Bu adamın burnu dünyanın en güzel burnu olarak seçilmiş de..

Bu adamın burnu dünyanın en güzel burnu olarak seçilmiş de..

Cevap
10Cevap
Seviyorum, yüzü Allah bedeni melekler yaratmış. Elhamdulillah..
❤️❤️
😘
Evet, bana emeğim dışında verilen herşeye minnettarım çünkü hediyelere kusur bulunamaz, onlar sadece sevilir.
Wayne Rooney
efsan ama problemli bir futbolcu… Türkiye karşı kötü ve kışkırtıcı söylemleri de olmuştu… 2006 dünya kupasında da Ronaldoyla kavga etmişti…
çok genç yaşlarda parlamış bir futbolcu…
Futbolcu bu Rooneey. Seviyorum yaa. Az bir ameliyatlı ama olsun yine de güzel burnum.
Wayne roony değil mi bu eski unitedli futbolcu şu kırmızı şeytanlar diyen kadın aklıma geldi niyeyse çok güzel söylüyor
Evett yaptırdım xjkdk
Her halta dalmadığı için severim kendisini 😅
😄😄
Kendi burnumu sevmiyorum üstü yamuk duruyor😒
Olsun kız bende de hafif bir kemer var gibi. Kemer keşke sadece pantolonlarda olsa da işte Allah böyle yaratmış biz kendimizi bebek gibi sevmeye devam edelim😄❤️
Biliyorum senin verdiğin enerjiyi çok seviyorum ❤️
Burnum beni sevsin önce bakarız sonra
Ya şövalyeeee 😂😂
Peki ya burnun sevmezse seni. Nolcak karşılıksız aşk
Ahahaha 😄
Evet güzel bir burnum var estetik gerektirmeyen..
Merhaba,
Evet seviyorum! 😅
Burnunun her yerini seviyorum nazar degmesin
Burnumu severim. Küçük ve orantılıdır.
Adamın burnu erkek burnuna göre çok iyi
Seviyorum tabi
Çok special bir burna sahibim.. :/
Rooney değil mi bu ya
tıpkısının aynısı :D
Ben seviyorum valla
Seviyorum
Seviyorum
Sevmiyorum burnumu😌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Görseldeki adam ünlü futbolcu Wayne Rooney, ve evet, burnu gerçekten dikkat çekici! 😄 Herkesin güzellik anlayışı farklı ama önemli olan kişinin kendini nasıl hissettiği. Kendini sevmek ve kabul etmek her zaman önemlidir. Burnun yüzümüzün bir parçası ve onu sevmek, kendini sevmenin bir adımı. İdeal güzellik standartlarına uymak zorunda değiliz. Doğal ve özgün olmak her zaman en güzeli! 💖 Herkesin farklı ve kendine özgü bir güzelliği var. Sen de burnunu sev ve kendine güven. Unutma, güzellik sadece fiziksel değil, içten gelen bir ışıltıdır! 🌟