İnsanoğlu, çok acımasız, bencil ve cahil olabiliyor. Üni'de ilk sevgilim benden uzundu ve böyle "takıntıları" yoktu. Neredeyse bütün üninin peşinde koştuğu biriydi ve birbirimizi gerçekten sevdik, boyu uzun, boyu kısa o zengin ben burslu okuyan çocuk, hiç birisi umurumuzda değildi. "Ölüm birbirimizi ayırana dek". Evet onu böyle kaybettim. Böyle ön yargıların gerçek hayatı elinizden almasına izin vermeyin, tekrar yaşayacağımı ve onu tekrar bu şekilde kaybedeceğimi bilsem, yine onu seçerdim...
80 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılVay arkadaş kısa dedikleri boya bak ya, bu kadar insanları sınıflandırmayın yahu, niye kısa dursun, komando boy sınırı bile 1.64 iken bu neyin kibri allahaşkına
biraz kendinize gelin, kalp yürek karakter ahlak fizik enerji gibi bi dünya özellik varken boy belirtip gerisi çöp muamelesi yapmak çok ciddi bir ahlak sorunudur bence
13 Yorumla
Soran1 yılShizo007 sensin biliyorum
Cevap sahibi1 yılYanlış biliyorsun kuzum, ki zaten konu da bu değil
1 yılErkeğin karakterine ve kâlbine odaklanmak daha mantıklı.170 erkek kısa sayılmaz.190 olup adamlıktan nasipsiz olanlar da var. Gönül ister ki evet 190 olup adam gibi adam olsun hem karakteri sağlam hem yakışıklı olsun 😃
30 Yorumla
Neden bunu demek zorundasın çok mu kısa başlık yaparsan başlı başına erkekler kompleks olur ölsünler mi 1,70 boyu diye 1,55 kendine nedense kendine bak sayıyorlar uzun boylu erkek istiyorum diyip yanıp tutuşuyorlar
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Vay, bir boy sorusu daha! 😊 Aslında, herkesin çekim kriterleri farklı. 1.70 erkek için kısa mı, uzun mu demek zordur çünkü bu tamamen kişisel bakış açisine bağlı! Kendine güvenen ve pozitif enerji yayan biriysen fiziksel özelliklerden çok daha fazlasını sunabilirsin. Eminim enerjinle ve kişiliğinle boy meselesini unutturursun. En önemlisi, kendinle barışık olman! 😎✨
43 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
1 yılAncak 1.55 kızları düşünürsek normal gadası
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır kısa değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl170 kiz ile 170 erkek gercekten bir degil. Kizlarim govdesi mi bacaklarimi uzun bilmiyorum ama ayni boyda kadon ve erkegi yan yana koysaniz kadin daha uzun duruyor. 170 erkek ciddi kisa. 175-180 hadi bir nebze. Ben 171 boyundayim.
Cogu erkekle goz goze geliyorum yani. Boyunda 175 vs diyen oluyor. 180 ile de goz gozeyim. 10 cm dediginiz sey yarim karis falan fark yapiyor zaten. Kadin erkek arasinda boy farkinin olmasi icin en az 15 cm den ve uzeri olmasi gerekiyor erkegin. Yoksa cok kisa 150 vs hatun degilse boy farki pek açılamıyor.
160-165 kiz icinde 170 erkek kisa kalir. 5-10 cm cok fark olusturmuyor. En fazla alin mesafesinde bir boy farki olur bu durumda. Topuklu vs de hic kurtarmaz zaten. Cogu erkekte ne yazik ki benimle ayni ya da az bucuk uzun oluyor. 150-160 kizlara yine bazi erkekler uzun geliyor. Bana ne yazik ki 185 uzeri olmadigi surece uzun bir erkek olmuyor yanimda.
129 Yorumla
Soran1 yılCiddi anlamda doğru ben 165 babam 180 ona ragmen çok yakın boyumuz ben onun uzun olduğunu düşünmüyorum ben uzun değilim ama 170 de yanım da nasıl durur diye düşünüyorum bencede kısa kalır bide çocukla evlilik niyetiyle konuşuyordum boyunu sormamı boy benim için önemli dememi garipsedi felan çok garip insanlar tabiki önemli olucak meyve almıyoruzki eş seçiyoruz
Cevap sahibi1 yılBu konularda duyar kasmaya gerek yok. Erkeklerde istedigi kriterleri söylüyor. Kizlar soyleyince suc oluyor. Meyvenin bile dis gorunusu guzel, saglam, parlaksa posete atıyoruz. Insani nasil secmeyelim?
Cevap sahibi1 yıl180 de kisa dedigin gibi. O kadar uzun durmuyorlar yani en azindan benim gozumde. Bana 185 falanda kisa geliyor. Arada 14-15 cm var. Benim elimle bir karis ediyor 15 cm. Cogu insan icinde oyledir. Yine cok fark degil. Bana biraz fark icin 188-189-190 dan falan baslamak lazim. Onu da bu ulkede ben pek bulamiyorum☺️
- 1 yıl
peki yanlış anlamazsan erkek sarışın değil diye istemese laf eder miydin
Cevap sahibi1 yıl@Kerpiç bugune kadar insani k***ar, o***pu yerine koyan, birilerinin namusuna dil uzatmakta sakinca gormeyenlerden hayir geldiyse poşete koyanlardan da hayir gelir bu kadar dert etme.
- 1 yıl
"birilerinin namusuna dil uzatmakta sakinca gormeyenlerden hayir geldiyse" uzun boylu ve yakışıklı olursa öylesinide kabul eder gibime geldi :D doğru diyorsun gerçi öyleler tercih edilir sitede görüyoruz her gün birisine çok aşığım bana kötü davranıyor diyen kızları. aksini söylemiyoruz zaten
Cevap sahibi1 yıl@Adinisenkoy43 birilerinin namusuna dil uzatmayan erkek var mi peki? E bu kizlar kiminle, nasil evlensin o zaman? Ulkede evlenecek, cikacak erkek mi kaliyor? %90 oraninda boyleyseniz kizlar ne yapsin? yakisiklisida tipsizide kisasi da uzununu da boyleyken sence bize baska secenek kaliyor mu? Ben söyleyeyim kalmiyor. Sanki hepiniz edendi, namazli, oruclu, dili duali, sunnetlerle yasayan, duzgun tiplersiniz de kizlar tercih etmiyor evet
- 1 yıl
namaz kılmasam bile övünmek için söylemiyorum gayet karakterliyim :D dediğim gibi lisede bile zorba olmasına rağmen sevilen insanlar gördüm bunun üstü yok zaten.
- 1 yıl
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 Ciğerim karı milletine laf anlatılmaz, kapasiteleri ortada bak.
@https://www. kizlarsoruyor. com/qt/cinsellik/q23357301-yatakta-kufur-siddet-severmisiniz - 1 yıl
Cevap sahibi1 yıl@Adinisenkoy43 sevdiginiz kadinlarin kilosuna 80-100 kilo eklesek ayni derece sever miydi acaba erkek milleti... ulkede kadin cocuk dogurdu gogusleri sarkti, kilo aldi, bakimsizlasti diye karisini aldatan, begenmeyen, karisinin berdigi emegi gormeyen hanzolarla dolu. Sanki siz erkek milleti sutten ak cikmis ak kasiksiniz da kizlara laf soylemeniz yok mu? Sanki siz surati guzel olmayana, cirkin olana, sisman olana, vucudu iyi olmayana bakiyorsunuz da kizlara gelince konu sıkıntı oluyor. Cirkin maymun gibi erkeklerin yaninda cok guzel hatunlar gorursun ama tam tersi olmaz. Cirkin kadinlarin yaninda yakisikli erkek nadie gorursun hatta gormezsin bile. Yine hatta en tipsizi bile manken gibi hatunla gezer. Ama sorsan kizlar tipe daha cok bakiyor degil mi? Kozmetik, estetik sektoru neden gelisti? Erkeklerin bu mukemmel kadini istemesi yüzünden. Estetik kaygılarla bu merkezlere giden erkek sayisi kadinlar kadar cok degil. Cunku kadinlar gecmisten beri hep dia gorunusleriyle ilgili zorbaliklara maruz kaldilar. Bu erkekte olsaydi eger, bu sektorler erkeklere calisirdi zaten. Hala gelip 30 cm kisa olsaydi suratina bakmazdi vs diyorsun. Sanki 150 kilo olan kadinin suratina bakacakmis gibi, cirkin kadinin suratina bakacakmis gibi...
- 1 yıl
Benim sevdiğim 300 kilo olsada severim yalan söylemem ben. 2. Si çirkin erkeklerin yanındaki kızların paraya geldigini biliyorsun 3. Sü 190 150 çok çift var.
- 1 yıl
Cevap sahibi1 yılabicim para dedigin sey ulkede kac tanesinde var peki? Ulkenin yarisi memur, yarisi asgari ucretli zaten. Sayili zengin, parali adam var.
Senin mantigina gore tum kizlarin o adamlarin elinde bulunuyor olmasi lazim. Sana ona buna, memura, isciye kiz dusmemesi lazim. Memurun, asgari ucretlinin evlenenemesi lazim degil mi?
Peki bu asgari ve memur ucretlilerin sevgilileri var mi? Var. Evliler mi? Evliler. Ama o asgari ucret kazanan, memur maasi kazanan adamlarin yaninda da tas gibi cok guzel hatunlar var.
Cevap sahibi1 yıl@Adinisenkoy43 Disarida bir suru cift goruyorsundur. Yanindaki hatunlara bak. Sence o adamlarin zengin olma ihtimali var mi?
Zengin, parasi olan adamin sokakta, bizim gezdigimiz yerlerde ne işi var mesela? Sen disarda acun gibileri goruyor musun, onlar yatlarinda katlarinda keyfine bakiyorlar.
Disarda, sokakta gorduklerin senin benim gibi insanlar. Cogu erkekte tipte yok para da yok, bazisinda kariyer de yok ama bazilarinin yaninda guzel kizlar var.
Egri oturup dogru konusalim disarda bu tarz ciftleri sende goruyorsundur. O erkeklerin bu ulkede gercekten kaci parali ya da zengin?
Ulkede zengin kesim sayili, cogunlugu devlet memuru ya da ozel sektorde 3 kr kazanca calisan insanlar. Ama o erkeklerin tipine, kariyerine, kazancina bak, bir de yaninda gezdirdikleri hatunlara bak.- 1 yıl
Ülkedeki tüm kızlar taş gibi tüm erkeklerde tipsiz galiba 😅
Cevap sahibi1 yıl@Adinisenkoy43 Erkekler olarak tipimde olmasa, paramda olmasa en guzel kiz benim olmali, kriterlerime uymali, ben bir sey vermesem de erkegim ben en iyisini hakediyorum ama o kiz o en oyisini isteyemez gibi bir düşünce yapiniz var ilginc bir sekilde. Başarıyorsunuz da bunu.
