• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Güzellik & Bakım

1.70 erkek çok mu kısa oluyor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
35
Yapay Zekaya Sor
1.70 erkek çok mu kısa oluyor?
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Captain_M
    Captain_M Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 91%
    1 yıl

İnsanoğlu, çok acımasız, bencil ve cahil olabiliyor. Üni'de ilk sevgilim benden uzundu ve böyle "takıntıları" yoktu. Neredeyse bütün üninin peşinde koştuğu biriydi ve birbirimizi gerçekten sevdik, boyu uzun, boyu kısa o zengin ben burslu okuyan çocuk, hiç birisi umurumuzda değildi. "Ölüm birbirimizi ayırana dek". Evet onu böyle kaybettim. Böyle ön yargıların gerçek hayatı elinizden almasına izin vermeyin, tekrar yaşayacağımı ve onu tekrar bu şekilde kaybedeceğimi bilsem, yine onu seçerdim...

8
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Vay arkadaş kısa dedikleri boya bak ya, bu kadar insanları sınıflandırmayın yahu, niye kısa dursun, komando boy sınırı bile 1.64 iken bu neyin kibri allahaşkına

biraz kendinize gelin, kalp yürek karakter ahlak fizik enerji gibi bi dünya özellik varken boy belirtip gerisi çöp muamelesi yapmak çok ciddi bir ahlak sorunudur bence

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Shizo007 sensin biliyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yanlış biliyorsun kuzum, ki zaten konu da bu değil

Yorumla
    • Shizoo007
      Shizoo007
      1 yıl

Benim adım niye geçmiş?

Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Erkeğin karakterine ve kâlbine odaklanmak daha mantıklı.170 erkek kısa sayılmaz.190 olup adamlıktan nasipsiz olanlar da var. Gönül ister ki evet 190 olup adam gibi adam olsun hem karakteri sağlam hem yakışıklı olsun 😃

3
    0 Yorumla
  • PERI113
    PERI113 Takip Et
    Yoda Yaş: 126 , eic 100%
    1 yıl

Neden bunu demek zorundasın çok mu kısa başlık yaparsan başlı başına erkekler kompleks olur ölsünler mi 1,70 boyu diye 1,55 kendine nedense kendine bak sayıyorlar uzun boylu erkek istiyorum diyip yanıp tutuşuyorlar

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Vay, bir boy sorusu daha! 😊 Aslında, herkesin çekim kriterleri farklı. 1.70 erkek için kısa mı, uzun mu demek zordur çünkü bu tamamen kişisel bakış açisine bağlı! Kendine güvenen ve pozitif enerji yayan biriysen fiziksel özelliklerden çok daha fazlasını sunabilirsin. Eminim enerjinle ve kişiliğinle boy meselesini unutturursun. En önemlisi, kendinle barışık olman! 😎✨

4
    3 Yorumla
    • Kerpiç
      Kerpiç
      1 yıl

1.70 boy orta boydur, kaydet

Yorumla
    • Nocxks
      Nocxks
      1 yıl

Yapay zeka bile ağzında gevelemiş

Yorumla
    • Nezamanbe
      Nezamanbe
      1 yıl

@Nocxks ya adkkajdkja of 😆

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

117

Cevap

72

Cevap

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 36
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.

Ancak 1.55 kızları düşünürsek normal gadası

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.

Hayır kısa değil.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

170 kiz ile 170 erkek gercekten bir degil. Kizlarim govdesi mi bacaklarimi uzun bilmiyorum ama ayni boyda kadon ve erkegi yan yana koysaniz kadin daha uzun duruyor. 170 erkek ciddi kisa. 175-180 hadi bir nebze. Ben 171 boyundayim.

Cogu erkekle goz goze geliyorum yani. Boyunda 175 vs diyen oluyor. 180 ile de goz gozeyim. 10 cm dediginiz sey yarim karis falan fark yapiyor zaten. Kadin erkek arasinda boy farkinin olmasi icin en az 15 cm den ve uzeri olmasi gerekiyor erkegin. Yoksa cok kisa 150 vs hatun degilse boy farki pek açılamıyor.

160-165 kiz icinde 170 erkek kisa kalir. 5-10 cm cok fark olusturmuyor. En fazla alin mesafesinde bir boy farki olur bu durumda. Topuklu vs de hic kurtarmaz zaten. Cogu erkekte ne yazik ki benimle ayni ya da az bucuk uzun oluyor. 150-160 kizlara yine bazi erkekler uzun geliyor. Bana ne yazik ki 185 uzeri olmadigi surece uzun bir erkek olmuyor yanimda.

1
    29 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ciddi anlamda doğru ben 165 babam 180 ona ragmen çok yakın boyumuz ben onun uzun olduğunu düşünmüyorum ben uzun değilim ama 170 de yanım da nasıl durur diye düşünüyorum bencede kısa kalır bide çocukla evlilik niyetiyle konuşuyordum boyunu sormamı boy benim için önemli dememi garipsedi felan çok garip insanlar tabiki önemli olucak meyve almıyoruzki eş seçiyoruz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bu konularda duyar kasmaya gerek yok. Erkeklerde istedigi kriterleri söylüyor. Kizlar soyleyince suc oluyor. Meyvenin bile dis gorunusu guzel, saglam, parlaksa posete atıyoruz. Insani nasil secmeyelim?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

180 de kisa dedigin gibi. O kadar uzun durmuyorlar yani en azindan benim gozumde. Bana 185 falanda kisa geliyor. Arada 14-15 cm var. Benim elimle bir karis ediyor 15 cm. Cogu insan icinde oyledir. Yine cok fark degil. Bana biraz fark icin 188-189-190 dan falan baslamak lazim. Onu da bu ulkede ben pek bulamiyorum☺️

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

peki yanlış anlamazsan erkek sarışın değil diye istemese laf eder miydin

Yorumla
    • Kerpiç
      Kerpiç
      1 yıl

İnsanı, sepete poşete koyduğu meyve ile aynı teraziye koyan karılardan zaten hayır gelmez🤩

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Kerpiç bugune kadar insani k***ar, o***pu yerine koyan, birilerinin namusuna dil uzatmakta sakinca gormeyenlerden hayir geldiyse poşete koyanlardan da hayir gelir bu kadar dert etme.

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

"birilerinin namusuna dil uzatmakta sakinca gormeyenlerden hayir geldiyse" uzun boylu ve yakışıklı olursa öylesinide kabul eder gibime geldi :D doğru diyorsun gerçi öyleler tercih edilir sitede görüyoruz her gün birisine çok aşığım bana kötü davranıyor diyen kızları. aksini söylemiyoruz zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Adinisenkoy43 birilerinin namusuna dil uzatmayan erkek var mi peki? E bu kizlar kiminle, nasil evlensin o zaman? Ulkede evlenecek, cikacak erkek mi kaliyor? %90 oraninda boyleyseniz kizlar ne yapsin? yakisiklisida tipsizide kisasi da uzununu da boyleyken sence bize baska secenek kaliyor mu? Ben söyleyeyim kalmiyor. Sanki hepiniz edendi, namazli, oruclu, dili duali, sunnetlerle yasayan, duzgun tiplersiniz de kizlar tercih etmiyor evet

Yorumla
    • Kerpiç
      Kerpiç
      1 yıl

Dostum "Baban" veya "Erkek Kardeşin /Abin" sana kötü örnek olmuş, herkesi onlar gibi sanma sendromun var

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

namaz kılmasam bile övünmek için söylemiyorum gayet karakterliyim :D dediğim gibi lisede bile zorba olmasına rağmen sevilen insanlar gördüm bunun üstü yok zaten.

