vs saglik bilmem ne konuşmaları yapıyorum
O da ben seni sevdikten sonra teninin rengi değişse de severim diyor ( beyaz ten seviyor normalde )
Bilmiyorum ona güveniyorum her şeyime iltifat ediyor sivilceme bile iğrenç demiyor ne bileyim işte
Benim psikolojim bozuk sanırım
Küçükken ortaokuldaki sevgilim dalga geçmişti bazı şeylerimle o zamandan beri fazlaca takıntı haline geldi her şeyim
Bunu bana o da demişti bir gün gözüne çok güzel gelmiştim normalde sadece güzel geliyorum djhf ben de ekstra hiçbir şey yapmadım demiştim
çünkü yapmamıştım
o da sen kendini güzel hissettiğinde daha güzel oluyorsun demişti
gerçekten o gün kendimi çok güzel hissediyordum demek ki dışarı da yansımış nasıl bir cümle kurdum ya fjhf
Ay teşekkür ederim gerçekten yorumun bana iyi geldi 😊😊😊
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar