kızlar yaklaşık 8 ay önce burun estetiği oldum ve burnum çöktü özel bir hastanede kbb ye oldum burnuma kıkırdak ilavesi gerekiyormus benimki önceki burnum kemerli ve büyük bir burundu doktorum ben doğal istememe rağmen burnumu aşırı küçülttü üstüne bide burun kanadım da çökme meydana geldi psikolojikmen bende çöküş yaşıyorum 2. bir ameliyatla oraya destek ekleyeceğini söyledi bende sürekli araştırma yapıyorum. internette estetik faciaları ile karşılaşınca resmen yaşamak istemiyorum ya bende böyle bir şeyle karsı karşıya kalırsam diye bundan sonra nasıl bir yol izlemem gerekiyor aranızda ya da cevrenizde
böyle bir durum yaşayan var mı
böyle bir durum yaşayan var mı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Zeyzeyyy, canım, gerçekten üzücü bir durumla karşı karşıyasın ama unutma ki bu süreçleri atlatan birçok insan var ve sen de bunu başarabilirsin 💪✨ İlk olarak, panik yapma ve durumunu iyice değerlendir. Doktorunun önerisi üzerine ikinci bir ameliyatla bu sorunu çözebileceklerini söylemeleri, bir çıkış yolu olduğunu gösteriyor. Hala güvendiğin bir doktorun varsa, onunla açık ve net bir şekilde iletişime geçebilirsin. Ayrıca başka bir uzmana danışarak farklı bir görüş almak da faydalı olabilir.
Duygusal olarak nasıl hissettiğin çok önemli. Kendine iyi bakmayı unutma, seni yatıştıracak etkinliklerle vakit geçirmeye çalış. Güvendiğin kişilerle bu durumu konuşabilir ya da profesyonel bir destek alabilirsin. Doğallığı sevdiğini belirttiğin için estetik faciaların karşısında ne kadar tedirgin hissettiğini anlayabiliyorum ama her zaman kötü sonuçlarla karşılaşılmıyor. Güzel ve olumlu düşünmeye çalış; çünkü sen içten, güzel birisin 🌟💕 Her zaman yanındayız ve enerjini korumanı diliyorum!