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

@Kerpiç bencede öyle benimde annem kötü mesela tüm kızları öyle sanmıyorum diyeceğim ama öyle galiba nerdeyse hepsi.

Yorumla
    • Kerpiç
      Kerpiç
      1 yıl

@Adinisenkoy43 Ciğerim karı milletine laf anlatılmaz, kapasiteleri ortada bak.
      @https://www. kizlarsoruyor. com/qt/cinsellik/q23357301-yatakta-kufur-siddet-severmisiniz

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

@Kerpiç yani öyle erkeklerde var şaka bi kenara sorun o değil sevildiğini sanan erkeklerin boyunu 30 cm kısaltsak hayatımın aşkı dedikleri kişiye böcek gibi davranırlar. onlarda hala konuşma özgüven felan diyor kafayı yiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Adinisenkoy43 sevdiginiz kadinlarin kilosuna 80-100 kilo eklesek ayni derece sever miydi acaba erkek milleti... ulkede kadin cocuk dogurdu gogusleri sarkti, kilo aldi, bakimsizlasti diye karisini aldatan, begenmeyen, karisinin berdigi emegi gormeyen hanzolarla dolu. Sanki siz erkek milleti sutten ak cikmis ak kasiksiniz da kizlara laf soylemeniz yok mu? Sanki siz surati guzel olmayana, cirkin olana, sisman olana, vucudu iyi olmayana bakiyorsunuz da kizlara gelince konu sıkıntı oluyor. Cirkin maymun gibi erkeklerin yaninda cok guzel hatunlar gorursun ama tam tersi olmaz. Cirkin kadinlarin yaninda yakisikli erkek nadie gorursun hatta gormezsin bile. Yine hatta en tipsizi bile manken gibi hatunla gezer. Ama sorsan kizlar tipe daha cok bakiyor degil mi? Kozmetik, estetik sektoru neden gelisti? Erkeklerin bu mukemmel kadini istemesi yüzünden. Estetik kaygılarla bu merkezlere giden erkek sayisi kadinlar kadar cok degil. Cunku kadinlar gecmisten beri hep dia gorunusleriyle ilgili zorbaliklara maruz kaldilar. Bu erkekte olsaydi eger, bu sektorler erkeklere calisirdi zaten. Hala gelip 30 cm kisa olsaydi suratina bakmazdi vs diyorsun. Sanki 150 kilo olan kadinin suratina bakacakmis gibi, cirkin kadinin suratina bakacakmis gibi...

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Benim sevdiğim 300 kilo olsada severim yalan söylemem ben. 2. Si çirkin erkeklerin yanındaki kızların paraya geldigini biliyorsun 3. Sü 190 150 çok çift var.

Yorumla
    • Kerpiç
      Kerpiç
      1 yıl

Yav kızım git kiminle oynaşirsan oynaş bize ne.
      2.00 metre adam kovala

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

@Kerpiç hala öylesine yorum yaptığımı anlamadı sanırım bu uzunlukta metin yazınca üzüldüm ablamıza

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

abicim para dedigin sey ulkede kac tanesinde var peki? Ulkenin yarisi memur, yarisi asgari ucretli zaten. Sayili zengin, parali adam var.

Senin mantigina gore tum kizlarin o adamlarin elinde bulunuyor olmasi lazim. Sana ona buna, memura, isciye kiz dusmemesi lazim. Memurun, asgari ucretlinin evlenenemesi lazim degil mi?

Peki bu asgari ve memur ucretlilerin sevgilileri var mi? Var. Evliler mi? Evliler. Ama o asgari ucret kazanan, memur maasi kazanan adamlarin yaninda da tas gibi cok guzel hatunlar var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Adinisenkoy43 Disarida bir suru cift goruyorsundur. Yanindaki hatunlara bak. Sence o adamlarin zengin olma ihtimali var mi?

Zengin, parasi olan adamin sokakta, bizim gezdigimiz yerlerde ne işi var mesela? Sen disarda acun gibileri goruyor musun, onlar yatlarinda katlarinda keyfine bakiyorlar.

Disarda, sokakta gorduklerin senin benim gibi insanlar. Cogu erkekte tipte yok para da yok, bazisinda kariyer de yok ama bazilarinin yaninda guzel kizlar var.

Egri oturup dogru konusalim disarda bu tarz ciftleri sende goruyorsundur. O erkeklerin bu ulkede gercekten kaci parali ya da zengin?

Ulkede zengin kesim sayili, cogunlugu devlet memuru ya da ozel sektorde 3 kr kazanca calisan insanlar. Ama o erkeklerin tipine, kariyerine, kazancina bak, bir de yaninda gezdirdikleri hatunlara bak.

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Ülkedeki tüm kızlar taş gibi tüm erkeklerde tipsiz galiba 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Adinisenkoy43 Erkekler olarak tipimde olmasa, paramda olmasa en guzel kiz benim olmali, kriterlerime uymali, ben bir sey vermesem de erkegim ben en iyisini hakediyorum ama o kiz o en oyisini isteyemez gibi bir düşünce yapiniz var ilginc bir sekilde. Başarıyorsunuz da bunu.

Tam tersi olsa, siz olsaniz suratina bakmayacaginiz kizlar, sizin suratiniza bakip adam yerine koyuyor hemde hicbir sey vaadetmediginiz halde. Para yok, yakisiklilik yok, kariyer yok. Kiza vereceginiz bir sey yok ama o kiz o guzelligiyle yaninizda oluyor ve belki guzelligini heba bile ediyor bu tarz erkeklerin yaninda.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Adinisenkoy43 Sokakta guzel hatunlarin yaninda gordugumuz tipsiz erkeklerin cok parasi yok mantikli dusun. Mali mulku, parasi olan adamlarda bizim takildigimiz yerlerde takilmazlar zaten, goremeyiz anlatabiliyor muyum?

Sokakta gördüğümüz bu tipsiz ve guzel zitlasmasiyla olusan ciftlerde cok para yok yani. Tercih edilmeleri buyuk oranda para degil.

Para para deyip duruyorsunuz erkek milleti olarak ama biraz mantikli düşünün.

Yorumla
    • Kerpiç
      Kerpiç
      1 yıl

Delikanlı 2 kelime yazıyor kız 2 sayfa.
      Bu demek oluyor ki 2 kelimesi 2 sayfasına bedel.
      Aslanım @Adinisenkoy43 kralsin

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Tamam

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

@Kerpiç eyw abi sağol

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Kerpiç 2 kelimesi 2 sayfasina bedelden ziyade kizlar karsisindaki erkegin algi, anlama problemi oldugunu, kismen a*tal olabilecegini, denileni anlamayacagini dusundugu icin uzun yazar. Bu iliskilerde de böyledir. Erkekler olarak anlama kabiliyetiniz yuksek olsaydi maclarin tekrarini, ozetini izlemezdiniz ya da cevrenizdeki annenize dahi ayni lafları surekli tekrar ettirmezdiniz. bu da algida kronik bir problem oldugunu gösteriyor. Kizlarda o yuzden anlamayacaginizi dusunerek, algidaki kronik problemi farkikda olarak iletisim kuruyor erkek milletiyle.

