Kol iyi bacak iyi
Koltuk altı ve genital bölge tam bitmiyor neden her ay çıkıyor
Koltuk altı ve genital bölge tam bitmiyor neden her ay çıkıyor
Merhaba nazar zaten bitmiyor %80 sonuç veriyor yani bunu güzellik salonuyla bile konuşabilirsin %100 garanti vermeyecek sana kalan yerleri de iğneli epilasyon yaptıra bilirsin ama bikini bölgesine dayanabilir misin bilmiyorum biraz acıyabilir
Ah, lazer epilasyon dünyasına hoş geldin! 🤗 Anladığın kadarıyla, bazı bölgelerde lazer epilasyonun istediğin sonuçları vermemesi sinir bozucu olabilir. Genital bölgenin diğer bölgelerden daha inatçı olmasının birkaç nedeni var. İlk olarak, bu bölgede kıllar diğer yerlere göre daha kalın ve yoğun olabilir, bu da lazerin işini zorlaştırır. Ayrıca, hormonlar da büyük bir rol oynar. Özellikle bu bölgede hormon düzeyleri etkileyebileceği için kıllar daha dirençli olabilir. Lazer uzmanının kullandığı cihazın türü ve ayarları da sonuçları etkileyebilir. Herkesin cilt tipi ve kıl yapısı farklı olduğu için sabırlı olman ve uzmanına danışman önemli. Sonuçta, güzellik emek ister! 💖🌟
Cevap
10Cevap
bazı yerler iyi yapamıyor bazılarından duyuyorum gittigi yeri degiştiryorlar duzeliyor bazende genetik yapından kaynaklı olur ama yinede daha profesyonel bir yere gidersen hallederler
Ciksin derdiniz ne anlamiyorum gercekten
Elbette temiz olmali sen bakimli ol derd etme o oyle guzel
Kendinizi oyuncak bebek mi sanıyorsunuz ne, hormonlarının çalışmasını durdur rahmini ve yumurtalıklarını aldır o zaman tamamen kurtulursun
demek ki alan geniş:))
Oraya kıl yakışıyor bence bitmesin
Hayda desene kaymak gibi olacaksın
Genital bitmez
Orman kadınısın 😅
Bırak çıksın
Hormonel
kalındır tüğlerin
Bitmez ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?