Güzellik & Bakım Sizce hangi parfüm daha kalıcı? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Gucci ve EDP parfümleri kalıcı olduğunu söylüyorlar. Peki sizin favori parfüm markası var mı? Varsa kalıcı mı? 😃😃#Parfüm Aşkı ♥️♥️ Sizce hangi parfüm daha kalıcı? Cevapla Marka Soruları Parfüm Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Bence bargello 1 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 984 cevap paylaştı. La vie est Bella çok ağır koku Kalıcılığı yüksek olsa da... Çok enfes muazzam bir koku da denemez bence 1 5 Yorumla Bravehrart 1 yıl Ağır kokan parfümler midemi bulandırıyor. Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl O zaman asla tavsiye etmem ikinci görseldekiVe çok yaygın bir koku böyle her yerde olan kim bunu övdü güzel diyr bilmiyorum 😂 Yorumla Bravehrart 1 yıl Kokusu kalıcı diyorlar.. 😂 Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl İyi de bi o değil kalıcı my way aşkk 😍 Mini boyu var bende valla ciddili sevenine denk gelsem hediye edeceğim 😂Kalmasın denecek bir koku bence jdmxjsnxns Yorumla Bravehrart 1 yıl 😂😂 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Edp daha kalıcı 1 1 Yorumla Bravehrart 1 yıl Kesinlikle. 😃 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Kalıcı mı bilmiyorum ben bargello ve richmen gold kullanıyorum 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Çok fazla parfüm kullanmıyorum ama Calvin Klein Benim favorim 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl EDP her zaman kalıcıdır zaten.. Alırken özellikle dikkat ediyorum.. 1 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Test etmedim ama marka olarak gucci iyidir 1 0 Yorumla
Glee-Somebody Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl İkisini de deneyimlemedim bilemeyiz 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 732 cevap paylaştı. Burberry kullanıyorum 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. tom ford kesinlikle 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. alttaki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence bargello
La vie est Bella çok ağır koku
Kalıcılığı yüksek olsa da... Çok enfes muazzam bir koku da denemez bence
Ağır kokan parfümler midemi bulandırıyor.
O zaman asla tavsiye etmem ikinci görseldeki
Ve çok yaygın bir koku böyle her yerde olan kim bunu övdü güzel diyr bilmiyorum 😂
Kokusu kalıcı diyorlar.. 😂
İyi de bi o değil kalıcı my way aşkk 😍
Mini boyu var bende valla ciddili sevenine denk gelsem hediye edeceğim 😂
Kalmasın denecek bir koku bence jdmxjsnxns
😂😂
Edp daha kalıcı
Kesinlikle. 😃
Kalıcı mı bilmiyorum ben bargello ve richmen gold kullanıyorum
Çok fazla parfüm kullanmıyorum ama Calvin Klein Benim favorim
EDP her zaman kalıcıdır zaten.. Alırken özellikle dikkat ediyorum..
EDT olmayan, EDP olanlar kalıcı olur..
Test etmedim ama marka olarak gucci iyidir
Kullanmadan bilemeyiz
İkisini de deneyimlemedim bilemeyiz
La vie cok guzel kullanıyorum
Burberry kullanıyorum
EDP zaten daha kalıcı olan oluyor
tom ford kesinlikle
alttaki
Bunları bilmiyorum
Denemek lazim