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Tamam haklısın biz malız bu aptal varlıklara 100 tane paragraf yazdığın için sağol

Yorumla
    • Kerpiç
      Kerpiç
      1 yıl

@Adinisenkoy43 Dostum ne kadar anlatırsan anlat karşındaki kapasitesi kadar alır. Bu karılar sohbet özürlü

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

@Kerpiç belli gerçek olan mantıklı şeyleri araya sıkıştırıp kendi saçmalığını örtmeye çalışıyor

Yorumla
  • Mert32485
    Mert32485 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Kadınların aşkı sadece özellikle en az 185-195 arası boyunuz, tipiniz ve paranız vb. üzerinden şekillenir bunlar yoksa aşkta yoktur. Kadınlar sevgi veya aşk aramazlar. Eğer öyle olsaydı uzun boylu serserileri değilde kendilerine değer verip sevecek erkekleri isterlerdi.

0
    0 Yorumla
  • Roseredily
    Roseredily Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Yani ortalamadan biraz kısa ben 174 olduğum için daha kısa geliyor bsbdjsjd ama ideal tipine göre değişir ben 170 erkekleri çekici buluyorum o yüzden 2 iliskimde de ayni boydaydik cok dusunme bu yuzden 🤌🏻 kalbini doyuran iliski her zaman öndedir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Aslında kadın kadar kadını toplumda bitiren başka bir tür yoktur. Ne hemcinsini sever ne erkeğin kalbini. Sonra sokakların güvensiz olduğunu söyler ağlarsınız.

Onun boyu bunun maaşı bunun kız çevresi derken her zaman yastığa başınızı koyar koekak baba travmalarinizla yaşarsınız.

3
    0 Yorumla
  • turkishrock
    turkishrock Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı.

1.70 kısa değil kardeşim bu kısa diyen sidikliler kendim 1.80 im yine kısa sayılmaz neye göre kime göre Japon erkeklerine bayılıyorlar 1.60 hepsi anasını satayım bakma sen bu insanların laflarına 1.65 hollywood yıldızı var bi sürü köpeği var kadın 😁

2
    5 Yorumla
    • hynjinnnn
      hynjinnnn
      1 yıl

Cümle kurmayı bilmeyen de sensin, daha yazım kurallarını bile bilmiyorsun, hiçbir şekilde hayatı benden lüx yaşamamış veya görmemiş biri olduğun da açık.

Yorumla
    • turkishrock
      turkishrock
      1 yıl

Hayatı lüks yaşamak değil anlayarak yaşamak önemli bunu ayırt edemeyecek bi beyne sahip olmanda üzücü, Türk dili dersinde değiliz ne yazım kuralı anlamlı cümle kurmak önemli senin gibi anlamsız cümleler değil

Yorumla
    • hynjinnnn
      hynjinnnn
      1 yıl

Anlamsız cümle kuran sensin, ben değilim dostum.

Yorumla
    • turkishrock
      turkishrock
      1 yıl

Neyse Sana laf anlatmaya çalışıp gerekli zamanımı senin bilgilendirmeye bilgi sahibi yapmaya ve kültür sahibi yapmaya harcamayacağım. İyi geceler birilerine hakaret ve kötü söz söylemeden önce kültürlü biri olup insanca tartışmaya meyilli ol o zaman belki bilgi sahibi olup fikir sahibi aynı zamanda kültür ve beyin sahibi de olabilirsin

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      1 yıl

Japonların boy ortalaması yaklaşık 172.

Yorumla
  • Emre3558123
    Emre3558123 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Çok kısa değil de, biraz kısa oluyor. Aslında Türkiye ortalamasına göre, orta boy, dünya ortalamasına göre, hafif kısa sayılabilecek boy. Dünya ortalaması 175 Türkiye ortalaması 170 erkekler için Avrupa'da ortalama 180-185

1
    6 Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      1 yıl

Dünya erkek boy ortalaması 170-175, Avrupa 175-182 ve Türkiye'de ise bu yıl 175 dendi.

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      1 yıl

@rekreasyonistt ozaman biraz kısa. Dediğim de bu zaten. Biraz kısa. Dedim

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      1 yıl

Sayıları düzelttim sadece. Kalanına katılıyorum.

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      1 yıl

@rekreasyonistt aynen sayılarda yanılma payı var. Ama neticede doğru söylediklerim

Yorumla
    • Emre3558123
      Emre3558123
      1 yıl

Avrupa boy ortalaması, Avrupa'da ki mültecileride kapsıyor. Aslında almanlar, fransızlar, kuzey Avrupalılar uzun boyludur. Güney Avrupa belki 175-180 falandır. Hollandaya bakarsan çok uzunlar. Soğuk iklimden kaynaklı bence

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      1 yıl

Kaynaklarda yazanlar bunlar.

Yorumla
  • aragorn
    aragorn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 94%
    1 yıl

170 bir erkek için uzun değil ama önemli olan yanındaki kızın boyu bence 150 bir kıza göre normal,170 ve fazlası bir kız için kısa. ancak yurdum kızlarının 150 olanı bile 185 aşağısını kısa diye istemezken nasıl olacak bu bilemiyorum :D

0
    0 Yorumla
  • umutnc34
    umutnc34 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

180 uzun sayıldığına göre 170'e kısa değil de orta boy demek daha doğru. Tam sınırdan orta boy gibi, 2-3 santim az olsa kısa deriz, 170 psikolojik sınır :)

Türk erkeklerinin ortalama boyu 172 sanırım

0
    0 Yorumla
  • Uğur2628
    Uğur2628 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

170 boy biraz kısa ama kısa boy statüsüne girmez hatta iyi bence 3 5 cm daha olsa ortalamaya girer türkiye ortalaması zaten 175 falan herhalde yani ortaya yakınsın

0
    0 Yorumla
  • harrylinka
    harrylinka Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 95%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı.

1.70 boyundayim evet kisa boydur. Orta boy diyerek kendiniz avutmayın orta boy 1.80 dir uzun boy 1.90 dan baslar

0
    7 Yorumla
    • Arifetarifgerekmez
      Arifetarifgerekmez
      1 yıl

Erkeklerde ülke ortalaması 1,75, kızlarda ülke ortalaması 1,63 iken uzun boy nasıl 1,90'dan başlıyor ve 1,85 neye göre orta boy oluyor. Erkekte 1,60'lar kısa boydur, 1,70'ler orta boy 1,80'ler çatır çatır uzun boydur. 1,90 ve üzeri tasnif dışı aşırı boydur. Ülke nüfusunun sadece yüzde 1'lik kesimi 1,90+

Yorumla
    • Arifetarifgerekmez
      Arifetarifgerekmez
      1 yıl

1,90+ erkek sayısı Z kuşağında da en fazla yüzde 3'tür.

Yorumla
    • harrylinka
      harrylinka
      1 yıl

Turkiye yi baz alirsan ortadogu kokarsin. Batılı devletleri baz al ki sporda, savaşta, sosyal iliskilerde rekabet edebilecek konumda kal…

Yorumla
    • Arifetarifgerekmez
      Arifetarifgerekmez
      1 yıl

Ne alaka. Ben Kapıkulenin dışına çıkmamışım sana ne Avrupa. Senin boyuna laf eden kezban gidip Avrupalı 1,95 yeşil gözlü kaslı ile evlenmiyor, Türkiye'de senden sadece 3-5 cm uzun at hırsızı, pazar esnafıyla evleniyor.