Tam tersi olsa, siz olsaniz suratina bakmayacaginiz kizlar, sizin suratiniza bakip adam yerine koyuyor hemde hicbir sey vaadetmediginiz halde. Para yok, yakisiklilik yok, kariyer yok. Kiza vereceginiz bir sey yok ama o kiz o guzelligiyle yaninizda oluyor ve belki guzelligini heba bile ediyor bu tarz erkeklerin yaninda.
Cevap sahibi1 yıl@Adinisenkoy43 Sokakta guzel hatunlarin yaninda gordugumuz tipsiz erkeklerin cok parasi yok mantikli dusun. Mali mulku, parasi olan adamlarda bizim takildigimiz yerlerde takilmazlar zaten, goremeyiz anlatabiliyor muyum?
Sokakta gördüğümüz bu tipsiz ve guzel zitlasmasiyla olusan ciftlerde cok para yok yani. Tercih edilmeleri buyuk oranda para degil.
Para para deyip duruyorsunuz erkek milleti olarak ama biraz mantikli düşünün.- 1 yıl
Delikanlı 2 kelime yazıyor kız 2 sayfa.
Bu demek oluyor ki 2 kelimesi 2 sayfasına bedel.
Aslanım @Adinisenkoy43 kralsin - 1 yıl
Tamam
- 1 yıl
Cevap sahibi1 yıl@Kerpiç 2 kelimesi 2 sayfasina bedelden ziyade kizlar karsisindaki erkegin algi, anlama problemi oldugunu, kismen a*tal olabilecegini, denileni anlamayacagini dusundugu icin uzun yazar. Bu iliskilerde de böyledir. Erkekler olarak anlama kabiliyetiniz yuksek olsaydi maclarin tekrarini, ozetini izlemezdiniz ya da cevrenizdeki annenize dahi ayni lafları surekli tekrar ettirmezdiniz. bu da algida kronik bir problem oldugunu gösteriyor. Kizlarda o yuzden anlamayacaginizi dusunerek, algidaki kronik problemi farkikda olarak iletisim kuruyor erkek milletiyle.
- 1 yıl
Tamam haklısın biz malız bu aptal varlıklara 100 tane paragraf yazdığın için sağol
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 Dostum ne kadar anlatırsan anlat karşındaki kapasitesi kadar alır. Bu karılar sohbet özürlü
- 1 yıl
Kadınların aşkı sadece özellikle en az 185-195 arası boyunuz, tipiniz ve paranız vb. üzerinden şekillenir bunlar yoksa aşkta yoktur. Kadınlar sevgi veya aşk aramazlar. Eğer öyle olsaydı uzun boylu serserileri değilde kendilerine değer verip sevecek erkekleri isterlerdi.
00 Yorumla
1 yılYani ortalamadan biraz kısa ben 174 olduğum için daha kısa geliyor bsbdjsjd ama ideal tipine göre değişir ben 170 erkekleri çekici buluyorum o yüzden 2 iliskimde de ayni boydaydik cok dusunme bu yuzden 🤌🏻 kalbini doyuran iliski her zaman öndedir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAslında kadın kadar kadını toplumda bitiren başka bir tür yoktur. Ne hemcinsini sever ne erkeğin kalbini. Sonra sokakların güvensiz olduğunu söyler ağlarsınız.
Onun boyu bunun maaşı bunun kız çevresi derken her zaman yastığa başınızı koyar koekak baba travmalarinizla yaşarsınız.
30 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı.
1 yıl1.70 kısa değil kardeşim bu kısa diyen sidikliler kendim 1.80 im yine kısa sayılmaz neye göre kime göre Japon erkeklerine bayılıyorlar 1.60 hepsi anasını satayım bakma sen bu insanların laflarına 1.65 hollywood yıldızı var bi sürü köpeği var kadın 😁
25 Yorumla- 1 yıl
Hayatı lüks yaşamak değil anlayarak yaşamak önemli bunu ayırt edemeyecek bi beyne sahip olmanda üzücü, Türk dili dersinde değiliz ne yazım kuralı anlamlı cümle kurmak önemli senin gibi anlamsız cümleler değil
- 1 yıl
Neyse Sana laf anlatmaya çalışıp gerekli zamanımı senin bilgilendirmeye bilgi sahibi yapmaya ve kültür sahibi yapmaya harcamayacağım. İyi geceler birilerine hakaret ve kötü söz söylemeden önce kültürlü biri olup insanca tartışmaya meyilli ol o zaman belki bilgi sahibi olup fikir sahibi aynı zamanda kültür ve beyin sahibi de olabilirsin
- 1 yıl
Japonların boy ortalaması yaklaşık 172.
1 yılÇok kısa değil de, biraz kısa oluyor. Aslında Türkiye ortalamasına göre, orta boy, dünya ortalamasına göre, hafif kısa sayılabilecek boy. Dünya ortalaması 175 Türkiye ortalaması 170 erkekler için Avrupa'da ortalama 180-185
16 Yorumla- 1 yıl
Dünya erkek boy ortalaması 170-175, Avrupa 175-182 ve Türkiye'de ise bu yıl 175 dendi.
- 1 yıl
@rekreasyonistt ozaman biraz kısa. Dediğim de bu zaten. Biraz kısa. Dedim
- 1 yıl
Sayıları düzelttim sadece. Kalanına katılıyorum.
- 1 yıl
@rekreasyonistt aynen sayılarda yanılma payı var. Ama neticede doğru söylediklerim
- 1 yıl
Avrupa boy ortalaması, Avrupa'da ki mültecileride kapsıyor. Aslında almanlar, fransızlar, kuzey Avrupalılar uzun boyludur. Güney Avrupa belki 175-180 falandır. Hollandaya bakarsan çok uzunlar. Soğuk iklimden kaynaklı bence
- 1 yıl
Kaynaklarda yazanlar bunlar.
170 bir erkek için uzun değil ama önemli olan yanındaki kızın boyu bence 150 bir kıza göre normal,170 ve fazlası bir kız için kısa. ancak yurdum kızlarının 150 olanı bile 185 aşağısını kısa diye istemezken nasıl olacak bu bilemiyorum :D
00 Yorumla180 uzun sayıldığına göre 170'e kısa değil de orta boy demek daha doğru. Tam sınırdan orta boy gibi, 2-3 santim az olsa kısa deriz, 170 psikolojik sınır :)
Türk erkeklerinin ortalama boyu 172 sanırım
00 Yorumla170 boy biraz kısa ama kısa boy statüsüne girmez hatta iyi bence 3 5 cm daha olsa ortalamaya girer türkiye ortalaması zaten 175 falan herhalde yani ortaya yakınsın
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı.
1 yıl1.70 boyundayim evet kisa boydur. Orta boy diyerek kendiniz avutmayın orta boy 1.80 dir uzun boy 1.90 dan baslar
07 Yorumla- 1 yıl
Erkeklerde ülke ortalaması 1,75, kızlarda ülke ortalaması 1,63 iken uzun boy nasıl 1,90'dan başlıyor ve 1,85 neye göre orta boy oluyor. Erkekte 1,60'lar kısa boydur, 1,70'ler orta boy 1,80'ler çatır çatır uzun boydur. 1,90 ve üzeri tasnif dışı aşırı boydur. Ülke nüfusunun sadece yüzde 1'lik kesimi 1,90+
- 1 yıl
1,90+ erkek sayısı Z kuşağında da en fazla yüzde 3'tür.
- 1 yıl
Turkiye yi baz alirsan ortadogu kokarsin. Batılı devletleri baz al ki sporda, savaşta, sosyal iliskilerde rekabet edebilecek konumda kal…
- 1 yıl
Ne alaka. Ben Kapıkulenin dışına çıkmamışım sana ne Avrupa. Senin boyuna laf eden kezban gidip Avrupalı 1,95 yeşil gözlü kaslı ile evlenmiyor, Türkiye'de senden sadece 3-5 cm uzun at hırsızı, pazar esnafıyla evleniyor.
- 1 yıl
Türkiye'yi baz almak zorundayım dostum. Ben Fransa'da ya da Nijerya'da yaşıyorum. Ortadoğu'yu, Afrika'yı da, Avrupa'yı da baz alamam
- 1 yıl
Bir bakima katiliyorum dediklerine. 😁👏🏻 fakat ben abd/kanada ya gidecegim.
Soran1 yılNe fark edicek baz alınca veya oraya gidince
Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Uzun erkek her zaman tercihim de sevdigim birinin boyunu umursamam benden bi kac cm uzun olmasi yetiyor
16 Yorumla- 1 yıl
Takinti
- 1 yıl
Sevince
- 1 yıl
Bunların olmaması gerek
- 1 yıl
Sizin boyunuz kac
- 1 yıl
170ve 170 kanın ve erkek gayet birmirlerine yakişir
1 yılBen 168’im 170 erkek benden kısa. Bu işten bir şey anlamadım
22 Yorumla- 1 yıl
Topuklu giydiğin içindir
- 1 yıl
@sevgiEmektirr normal spor ayakkabı giyiyorum. On santimlik topuklu giysem bütün 170’ler zaten uzun olur benden
1 yılOrta boy oluyor kısa değil. Ben 155 olarak şanslıyım, erkeklerde uzun boy şartım yok.
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDeğil benim boyu boyuma diyebileceğim bir boy. Yani yüzünü görebileyim illa uzun boy fetişi olup boyun sarılma takıntısına girmem yani o da sarılabilir ne farkı var
22 Yorumla- 1 yıl
Senin boyun kaç
Cevap sahibi1 yıl@Hassas_Dokunuşlar her yerdesin ya cevap vermem sana napıyon fantezi mi kuruyon mesajdan ne yapıyon belli değil heeer. yabani ot
1 yıl175 olunca orta boyda diyorsunuz. Yani elinize cetvel alıp 5 cm i mi ölçüyorsunuz? Bana abartı geliyor boy muhabbeti.
00 Yorumla
1 yılBoyuna bağlı eğer 1.50 falansan kısa değil 1.70 kıza mesela kısa gelir ama seviyosa sorun etmez boyu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDoğruya doğru kısa yanında topuklu da giyemezsin yani dengelemek zorunda kalırsın hep. Bir insanın uzun kriteri olmasına neden yargıyla yaklaşılıyor anlamıyorum. Kısaya kısa denir abi uzatmanın anlamı yok
00 Yorumla
1 yılYok, benden uzun olan her erkek uzundur veya normaldir. Bu yüzden 170 te gayet ideal uzunlukta bir boy.
00 Yorumla
1 yılbenle aynı boyda oluyor benim için 175 180 arası ideal ama 170le aynı boyda oluyorum hoşuma gitmiyor ben 153üm
015 Yorumla- 1 yıl
153 sen nasıl 170 le aynı boyda oluyorsun
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 170 boyunda olan erkekle cüce gibi oluyoruz ikimizde
- 1 yıl
@Burak901 ya ben çok uzun erkek sevmiyorum
- 1 yıl
Ben 163 üm nasıl cüce 170 anlamadım ortalama 175 zaten
- 1 yıl
Annem 145 omzuma geliyor sen 170 in omzuna gelirsin zaten
- 1 yıl
aslında örnek veremiyorum kadın ve erkek ikisde 170 olsa kadın yine uzun oluyor çok tuhaf bir şey bu anlatamıyorum
- 1 yıl
Tamamda 153 ile 170 adamın harbi omzuna gelirsin yani
- 1 yıl
Senin mantığına göre 170 lerin 145 bulması lazım
- 1 yıl
@yüzükkadın sana yazamıyorum xper yetmiyor Instagram vereyim mı ordan konuşalım ya da telegram? Senlen konuşmak ısterım
- 1 yıl
@Burak901 instadan yaz
- 1 yıl
@yüzükkadın cevap vermeyeceksen sen bilirsin bende bir daha rahatsız etmem yorumumu kaldır sana zahmet
1 yılYa abi kimsenin gökten yıldız toplayacak hali yok. 191 boyum var bu güne kadar hiç faydasını görmedim. Orta hal iyidir. :)
05 Yorumla- 1 yıl
nasıl görmedin
- 1 yıl
@Bunalmaktanbunaldım
Görmedim, uzun olmak hiç konforlu değil. Her yerde veya durumda illaki bir problem yaşıyorsun.
Örn: dün bir düğündeydim, tuvalete girdim ve dikkat etmediğim için kafamla kalbindeki tavanda olan lambayı kırdım. Daha ne yeyim. :)))) - 1 yıl
oha ömjmmjmj
- 1 yıl
@Bunalmaktanbunaldım düşün işte :D
- 1 yıl
Boylarımızı takaslayalım abi 160 tipsiz ol insanlar saygı duymasın anlarsın o zaman kıymetini
Yanındaki kadına bağlı bence bu ama genel çevreye bakarsanız evet kısa kalır.
Ancak minyon tipli biriyseniz çok da yanınızda kısa kalmaz. 😁00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYani tr ortalamasına göre günümüzde kısa olsa da, 1.55-160 arası kadınlara göre uygun bir boy, g-ötü yere bakanlar yanında daha uzununu ister. Göklere çıkacak ya, ondan. Omuzlayıp götürecek, süs köpeği gibi yanında dolaştıracak.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılNe amaçla kullanacağınıza bağlı.
Perde asmak içinse en az 1.80 boyunda olsun. Üst raflara uzanmak için 1. 75 olabilir.
Beni istediğim gibi, evirip, cevirsin derseniz 1.70 te kurtarır. 😉😄
00 Yorumla1.50 ise senin boyun sorun olmaz. Kaç cm fark var aranızda.
04 Yorumla
Soran1 yıl5 cm
Boyu senin için onemliyse ona göre sec karakteri onemliyse buna takma derim
10 Yorumlaerkeğin merhametini sevin iyi yürekli olmasını sevin gerisi boş saten
15 Yorumla- 1 yıl
Aynen abi bir cevaplara bak istersen onun için seven var mı
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 ben doğru olan neyse onu dedim onlar bu kafada olduğu sürece hiç bir zaman doğru erkek insan bulamazlar para mülk güzellik yakışıklık kaslı vücut gider geriye sadece kalan merhamet Allah korkusudur
- 1 yıl
Bencede onların sorunu aslında. Benim 163 boy tipte olmadığı için fazla özgüvensizim sosyalleşemiyorum hem insanların tipimden dolayı ezik görmesinden hemde özgüvensizlikten depresyona girdim bu yüzden
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 sen kendin ol kimse için değişme Allah rızası için yaşa ve Allah'ın sevdiği kul ol bu dünya gelip geçici takma kafaya önemli olan yüce yaradanın rızasını kazanmak sen temiz kalpli iyi san ol yeter Allah seni islamiyetten ayırmasın ve seni iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah hayırlısıyla
- 1 yıl
Amin abi
Gizli Üye(30-35)1 yılBoy tabi önemli önemsiz demiyorum
fakat işi gücü yerinde ahlaklı, dürüst, çalışkan ve akıllıysa tadından yenmez.
Takıntınız varsa bilemem. Bu sayfigim kriterleri iyi değerlendir.11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKısa değil ideal bir boy.
- Güzellik & Bakım konusunda 339 cevap paylaştı.
1 yılKısa değil diyenler şakamı çook Kısa bir erkeğe göre 1.90 üstü olmalı
10 Yorumla
1 yıl1,70 orta boydur çok ta kısa değil 1,50 olsaydı o zaman kısa değildi
11 Yorumla- 1 yıl
ben 1, 85 im
Kendi boyunu baz al. Ben 162 yim mesela bence ideal boy
10 YorumlaÇok değil de birazcık 🤏🏻 kısa oluyo
283 Yorumla- 1 yıl
Fena sıkıştırmış lafı kusura bakmayın eda hocam 🤭
- 1 yıl
Ben gülmedim hocam inanın kerpiç bey güldürdü 🤭
- 1 yıl
bir şey dememiş zaten 155 boy kadında kısa 155 sen kötü bir şey değil ki bu
- 1 yıl
- 1 yıl
170 orta boy. 180 ve üzeri uzun boy.
- 1 yıl
@nehirolabilir bencede öyle olay o değil kızlar kısa boylu olamıyor gibi yazmışta saçma olmuş
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 biraz öyle olmuş evet. Ama kadınlarda çok boya takılmıyor erkekler genelde, sorun olmuyor çoğu zaman. Tabi illa uzun veya kısa diyen vardır ama azınlıkta bunlar.
- 1 yıl
@Shizoo007 bak şimdi en gerçek haliyle yorumumu yapacağım. Öncelikle tipe herkes bakar bunu kabul edelim. Biraz tipi varsa ve karakteri de yerindeyse tamamdır. Ama karakter olmazsa asla olmaz, hep son flörtlerimde böyle oldu, karakter sıkıntıları vardı. Uzun boy da çekici bir şeydir ama şart değildir. Olsa güzel olur ama tadından yenmez.
- 1 yıl
@Shizoo007 son sırada uzun yakışıklıysan istersen zorba ol
- 1 yıl
@nehirolabilir tamam bak real bakarsak insanlar tipe de önem veriyor ama karakteri son sıraya atıyorlar artık şimdi kimse demiyor ki sana 100 kg biri ile birlikte ol sorun şu artık abartılmaya başladı yok totoşu böyle olsun yok beli böyle olsun yok göğüs kısmı böyle olsun yok boyu böyle olsun yok saçı böyle olsun eeee karakter nerde bu ya 😂😂
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 bravo
- 1 yıl
@Shizoo007 o şekilcilik oluyor işte onu ben de sevmiyorum. Mükemmel birisi istiyorlar hiçbir kusuru olmayacak. Öyle bir dünya yok zaten. Karakter ve zeka çok önemli. Şöyle İstanbul beyefendisi, maskülen ve kültürlü bir erkek mesela 10 numara. 170 te olur.
- 1 yıl
Geneli boya takılmıyor ama ben yaşa takılıyorum 17-19 mümkün değil 21-23 ve üstü 26 kadar geneli de 19-16 oluyor seri toz olup gitmek için sebeb boy 174 benim
- 1 yıl
@Shizoo007 ben şekilciliği sevmiyorum. Dış görünüşe herkes bakar ama iyice abarttılar, hayatı instagramdan ve o sarı siteden sanıyorlar. Gerçeklik algılarını yitirmiş, insanı duygulara değer vermeyen, inanılmaz şekilci bireyler çok fazla. Öyle olmamaya çalışıyorum.
Burada çok yakışıklı bir beyefendiyle buluşmuştum boy tip çok iyiydi ama zekası ve karakteri bana hiç etmemişti, sonuç konuşmuyoruz. Her şey tip değil ama gel anlat işte. - 1 yıl
Nehir kardeşim 19 yaşların da birisiyle konuştum 27 yaşın da birisiyle evli aileyi görmeye 1 bayram izin ve herşeyine karışma kocadan ailesine kadar lütfen yaşıt olarak akran ve kafa saran birisiyle evlenin kardeşim
- 1 yıl
@Shizoo007 yok be. İnsan doğasına ters. Topluluklar halinde yaşamışız onca yıl. Ben yalnızlık sevmem. Böyle değerli insanlar az ama bulunca da saklayacaksın kimseyw göstermeyeceksin ahaha :))
- 1 yıl
Arkadaşlar son yorumu 160 boy ve en tipsiziniz olarak ben yapıyorum ilişkileri bırakın çok kötüyse dış görünüşünüz herkes böcek gibi davranır aksini söyleyen olursa sabaha kadar tartışırım
- 1 yıl
@Shizoo007 evet öyle. G. ri zekalılar için ömrümü niye yalnız geçireyim ki. Anlık takılır, değer vermezsin biter. Kaliteli biri buldun mu da saklarsın kimselere göstermezsin taktik bu olay buuu:D
- 1 yıl
@Shizoo007 Geçse de kısa süreli olur, dediğim gibi gerek yok yanlızlığa. Kaliteliyi bul sakla, kalitesizle de sadece takıl. Bu kadaaarrr :))
- 1 yıl
Araya girmek gibi olacak biraz ama kaliteli görünüp beş sene profesyonel oyunculuk yapabilen de oluyor kalitesizin kralı çıkan hayırlı akşamlar olsun
- 1 yıl
- 1 yıl
Atar geldi
- 1 yıl
@GereksizBilgi80 espri yaptimm keko degilim:p
- 1 yıl
@GereksizBilgi80 benden bundan bahsediyorum 😂
- 1 yıl
Aynı anda iki etiket ne oluyor hocam ne oluyor tezgah mi
- 1 yıl
@GereksizBilgi80 tezgah güzel kardeşim
- 1 yıl
Tombik ayıp oldu hocam 🤭
- 1 yıl
Bugüne bugün 119 kişiyim tombiklere laf yok 😅 177 halimden iyidir 🤧
- 1 yıl
@GereksizBilgi80 ağlıcaksan oynamayalım kankacım 😅😂
Soran1 yılHer önunuze gelenle takilıp sonra iyisini hayırlısinı istemek kacıncı seviye temiz kalın sonra temizini isteyin herkes kaliteli olsun denk insanlar çıkar zaten karşınıza bunun için insanlarla takılmanıza gerek yok iki kuşun bir digeri için bile Allah bir eş yaratılmışken dert etmeyin sizede birileri yazılmıştır bir köşeye çekilip Allah'a bıraktığinız hiç birşeyden zarar etmezsiniz herkes layık olduğunu bulsun.
