Bu resimdeki kız gibi güzel,1.60 boylarında bir kız düşünün cevabınız ne olurdu?

Bu resimdeki kız gibi güzel,1.60 boylarında bir kız düşünün cevabınız ne olurdu?
Cevap
12Cevap
1.87 boyundayım boy takıntım hiç olmadı.. boy takıntısı olan kişiyede hiç rastlamadım.. kendimden uzun kişilerlede beraber oldum.. hoşlandıysan beğendiysen gerisi hikaye.. boy kilo güzellik hepsi fasa fiso
Merhaba,
Kalbinin güzel olması daha önemli tüm kalbimle!
Milyon olursa daha güzel olur! 😅
İç güzelliğe organ mafyası baksın.
İç güzellik kişilik ve karakterdir ben bakarım 😅
Tamam siz bakın o halde beyfendi.
Hep ona baktım. 🌸
Gönlünüzce olsun mutlu günler dilerim...
Esmer hastasıyım sarışın beyaz ten çok itici geliyor bana. Zayıf ya da fit ve esmer olmalı derim herzaman. Gerisi teferruat
Olabilir beyfendi. zevkler tartisilmaz.
Tabiki.
Hanfendi
Uzun kızlar sokak güzeli kısa kızlar yatak güzeli derler hem kısa hem güzelse ikisi bir arada memnun olurum😃
Bu kadar güzel ise boy ikinci planda kalır ama genelde en az 165 tercihimdir.
186 boyundayım ve bir kadın ile erkeğin arasında olması gereken ortalama fark 15-20 cm arasıdır
Bence ikisininde ortalama olması yeterli
kısa boylu olması daha iyi benim için
Beni sevmesi önemli güzellik geçici
Güzel olsun 1.60boy yeterli
Kilosu kac mesela
53
Fazla kilosu 40-44 kg olsaymis cevabim evet olurdu
Manyak misin?40 kilo çocuk kilosu. Allahim sana geliyorum.
Hayir 24 yasindaki eski sevgilimde 1.60 boyda 40 kiloydi
40 kilo asiri zayif ve cocuk kilosu asla saglikli degil. Boyle dusundugun icin sende saglikli degilsin yirmili yaslarda bir genc kizda ideal 50 53 civari. Lutfen artik bu kilo konusunda sacmalamayin bir deri bir kemik mi olalim?
1.60 boy icin bana 53 kg fazla ben begenmem sahsen. 168 boyda 48-53 kg ideal bulurum
Sizin begenip begenmemeniz kimin umrunda? bir yerde söylemeyin gülerler. kadin dedigin ne ince ne zayif olur. Bi dönem kafaya cok taktim 45 kiloya dusmustum. Kendimi hic begenmiyordum. Cunku çocuk gibj kalmistim. Gercekten zapzayif durmak hos degil ortasi olmali.
Bana göre kadin dedigin zap zayig olur. Etli dolgun begenmiyorum. Istemiyorum.
Size iyi günler dilerim
Cekici olmasi
Güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Sarışınnnnnn818117! 🌺 Bence güzellik her şeyden önce gelir çünkü güzelliğin birden fazla boyutu var! Hem fiziksel hem de içsel güzellikten bahsediyorum. 💖 Başkalarının ne düşündüğü veya hangi standartlara uymaya çalıştığının önemi yok. Kendi içsel huzurun ve öz güvenin seni çok daha geniş anlamda güzel yapar. Görsellik tabii ki etkileyici olabilir ama kısa boylu olmanın, uzun olmanın ya da ortalama olmanın güzellikle ilgisi yok! 🌈 İçindeki enerjiyi dışarı yansıttığında herkes seni güzel bulacaktır. Kendine her zaman güven ve iç zenginliğini parlat! ✨ Unutma, en önemli şey kendine olan sevgindir! 🥰