Yorumla
    • Arifetarifgerekmez
      Arifetarifgerekmez
      1 yıl

Türkiye'yi baz almak zorundayım dostum. Ben Fransa'da ya da Nijerya'da yaşıyorum. Ortadoğu'yu, Afrika'yı da, Avrupa'yı da baz alamam

Yorumla
    • harrylinka
      harrylinka
      1 yıl

Bir bakima katiliyorum dediklerine. 😁👏🏻 fakat ben abd/kanada ya gidecegim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ne fark edicek baz alınca veya oraya gidince

Yorumla
  • Luna44
    Luna44 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı.

Uzun erkek her zaman tercihim de sevdigim birinin boyunu umursamam benden bi kac cm uzun olmasi yetiyor

1
    6 Yorumla
    • bilgexbilgin
      bilgexbilgin
      1 yıl

Takinti

Yorumla
    • Luna44
      Luna44
      1 yıl

ne takintisi mk bi kes iliski uyumu oyle olur zaten

Yorumla
    • bilgexbilgin
      bilgexbilgin
      1 yıl

Sevince

Yorumla
    • bilgexbilgin
      bilgexbilgin
      1 yıl

Bunların olmaması gerek

Yorumla
    • bilgexbilgin
      bilgexbilgin
      1 yıl

Sizin boyunuz kac

Yorumla
    • bilgexbilgin
      bilgexbilgin
      1 yıl

170ve 170 kanın ve erkek gayet birmirlerine yakişir

Yorumla
  • Zat-ı_Şahane_
    Zat-ı_Şahane_ Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 57%
    1 yıl

Ben 168’im 170 erkek benden kısa. Bu işten bir şey anlamadım

2
    2 Yorumla
    • sevgiEmektirr
      sevgiEmektirr
      1 yıl

Topuklu giydiğin içindir

Yorumla
    • Zat-ı_Şahane_
      Zat-ı_Şahane_
      1 yıl

@sevgiEmektirr normal spor ayakkabı giyiyorum. On santimlik topuklu giysem bütün 170’ler zaten uzun olur benden

Yorumla
  • nehirolabilir
    nehirolabilir Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 99%
    1 yıl

Orta boy oluyor kısa değil. Ben 155 olarak şanslıyım, erkeklerde uzun boy şartım yok.

2
    1 Yorumla
    • Kerpiç
      Kerpiç
      1 yıl

Oyy minikom

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Değil benim boyu boyuma diyebileceğim bir boy. Yani yüzünü görebileyim illa uzun boy fetişi olup boyun sarılma takıntısına girmem yani o da sarılabilir ne farkı var

2
    2 Yorumla
    • Hassas_Dokunuşlar
      Hassas_Dokunuşlar
      1 yıl

Senin boyun kaç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Hassas_Dokunuşlar her yerdesin ya cevap vermem sana napıyon fantezi mi kuruyon mesajdan ne yapıyon belli değil heeer. yabani ot

Yorumla
  • justdoit34
    justdoit34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

175 olunca orta boyda diyorsunuz. Yani elinize cetvel alıp 5 cm i mi ölçüyorsunuz? Bana abartı geliyor boy muhabbeti.

0
    0 Yorumla
  • Selinkorkmazz003
    Selinkorkmazz003 Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Boyuna bağlı eğer 1.50 falansan kısa değil 1.70 kıza mesela kısa gelir ama seviyosa sorun etmez boyu

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Doğruya doğru kısa yanında topuklu da giyemezsin yani dengelemek zorunda kalırsın hep. Bir insanın uzun kriteri olmasına neden yargıyla yaklaşılıyor anlamıyorum. Kısaya kısa denir abi uzatmanın anlamı yok

0
    0 Yorumla
  • isimsizkralicee
    isimsizkralicee Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Yok, benden uzun olan her erkek uzundur veya normaldir. Bu yüzden 170 te gayet ideal uzunlukta bir boy.

0
    0 Yorumla
  • yüzükkadın
    yüzükkadın Takip Et
    1 yıl

benle aynı boyda oluyor benim için 175 180 arası ideal ama 170le aynı boyda oluyorum hoşuma gitmiyor ben 153üm

0
    15 Yorumla
    • Burak901
      Burak901
      1 yıl

Bence erkek 180 üstü olmalı ben 184 um bana kendim bile kısa geliyor

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

153 sen nasıl 170 le aynı boyda oluyorsun

Yorumla
    • yüzükkadın
      yüzükkadın
      1 yıl

@Adinisenkoy43 170 boyunda olan erkekle cüce gibi oluyoruz ikimizde

Yorumla
    • yüzükkadın
      yüzükkadın
      1 yıl

@Burak901 ya ben çok uzun erkek sevmiyorum

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Ben 163 üm nasıl cüce 170 anlamadım ortalama 175 zaten

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Annem 145 omzuma geliyor sen 170 in omzuna gelirsin zaten

Yorumla
    • yüzükkadın
      yüzükkadın
      1 yıl

aslında örnek veremiyorum kadın ve erkek ikisde 170 olsa kadın yine uzun oluyor çok tuhaf bir şey bu anlatamıyorum

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Tamamda 153 ile 170 adamın harbi omzuna gelirsin yani

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Senin mantığına göre 170 lerin 145 bulması lazım

Yorumla
    • Burak901
      Burak901
      1 yıl

@yüzükkadın sana yazamıyorum xper yetmiyor Instagram vereyim mı ordan konuşalım ya da telegram? Senlen konuşmak ısterım

Yorumla
    • yüzükkadın
      yüzükkadın
      1 yıl

@Burak901 instadan yaz

Yorumla
    • Burak901
      Burak901
      1 yıl

İnsanı versene bana ya da ben verim?

Yorumla
    • Burak901
      Burak901
      1 yıl

Hangisinı dersem

Yorumla
    • Burak901
      Burak901
      1 yıl

nnnn

Yorumla
    • Burak901
      Burak901
      1 yıl

@yüzükkadın cevap vermeyeceksen sen bilirsin bende bir daha rahatsız etmem yorumumu kaldır sana zahmet

Yorumla
  • UcanCereyanKablosu
    UcanCereyanKablosu Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 55%
    1 yıl

Ya abi kimsenin gökten yıldız toplayacak hali yok. 191 boyum var bu güne kadar hiç faydasını görmedim. Orta hal iyidir. :)

0
    5 Yorumla
    • Bunalmaktanbunaldım
      Bunalmaktanbunaldım
      1 yıl

nasıl görmedin

Yorumla
    • UcanCereyanKablosu
      UcanCereyanKablosu
      1 yıl

@Bunalmaktanbunaldım
      Görmedim, uzun olmak hiç konforlu değil. Her yerde veya durumda illaki bir problem yaşıyorsun.
      Örn: dün bir düğündeydim, tuvalete girdim ve dikkat etmediğim için kafamla kalbindeki tavanda olan lambayı kırdım. Daha ne yeyim. :))))

Yorumla
    • Bunalmaktanbunaldım
      Bunalmaktanbunaldım
      1 yıl

oha ömjmmjmj

Yorumla
    • UcanCereyanKablosu
      UcanCereyanKablosu
      1 yıl

@Bunalmaktanbunaldım düşün işte :D

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Boylarımızı takaslayalım abi 160 tipsiz ol insanlar saygı duymasın anlarsın o zaman kıymetini

Yorumla
  • eflinw05
    eflinw05 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl

Yanındaki kadına bağlı bence bu ama genel çevreye bakarsanız evet kısa kalır.

Ancak minyon tipli biriyseniz çok da yanınızda kısa kalmaz. 😁

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Yani tr ortalamasına göre günümüzde kısa olsa da, 1.55-160 arası kadınlara göre uygun bir boy, g-ötü yere bakanlar yanında daha uzununu ister. Göklere çıkacak ya, ondan. Omuzlayıp götürecek, süs köpeği gibi yanında dolaştıracak.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Ne amaçla kullanacağınıza bağlı.

Perde asmak içinse en az 1.80 boyunda olsun. Üst raflara uzanmak için 1. 75 olabilir.

Beni istediğim gibi, evirip, cevirsin derseniz 1.70 te kurtarır. 😉😄

0
    0 Yorumla
  • Asena_23
    Asena_23 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

1.50 ise senin boyun sorun olmaz. Kaç cm fark var aranızda.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

5 cm

Yorumla
    • Asena_23
      Asena_23
      1 yıl

Çok yakın yaa olmaz. 10 cm fark olmalı bence erkek ve kadın arasında.

Yorumla
    • Kerpiç
      Kerpiç
      1 yıl

@asena_23 fark olmazsa ne oluyor

Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

@Kerpiç boş yapıyor amug femceli. aldırma bu homo erectuslara

Yorumla
  • Birisi_22
    Birisi_22 Takip Et
    1 yıl

Boyu senin için onemliyse ona göre sec karakteri onemliyse buna takma derim

1
    0 Yorumla
  • Adem23
    Adem23 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

erkeğin merhametini sevin iyi yürekli olmasını sevin gerisi boş saten

1
    5 Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Aynen abi bir cevaplara bak istersen onun için seven var mı

Yorumla
    • Adem23
      Adem23
      1 yıl

@Adinisenkoy43 ben doğru olan neyse onu dedim onlar bu kafada olduğu sürece hiç bir zaman doğru erkek insan bulamazlar para mülk güzellik yakışıklık kaslı vücut gider geriye sadece kalan merhamet Allah korkusudur

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Bencede onların sorunu aslında. Benim 163 boy tipte olmadığı için fazla özgüvensizim sosyalleşemiyorum hem insanların tipimden dolayı ezik görmesinden hemde özgüvensizlikten depresyona girdim bu yüzden

Yorumla
    • Adem23
      Adem23
      1 yıl

@Adinisenkoy43 sen kendin ol kimse için değişme Allah rızası için yaşa ve Allah'ın sevdiği kul ol bu dünya gelip geçici takma kafaya önemli olan yüce yaradanın rızasını kazanmak sen temiz kalpli iyi san ol yeter Allah seni islamiyetten ayırmasın ve seni iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah hayırlısıyla

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Amin abi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Boy tabi önemli önemsiz demiyorum
    fakat işi gücü yerinde ahlaklı, dürüst, çalışkan ve akıllıysa tadından yenmez.
    Takıntınız varsa bilemem. Bu sayfigim kriterleri iyi değerlendir.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kısa değil ideal bir boy.

Yorumla
  • Melikenin_oreosu
    Melikenin_oreosu Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 94%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 339 cevap paylaştı.

Kısa değil diyenler şakamı çook Kısa bir erkeğe göre 1.90 üstü olmalı

1
    0 Yorumla
  • Alikonakaıp
    Alikonakaıp Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 97%
    1 yıl

1,70 orta boydur çok ta kısa değil 1,50 olsaydı o zaman kısa değildi

1
    1 Yorumla
    • Alikonakaıp
      Alikonakaıp
      1 yıl

ben 1, 85 im

Yorumla
  • YesMama
    YesMama Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Kendi boyunu baz al. Ben 162 yim mesela bence ideal boy

1
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    1 yıl

Çok değil de birazcık 🤏🏻 kısa oluyo

2
    83 Yorumla
    • Kerpiç
      Kerpiç
      1 yıl

Dedi, 1.55 boy😃

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      1 yıl

@Kerpiç ben kadınım

Yorumla
    • Kerpiç
      Kerpiç
      1 yıl

Kadın ve erkek eşit diyordun, şimdi cinsiyetçilik yapıyorsun,😆

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Fena sıkıştırmış lafı kusura bakmayın eda hocam 🤭

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      1 yıl

Uff susun be

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Ben gülmedim hocam inanın kerpiç bey güldürdü 🤭

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

bir şey dememiş zaten 155 boy kadında kısa 155 sen kötü bir şey değil ki bu

Yorumla
    • Shizoo007
      Shizoo007
      1 yıl

WOMEN 😂

Yorumla
    • Nocxks
      Nocxks
      1 yıl

Kadınla erkek biyolojik olarak aynı değil. Hakları eşit.

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

@Nocxks tamamda 170 erkeğe göre kısaysa 155 de kıza göre kısa nocxks anlamadım ben

Yorumla
    • Kerpiç
      Kerpiç
      1 yıl

@Nocxks Eşitlik, adalet demek midir peki?

Yorumla
    • nehirolabilir
      nehirolabilir
      1 yıl

170 orta boy. 180 ve üzeri uzun boy.

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

@nehirolabilir bencede öyle olay o değil kızlar kısa boylu olamıyor gibi yazmışta saçma olmuş

Yorumla
    • nehirolabilir
      nehirolabilir
      1 yıl

@Adinisenkoy43 biraz öyle olmuş evet. Ama kadınlarda çok boya takılmıyor erkekler genelde, sorun olmuyor çoğu zaman. Tabi illa uzun veya kısa diyen vardır ama azınlıkta bunlar.

Yorumla
    • Shizoo007
      Shizoo007
      1 yıl

@nehirolabilir karakter kaçıncı sırada yer alıyor beyler bayanlar 🤣🤣🤣

Yorumla
    • nehirolabilir
      nehirolabilir
      1 yıl

@Shizoo007 bak şimdi en gerçek haliyle yorumumu yapacağım. Öncelikle tipe herkes bakar bunu kabul edelim. Biraz tipi varsa ve karakteri de yerindeyse tamamdır. Ama karakter olmazsa asla olmaz, hep son flörtlerimde böyle oldu, karakter sıkıntıları vardı. Uzun boy da çekici bir şeydir ama şart değildir. Olsa güzel olur ama tadından yenmez.

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

@Shizoo007 son sırada uzun yakışıklıysan istersen zorba ol

Yorumla
    • Shizoo007
      Shizoo007
      1 yıl

@nehirolabilir tamam bak real bakarsak insanlar tipe de önem veriyor ama karakteri son sıraya atıyorlar artık şimdi kimse demiyor ki sana 100 kg biri ile birlikte ol sorun şu artık abartılmaya başladı yok totoşu böyle olsun yok beli böyle olsun yok göğüs kısmı böyle olsun yok boyu böyle olsun yok saçı böyle olsun eeee karakter nerde bu ya 😂😂

Yorumla
    • Shizoo007
      Shizoo007
      1 yıl

@Adinisenkoy43 bravo

Yorumla
    • nehirolabilir
      nehirolabilir
      1 yıl

@Shizoo007 o şekilcilik oluyor işte onu ben de sevmiyorum. Mükemmel birisi istiyorlar hiçbir kusuru olmayacak. Öyle bir dünya yok zaten. Karakter ve zeka çok önemli. Şöyle İstanbul beyefendisi, maskülen ve kültürlü bir erkek mesela 10 numara. 170 te olur.

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Geneli boya takılmıyor ama ben yaşa takılıyorum 17-19 mümkün değil 21-23 ve üstü 26 kadar geneli de 19-16 oluyor seri toz olup gitmek için sebeb boy 174 benim

Yorumla
    • Shizoo007
      Shizoo007
      1 yıl

@nehirolabilir senin bu dediklerin tozlu raflarda kaldı onlarda işte bu devrin pislik insanları yüzünden köşesine çekildi örnek ego gibi olcak ama ben artık hayatıma kimseyi almıyorum uğraşamam zeka seviyemi düşürmemek adına uzak duruyorum

Yorumla
    • nehirolabilir
      nehirolabilir
      1 yıl

@Shizoo007 ben şekilciliği sevmiyorum. Dış görünüşe herkes bakar ama iyice abarttılar, hayatı instagramdan ve o sarı siteden sanıyorlar. Gerçeklik algılarını yitirmiş, insanı duygulara değer vermeyen, inanılmaz şekilci bireyler çok fazla. Öyle olmamaya çalışıyorum.
      Burada çok yakışıklı bir beyefendiyle buluşmuştum boy tip çok iyiydi ama zekası ve karakteri bana hiç etmemişti, sonuç konuşmuyoruz. Her şey tip değil ama gel anlat işte.

Yorumla
    • Shizoo007
      Shizoo007
      1 yıl

@nehirolabilir soğuttular ya vallahi soğuttular en iyisi yalnızlık 😂😂😂

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Nehir kardeşim 19 yaşların da birisiyle konuştum 27 yaşın da birisiyle evli aileyi görmeye 1 bayram izin ve herşeyine karışma kocadan ailesine kadar lütfen yaşıt olarak akran ve kafa saran birisiyle evlenin kardeşim

Yorumla
    • nehirolabilir
      nehirolabilir
      1 yıl

@Shizoo007 yok be. İnsan doğasına ters. Topluluklar halinde yaşamışız onca yıl. Ben yalnızlık sevmem. Böyle değerli insanlar az ama bulunca da saklayacaksın kimseyw göstermeyeceksin ahaha :))

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Arkadaşlar son yorumu 160 boy ve en tipsiziniz olarak ben yapıyorum ilişkileri bırakın çok kötüyse dış görünüşünüz herkes böcek gibi davranır aksini söyleyen olursa sabaha kadar tartışırım

Yorumla
    • Shizoo007
      Shizoo007
      1 yıl

@nehirolabilir hahahahhah ya anlatmak istediğim şu boş beleş insanlarla takılmak yerine kendinle barışık yaşamak sosyalleşmek daha iyi hayatının bir kırmızı çizgisi olacak

Yorumla
    • nehirolabilir
      nehirolabilir
      1 yıl

@Shizoo007 evet öyle. G. ri zekalılar için ömrümü niye yalnız geçireyim ki. Anlık takılır, değer vermezsin biter. Kaliteli biri buldun mu da saklarsın kimselere göstermezsin taktik bu olay buuu:D

Yorumla
    • Shizoo007
      Shizoo007
      1 yıl

@nehirolabilir emin ol oda ruhundan bir parça götürüyor belki ilk başta keyifli geliyor ama bir parçası sana geçiyor bence kaliteli birini arasak daha mantıklı 😅😅

Yorumla
    • nehirolabilir
      nehirolabilir
      1 yıl

@Shizoo007 Geçse de kısa süreli olur, dediğim gibi gerek yok yanlızlığa. Kaliteliyi bul sakla, kalitesizle de sadece takıl. Bu kadaaarrr :))

Yorumla
    • Shizoo007
      Shizoo007
      1 yıl

@nehirolabilir çok küçük bir info vereyim kaliteli sandığın insan kalitesiz çıkabiliyor oyuncu çok 😅

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Araya girmek gibi olacak biraz ama kaliteli görünüp beş sene profesyonel oyunculuk yapabilen de oluyor kalitesizin kralı çıkan hayırlı akşamlar olsun

Yorumla
    • Kerpiç
      Kerpiç
      1 yıl

@Shizoo007 Gençler bana cevap sahibine ha bire bildirim geliyor, sizi locaya alalım ordan devam edin 📥

Yorumla
    • nehirolabilir
      nehirolabilir
      1 yıl

@Kerpiç gitmezsek nolur hayırdır shhahxhahxha

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Atar geldi

Yorumla
    • nehirolabilir
      nehirolabilir
      1 yıl

@GereksizBilgi80 espri yaptimm keko degilim:p

Yorumla
    • Shizoo007
      Shizoo007
      1 yıl

@GereksizBilgi80 benden bundan bahsediyorum 😂

Yorumla
    • Shizoo007
      Shizoo007
      1 yıl

@nehirolabilir ldldlkfmfmfmfolflf

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Aynı anda iki etiket ne oluyor hocam ne oluyor tezgah mi

Yorumla
    • Shizoo007
      Shizoo007
      1 yıl

@GereksizBilgi80 tezgah güzel kardeşim

Yorumla
    • Nocxks
      Nocxks
      1 yıl

@Kerpiç eşitlik hak eşitliğidir. Adalettir

Yorumla
    • Kerpiç
      Kerpiç
      1 yıl

Eşitlik her zaman adalet sağlamaz.

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      1 yıl

Bu arada ben 155 değilim

Yorumla
    • Kerpiç
      Kerpiç
      1 yıl

Evet arkadaşlar Edoş 1.52

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      1 yıl

Kes sesini kerpiç. Daha uzunum

Yorumla
    • Kerpiç
      Kerpiç
      1 yıl

Gonuşma len, hadi 1.58 ol

Yorumla
    • Shizoo007
      Shizoo007
      1 yıl

@Kerpiç 2 cm de benden olsun 1.60 yapalım mı?

Yorumla
    • Kerpiç
      Kerpiç
      1 yıl

@Shizoo007 Açık artırmayla bu tombiki 1.70 bile yaparız 🤩

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Tombik ayıp oldu hocam 🤭

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Bugüne bugün 119 kişiyim tombiklere laf yok 😅 177 halimden iyidir 🤧

Yorumla
    • Shizoo007
      Shizoo007
      1 yıl

@GereksizBilgi80 ağlıcaksan oynamayalım kankacım 😅😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Her önunuze gelenle takilıp sonra iyisini hayırlısinı istemek kacıncı seviye temiz kalın sonra temizini isteyin herkes kaliteli olsun denk insanlar çıkar zaten karşınıza bunun için insanlarla takılmanıza gerek yok iki kuşun bir digeri için bile Allah bir eş yaratılmışken dert etmeyin sizede birileri yazılmıştır bir köşeye çekilip Allah'a bıraktığinız hiç birşeyden zarar etmezsiniz herkes layık olduğunu bulsun.

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Shizo küserim hocam 😁

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

soran hanım 170 diye bile ayrılıyorsun karşındaki kişi ben 160 ım bunu söyleyip bu soruyu sorman çok ironik benimde sevdiğim biri var ama mevzu dış görünüşe fazla takıntılı olmak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Benim kriterime karışma hakkını sana verdigimi hatırlamıyorum sadece konu hakkında yorum yapma hakkına sahipsin çizgiyi karıştırma kardeşim

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

ben söylediğin şeyin ironik olduğunu söyledim

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

hayır yapamazsın mı dedim

Yorumla
    • Shizoo007
      Shizoo007
      1 yıl

@Adinisenkoy43 abi öyle ölmez sinsi şeytan gibi aradan gelip akrep gibi sokup gidiyorsun 😂😂

Yorumla
    • nehirolabilir
      nehirolabilir
      1 yıl

@Adinisenkoy43 takılma şuna. Boyu takıntı yapmış soruyor bir de karışma hakkı vermiyorum diyor. Sorma o zaman soran kişi.

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

arkadaşlar bu arada böyle konuşuyorum ama sevgilim var genede boya bakıyor herkes

Yorumla
    • Kerpiç
      Kerpiç
      1 yıl

@nehirolabilir haklı.
      Gençler mutluluklar saadet huzur boyla goygoyla olmaz.
      Adamlık arayın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Polemige çevirmek istemiyorum senin takılıp takılıp kaliteliyi bulucağına olan inancın daha ironik kardesim ben başta ne istediğini bilip ona göre kriterini belirlemek inan senin herkese umut vemenden daha erdemli bir davranıs karşıdaki kişiyi beklentiye sokmuyorsun ne istediğini biliyorsun vebal almıyorsun daha yaş olarak biraz ilerlediğinde belki sonra yaptığının yanlış olduğunu anlıycaksın ve bence bu hareketin bünyenide fazlasıyla yıpratır.

Yorumla
    • Kerpiç
      Kerpiç
      1 yıl

@Adinisenkoy43 gayet güzel konuştu.
      @soran kız, 7 kişi sana çarptı attık.
      Elendin canım.

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

takılıp takılıp derken herkese umut vermemden derken sen 170 lik adamla görüşüp evlilik için umut veren ben değilim sensin bide meyve mi seçiyoruz eş seçiyoruz bakacaz demişsin altta oda senin kıçına bakar belki :D

Yorumla
    • Kerpiç
      Kerpiç
      1 yıl

@Adinisenkoy43 Ooo gol attın ciğerim.
      Şimdi kız penaltıdan girecek 🤩

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Acaba oda KS de memesi küçük diye başlık açmış mıdır görüştüğüm kişinin

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

@Kerpiç ben anlamadım abi erkekler böyle bir şey dese linç yer düşünsene şurda bir ölçü bedeni verip kızlar için çok küçük değil mi denildiğini erkeklerinde onay verdiğini

Yorumla
    • Summerwind u
      Summerwind
      1 yıl

@edameda06 haah dedi mükremin gibi ben kadınım diye 😀

Yorumla
    • nehirolabilir
      nehirolabilir
      1 yıl

Boya veya vücuda takılandan hayır gelmez. Genel güzelliğe bakarsın yeterli, illa şart koşan birisi şekilcidir.

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Gereksiz uzamış halde konu dünden bugüne 😅 boya vücuda vs göre düşünmek yerine kişinin sevdiği sadık ve sadakatli oluşu biraz da kaş göz yerinde oluşu yeterli diye düşünüyorum hem soruyu soran hem eda hocam biraz fazla gereksiz yazmış kabul edelim bunları lakin dünden bugüne kan gövdeyi götürdü sakinleşip barışalım tamamen 😄

Yorumla
    • Shizoo007
      Shizoo007
      1 yıl

@GereksizBilgi80 daha yeni başlıyoruz reis 😂😂

Yorumla
    • Shizoo007
      Shizoo007
      1 yıl

Ya neyi tartışıyoruz günümüz ilişkilerine uzaktan bi bakıp izleyin yemin olsun gram böyle his sevgi yok hep bir çıkar var işin içinde en ufak hoşuna gitmeyen bir şey de arkasına bile bakmıyor kimse

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Cidden çıkarsız olanlar var ama ya küçük kalıyor ya da yaş olarak büyük shico hocam 8-10 yaş

Yorumla
    • Shizoo007
      Shizoo007
      1 yıl

@GereksizBilgi80 kardeş kendimizi kandırmayım be aslında en derinine inersek sevgi dediğimiz duygu veya hoşlantı dediğimiz duygu karşı tarafın bir şeyleri hoşumuza gittiği için örnek karakter yüzü huyu suyu yaklaşımı vb vb aslında biz bize iyi gelenden hoşlanıyoruz veya seviyoruz onun asıl benliğini değil gene kendimiz için seviyoruz Buda çıkar olmuyor mu?

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

İki taraf kişiliğini ve birbirini sever akran da olursa karşılıklı oldukça sadakat sevgi çıkar olsun varsın hocam millet ihtiyaç giderme derdinde bunlar da uzak olsun onlar olacağına dediğim gibi olsun daha iyi

Yorumla
    • Shizoo007
      Shizoo007
      1 yıl

@GereksizBilgi80 ben bu devirde bunu göremiyorum işte hele yeni nesil bizden de sıkıntı 2000 den sonrasına ne yedirdiler içirdiler bilmiyorum erkeği erkek değil kızı kız değil karakterler duruşlar değişti hayat bakış açıları değişti parmağı Kanasa ölmek istiyorum diyor 😂

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Öyle olmayan da var 16-19 yaş grubu çok sevdiğim olanlar vaar hocam ki bizim hoca 20 yaşında kadın 😅 değerli kardeşlerimiz de var eş olarak da bize akran iyi olanları seçmekte fayda var yoksa 18-19 da evlenmiştim zaten 🙂 iyilere denk gelin sizde 👏🏻

Yorumla
    • Shizoo007
      Shizoo007
      1 yıl

@GereksizBilgi80 evet evet bana denk gelenler de oldu onlar o gruptan sıyrılan tayfa bazen 16 yaşındaki genç birinden tavsiyeler bile almışlığım oldu ☺️ inşallah sizde iyilere denk gelirsiniz 👏

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Spor da hiç olmamış olan kız kardeşim gibi gördüğüm nisam 🥰 bana faydası çokça oldu zaman zaman da ulaşabildiğime KS de el uzatmaya çalışıyorum diyet spor konusun da 🙂 amin hocam yazıda ki kişiler ve genel olarak herkes için iyilere gelinsin denk

Yorumla
    • Shizoo007
      Shizoo007
      1 yıl

@GereksizBilgi80 spor konusunda bilgin varsa diyet konusunda bana yardımcı olurmusun sormam gerekenler var

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      1 yıl

Tabiki hocam takip atim size yazın mutlaka 1.5 saat içinde dönüş yaparım şu an meşgulüm biraz yiyip yapmam gereken şeyler var 😅 12-12.30 gibi görüşürüz muhakkak

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      1 yıl

Soran yorumumu sil burnumdan geldi

Yorumla
  • Heecanimhee
    Heecanimhee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl

Evet bana gore kisa. ben 1.66 boyundayim topuklu giyince 1.70 i geciyorum.

0
    0 Yorumla
  • Olgarss
    Olgarss Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 61%
    1 yıl

1.50 55 kızlara gayet iyi ama 1.70 boy benim gibilere 1.80 le aynı duruyoruz anlamadım gitti yani

0
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.

Çok kısa değil ama ortalamanın (175) altında oluyorlar.

0
    0 Yorumla
  • hynjinnnn
    hynjinnnn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Kadınların 1.50 boyu erkeklerin 1.70 boyuyla aynı şey

0
    7 Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

O ne demek

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

170 erkeğe cüce diyorsan 160 erkek ne acaba bide 20 cm var arada harbiden anlamıyorum

Yorumla
    • hynjinnnn
      hynjinnnn
      1 yıl

160 erkek erkek değil ancak çocuk olur

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

160 ım ayıp oluyor insanın elinde olan bir şey mi bu senin görünüşün iyiyse başkalarına laf mı etmen gerekiyor

Yorumla
    • hynjinnnn
      hynjinnnn
      1 yıl

Benim görünüşüm iyiyse, o halde gayet de kısa veya uzun ortalaması hakkında yorum da yapabilirim. 175 altı erkek gayet de kısadır

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

herkes yapabilir ama cüce demek çocuk gibi duruyor demek hakaret o zaman bende zekiyim diye gideyim 130 ıq altına aptal diyebiliyor olayım mesela olur mu öyle şey abla?

Yorumla
    • hynjinnnn
      hynjinnnn
      1 yıl

Acıkcası 110 iq altı zaten direkt aptal

Yorumla
  • Aydın_Genç
    Aydın_Genç Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 97%
    1 yıl

Kıza göre değişir. 1.60 kıza göre uzun 1.75 kıza göre kısa.

0
    0 Yorumla
  • ruhumunışığı
    ruhumunışığı Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Senin boyuna göre değişir bence. Çokta kısa değil ya

0
    0 Yorumla
  • hawkeyee1
    hawkeyee1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 88%
    1 yıl

hayır 1.50 boyunuza bakmadan abartmayın kıslarr

0
    0 Yorumla
  • Bahar_555 u
    Bahar_555 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 909 cevap paylaştı.

Hayır kısa değil erkeklerin boyu ortalaması 170-175 arasıdır diye biliyorum.

0
    0 Yorumla
  • Kerpiç
    Kerpiç Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Hayır, orta boydur idealdir makuldür.

Senin boy kaç

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Esim 1,65 ben 1,55 ve deli gibi aşığım cokta mutluyuz boy hiç önemli değil

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Sizin de, saçma sapan boy takıntılarınıza da... Cümle alem...

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

hayır benim gibi 155ler için aşırı uzun bile

1
    6 Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Abla az önce 153 biri 170 e cüce dedi uzun seviyorum dedi orada mantık aramayı bıraktım 163 üm bende

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Adinisenkoy43 170 153ten 17 cm uzun değil mi bi kafa boyu kadar kısa olduğu boy nasıl cüce olabilir saçmalamış. bana göre 170 ler uzun kalıyor şahsen evladı gibi duruyorum

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Bende anlamıyorum abla soru sahibide 165 170 i sorun ediyor mesela. Hiç karakterini sorun eden görmedim sitede her gün farklı bir boy sorusu popüler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Adinisenkoy43 bend etam tersine soru açmıştım kısa kızlara kısa erkek nereden bulucaz diye hahaha benim derdim de o düşün 170 yanımda çok uzun

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Bol bol var ablam kısa türkiyedeyiz 185 sayısı kadar 165 var derdin bu olsun

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Bizi alan genelde yok zaten iki gülümsesen düşürüp bağlarsın kendine

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

1.85 boyu olmayan erkekler kapatılsın ve yok edilsin😁😁

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

1.85 boyunuz yoksa yok edilsin hahaha

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

150sen uzun 170 sen sen Yanında 190 gibi hissedersin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

1.90 boyundaki serefs.. siz dense 1.70 adam tercih ederim

0
    3 Yorumla
    • Stoch12
      Stoch12
      1 yıl

Adam ben = 179

Yorumla
    • hullysa
      hullysa
      1 yıl

Genelde kısalar şerefsiz çıkıyor ninem hep kıçı yere yakın olandan korkacaksın derdi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bu isler boyla olmuyor harbiden. uzunboylu çok serefszi bilrim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Bana göre normal ama 1.60-1.65 boyların da ki kızlar için normal değil

0
    0 Yorumla
  • sesizlerinsesi
    sesizlerinsesi Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 20
    1 yıl

Boyu boyuma huyu huyuma ksksksks

0
    0 Yorumla
  • eilaaw
    eilaaw Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    1 yıl

Bn 1.70 olduğum için biraz uzun erkek olsa iyi olur

2
    1 Yorumla
    • Hassas_Dokunuşlar
      Hassas_Dokunuşlar
      1 yıl

Neden senden uzun olsun istiyosun ve kaç cm uzun olmalı senden aşağı yukarı

Yorumla
  • idosko
    idosko Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    1 yıl

Aşırı kısa ya çok kötü. Ben 171im 166lık adamla çıktım ve çok kötü hissediyordum ayrıldım dayanamadım

0
    0 Yorumla
  • arafshsh
    arafshsh Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    1 yıl

Yanındakine göre değişir ama çok kısa demek doğru olmaz ama uzun da değil minimum 1.75 olmalı bence tabii bu insanın elinde olan bir şey olmasa da..

0
    0 Yorumla
  • Rovi2001
    Rovi2001 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    1 yıl

1.75 in alti kısa bence. 1.60-1.70 bir kiza göre normal bi boy bence ve erkek içinde 1.75-1.85 iyi. 1.85 in üstü uzun

0
    0 Yorumla
  • Adige061903
    Adige061903 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    1 yıl

Ben 1.93üm ve diğer erkeklerden bana geri dönüşleri olumsuzdu. Hep benim boylarım da olmak isterlerdi. Boy psikolojik olarak özgüven veriyor

0
    1 Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Senin boyunda olmak isteme sebebimiz şekilci insanlar yoksa napayım insanlar banada normal davransa okeyim ben boyumla

Yorumla
  • esradiyebiri5
    esradiyebiri5 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

Evet 170 erkek kısadır net , kesinlikle erkek dediğin 180 190 olmalı

1
    3 Yorumla
    • Utaka
      Utaka
      1 yıl

Gida eksiginden gelisemiyoruz ne 190 ı😂

Yorumla
    • esradiyebiri5
      esradiyebiri5
      1 yıl

@Utaka sende haklısın 😂😂

Yorumla
    • Adinisenkoy43
      Adinisenkoy43
      1 yıl

Kadın dediğin güzel olmalı desem çok saçma olmaz mıydı abla?

Yorumla
  • Defnekoc0
    Defnekoc0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    1 yıl

Bunlar götü yere değer cinsten ben bile 175 im

1
    0 Yorumla
  • Siraninsonundakiadam
    Siraninsonundakiadam Takip Et
    Xper 1 Yaş: 42
    1 yıl

Senin boyuna göre değerlendirme yapmak gerekir

0
    0 Yorumla
  • messutsimsek
    messutsimsek Takip Et
    Xper 1 Yaş: 44
    1 yıl

standart bir boydur. her yere sığar. halı saha için de en uygun boydur.

0
    0 Yorumla
  • FemaleSoulMan
    FemaleSoulMan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    1 yıl

Bazı kadınlar benim gibilerini seviyor. Hstta benim gibi olanların kısa olanını tercih ediyorlar

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (129)
Devamını Gör(174)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > 1.70 erkek çok mu kısa oluyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

1.72 erkek çok mu kısadır? 9 cevap verildi
1.71 erkek cok mu kısa? 26 cevap verildi
Erkeklerde 1.70 boy çok mu kısa? 9 cevap verildi
1.75 erkekler kısa mı? 25 cevap verildi
1.75 erkek kısa mı? 38 cevap verildi
1.88 erkek kısa mı? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizi alan yaşar mı sürünür mü?
  • Sosyal medyada iletişimci olanlardan mısınız?
  • Bir kitaba yolculuk yapma şansınız olsa bu hangisi olurdu?
  • Türkiye de Alınabilecek en mantıklı en güzel araba nedir sizce?
  • Şarkıları hikayesi ve sözleri için mi dinliyorsunuz, yoksa melodi mi sizi daha çok etkiliyor?
  • Bu sitede hoşlandığınız birisi var mı?
  • Vazgeçmeyi başarabilir misiniz, sizve bu hayatın sonu mu?
  • Karşı cinsinizi hangi meslekte gördüğünüzde daha çok hayranlık uyandırıyor sizde?
  • Hiç sevgini sakladın mı?
  • Dünya Kupasında Juju Büyüsü yaparak takımını zafere ulaştıran taraftar gündem oldu! Sizce etkisi olabilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