- 1 yıl
Shizo küserim hocam 😁
- 1 yıl
soran hanım 170 diye bile ayrılıyorsun karşındaki kişi ben 160 ım bunu söyleyip bu soruyu sorman çok ironik benimde sevdiğim biri var ama mevzu dış görünüşe fazla takıntılı olmak
Soran1 yılBenim kriterime karışma hakkını sana verdigimi hatırlamıyorum sadece konu hakkında yorum yapma hakkına sahipsin çizgiyi karıştırma kardeşim
- 1 yıl
ben söylediğin şeyin ironik olduğunu söyledim
- 1 yıl
hayır yapamazsın mı dedim
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 abi öyle ölmez sinsi şeytan gibi aradan gelip akrep gibi sokup gidiyorsun 😂😂
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 takılma şuna. Boyu takıntı yapmış soruyor bir de karışma hakkı vermiyorum diyor. Sorma o zaman soran kişi.
- 1 yıl
arkadaşlar bu arada böyle konuşuyorum ama sevgilim var genede boya bakıyor herkes
Soran1 yılPolemige çevirmek istemiyorum senin takılıp takılıp kaliteliyi bulucağına olan inancın daha ironik kardesim ben başta ne istediğini bilip ona göre kriterini belirlemek inan senin herkese umut vemenden daha erdemli bir davranıs karşıdaki kişiyi beklentiye sokmuyorsun ne istediğini biliyorsun vebal almıyorsun daha yaş olarak biraz ilerlediğinde belki sonra yaptığının yanlış olduğunu anlıycaksın ve bence bu hareketin bünyenide fazlasıyla yıpratır.
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 gayet güzel konuştu.
@soran kız, 7 kişi sana çarptı attık.
Elendin canım. - 1 yıl
takılıp takılıp derken herkese umut vermemden derken sen 170 lik adamla görüşüp evlilik için umut veren ben değilim sensin bide meyve mi seçiyoruz eş seçiyoruz bakacaz demişsin altta oda senin kıçına bakar belki :D
- 1 yıl
@Adinisenkoy43 Ooo gol attın ciğerim.
Şimdi kız penaltıdan girecek 🤩 - 1 yıl
Acaba oda KS de memesi küçük diye başlık açmış mıdır görüştüğüm kişinin
- 1 yıl
- 1 yıl
@edameda06 haah dedi mükremin gibi ben kadınım diye 😀
- 1 yıl
Boya veya vücuda takılandan hayır gelmez. Genel güzelliğe bakarsın yeterli, illa şart koşan birisi şekilcidir.
- 1 yıl
Gereksiz uzamış halde konu dünden bugüne 😅 boya vücuda vs göre düşünmek yerine kişinin sevdiği sadık ve sadakatli oluşu biraz da kaş göz yerinde oluşu yeterli diye düşünüyorum hem soruyu soran hem eda hocam biraz fazla gereksiz yazmış kabul edelim bunları lakin dünden bugüne kan gövdeyi götürdü sakinleşip barışalım tamamen 😄
- 1 yıl
@GereksizBilgi80 daha yeni başlıyoruz reis 😂😂
- 1 yıl
Cidden çıkarsız olanlar var ama ya küçük kalıyor ya da yaş olarak büyük shico hocam 8-10 yaş
- 1 yıl
@GereksizBilgi80 kardeş kendimizi kandırmayım be aslında en derinine inersek sevgi dediğimiz duygu veya hoşlantı dediğimiz duygu karşı tarafın bir şeyleri hoşumuza gittiği için örnek karakter yüzü huyu suyu yaklaşımı vb vb aslında biz bize iyi gelenden hoşlanıyoruz veya seviyoruz onun asıl benliğini değil gene kendimiz için seviyoruz Buda çıkar olmuyor mu?
- 1 yıl
İki taraf kişiliğini ve birbirini sever akran da olursa karşılıklı oldukça sadakat sevgi çıkar olsun varsın hocam millet ihtiyaç giderme derdinde bunlar da uzak olsun onlar olacağına dediğim gibi olsun daha iyi
- 1 yıl
@GereksizBilgi80 ben bu devirde bunu göremiyorum işte hele yeni nesil bizden de sıkıntı 2000 den sonrasına ne yedirdiler içirdiler bilmiyorum erkeği erkek değil kızı kız değil karakterler duruşlar değişti hayat bakış açıları değişti parmağı Kanasa ölmek istiyorum diyor 😂
- 1 yıl
Öyle olmayan da var 16-19 yaş grubu çok sevdiğim olanlar vaar hocam ki bizim hoca 20 yaşında kadın 😅 değerli kardeşlerimiz de var eş olarak da bize akran iyi olanları seçmekte fayda var yoksa 18-19 da evlenmiştim zaten 🙂 iyilere denk gelin sizde 👏🏻
- 1 yıl
@GereksizBilgi80 evet evet bana denk gelenler de oldu onlar o gruptan sıyrılan tayfa bazen 16 yaşındaki genç birinden tavsiyeler bile almışlığım oldu ☺️ inşallah sizde iyilere denk gelirsiniz 👏
- 1 yıl
Spor da hiç olmamış olan kız kardeşim gibi gördüğüm nisam 🥰 bana faydası çokça oldu zaman zaman da ulaşabildiğime KS de el uzatmaya çalışıyorum diyet spor konusun da 🙂 amin hocam yazıda ki kişiler ve genel olarak herkes için iyilere gelinsin denk
- 1 yıl
@GereksizBilgi80 spor konusunda bilgin varsa diyet konusunda bana yardımcı olurmusun sormam gerekenler var
- 1 yıl
Tabiki hocam takip atim size yazın mutlaka 1.5 saat içinde dönüş yaparım şu an meşgulüm biraz yiyip yapmam gereken şeyler var 😅 12-12.30 gibi görüşürüz muhakkak
1 yılEvet bana gore kisa. ben 1.66 boyundayim topuklu giyince 1.70 i geciyorum.
00 Yorumla1.50 55 kızlara gayet iyi ama 1.70 boy benim gibilere 1.80 le aynı duruyoruz anlamadım gitti yani
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
1 yılÇok kısa değil ama ortalamanın (175) altında oluyorlar.
00 Yorumla Kadınların 1.50 boyu erkeklerin 1.70 boyuyla aynı şey
07 Yorumla- 1 yıl
O ne demek
- 1 yıl
170 erkeğe cüce diyorsan 160 erkek ne acaba bide 20 cm var arada harbiden anlamıyorum
- 1 yıl
160 ım ayıp oluyor insanın elinde olan bir şey mi bu senin görünüşün iyiyse başkalarına laf mı etmen gerekiyor
- 1 yıl
herkes yapabilir ama cüce demek çocuk gibi duruyor demek hakaret o zaman bende zekiyim diye gideyim 130 ıq altına aptal diyebiliyor olayım mesela olur mu öyle şey abla?
1 yılKıza göre değişir. 1.60 kıza göre uzun 1.75 kıza göre kısa.
00 Yorumla
1 yılSenin boyuna göre değişir bence. Çokta kısa değil ya
00 Yorumlahayır 1.50 boyunuza bakmadan abartmayın kıslarr
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 909 cevap paylaştı. Hayır kısa değil erkeklerin boyu ortalaması 170-175 arasıdır diye biliyorum.
00 YorumlaHayır, orta boydur idealdir makuldür.
Senin boy kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEsim 1,65 ben 1,55 ve deli gibi aşığım cokta mutluyuz boy hiç önemli değil
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSizin de, saçma sapan boy takıntılarınıza da... Cümle alem...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılhayır benim gibi 155ler için aşırı uzun bile
16 Yorumla- 1 yıl
Abla az önce 153 biri 170 e cüce dedi uzun seviyorum dedi orada mantık aramayı bıraktım 163 üm bende
Cevap sahibi1 yıl@Adinisenkoy43 170 153ten 17 cm uzun değil mi bi kafa boyu kadar kısa olduğu boy nasıl cüce olabilir saçmalamış. bana göre 170 ler uzun kalıyor şahsen evladı gibi duruyorum
- 1 yıl
Bende anlamıyorum abla soru sahibide 165 170 i sorun ediyor mesela. Hiç karakterini sorun eden görmedim sitede her gün farklı bir boy sorusu popüler
Cevap sahibi1 yıl@Adinisenkoy43 bend etam tersine soru açmıştım kısa kızlara kısa erkek nereden bulucaz diye hahaha benim derdim de o düşün 170 yanımda çok uzun
- 1 yıl
Bol bol var ablam kısa türkiyedeyiz 185 sayısı kadar 165 var derdin bu olsun
- 1 yıl
Bizi alan genelde yok zaten iki gülümsesen düşürüp bağlarsın kendine
Gizli Üye(25-29)1 yıl1.85 boyu olmayan erkekler kapatılsın ve yok edilsin😁😁
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl1.85 boyunuz yoksa yok edilsin hahaha
Gizli Üye(18-24)1 yıl150sen uzun 170 sen sen Yanında 190 gibi hissedersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl1.90 boyundaki serefs.. siz dense 1.70 adam tercih ederim
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu isler boyla olmuyor harbiden. uzunboylu çok serefszi bilrim
Gizli Üye(18-24)1 yılBana göre normal ama 1.60-1.65 boyların da ki kızlar için normal değil
00 Yorumla
1 yılBoyu boyuma huyu huyuma ksksksks
00 YorumlaBn 1.70 olduğum için biraz uzun erkek olsa iyi olur
21 Yorumla- 1 yıl
Neden senden uzun olsun istiyosun ve kaç cm uzun olmalı senden aşağı yukarı
Aşırı kısa ya çok kötü. Ben 171im 166lık adamla çıktım ve çok kötü hissediyordum ayrıldım dayanamadım
00 YorumlaYanındakine göre değişir ama çok kısa demek doğru olmaz ama uzun da değil minimum 1.75 olmalı bence tabii bu insanın elinde olan bir şey olmasa da..
00 Yorumla1.75 in alti kısa bence. 1.60-1.70 bir kiza göre normal bi boy bence ve erkek içinde 1.75-1.85 iyi. 1.85 in üstü uzun
00 Yorumla
1 yılBen 1.93üm ve diğer erkeklerden bana geri dönüşleri olumsuzdu. Hep benim boylarım da olmak isterlerdi. Boy psikolojik olarak özgüven veriyor
01 Yorumla- 1 yıl
Senin boyunda olmak isteme sebebimiz şekilci insanlar yoksa napayım insanlar banada normal davransa okeyim ben boyumla
1 yılEvet 170 erkek kısadır net , kesinlikle erkek dediğin 180 190 olmalı
13 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Kadın dediğin güzel olmalı desem çok saçma olmaz mıydı abla?
Bunlar götü yere değer cinsten ben bile 175 im
10 Yorumla
1 yılSenin boyuna göre değerlendirme yapmak gerekir
00 Yorumla
1 yılstandart bir boydur. her yere sığar. halı saha için de en uygun boydur.
00 Yorumla
1 yılBazı kadınlar benim gibilerini seviyor. Hstta benim gibi olanların kısa olanını tercih ediyorlar
00 Yorumla- Devamını Gör (129)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat