boyle bir sey gormustum. yeterince guzelsen bütün hatalarin affedilebilir diyordu. gercekten boyle mi? guzellik ve cilve bir cok seyi halletmemize yardim eder mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılYeterince güzelsen öyle. Yeterince dedikleri ortama girdiğinde bütün bakıṣları üzerine çekecek kadar, milletin sana sürekli iltifat ettiği, aval aval dönüp dönüp baktığı hatta gözlerini alamadığı, milletin yolda durdurup telefon istediği, manken misin acaba diye sorduğu yani mankenlik yapacak kadar güzelsen. O zaman cidden karakterinin hiç önemi yok. Insanlar zaten senle sen istemesende anlaṣmak ister, sosyal olmasanda sosyal olursun, șakaların iğrenç ve berbat bile olsa gülerler, saçmalasanda insanlar seni acayip akıllı bir ṣey konuṣmuṣ gibi alkıṣ tutarlar. Çok fazla seveninin yanında çok fazla sevmeyeninde olur çünkü herkes senin yerinde olmak illa ister.
Böyle biri ama cidden 10 kiṣiden 1 oluyor genelde onlarında zaten tipleri yüzünden iṣleri gücleri hep rast gidiyor o yüzden normal seviyede olan insanlarla asla ne çalıṣıyorlar nede sokakta böylesine rastlayabiliyorsun. Bunlardan en büyük örnek mesela Jeremy meeks. Ulan adamın hapis yatması bir suçlu olması milletin o kadar umrunda değildi ki adama iṣ teklifi geldi manken oldu ya. Anladın mı nekadar güzel/yakıṣıklı olman gerektiğini? ecnebiler buna "god level" diyorlar yani "tanrı seviyesi".
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir şeyi affediyorsan arka planda affedilmeye değer göreceğin senin için cazip başka durumlar olmalı. Birinin güzel olması senin için ayrıcalıklı bir şeyse sen onun hatalarını görmezden gelmeyi tercih edebilirsin. Tabii bu ayrıcalık meselesi başka özelliklerle de sağlanabilir. Genel olarak da güzellik üstün bir nitelik olarak görüldüğü için teorinin haklılık payı var. Çünkü işin içine önyargı girdiğinde olayların sonucunda mantık arama ihtiyacı hissetmezsin.
00 Yorumla
1 yılÇok aşırı güzel bir kızsan, tek ideolojisi güzellik olan erkekler için hataların affedilir durumdadır hatta iş hayatında da böyledir. Lakin ortalama bir güzellikteysen ya da çirkinsen, hatalarının affedilir yanı yoktur. Ama karaktere bakan bir erkek, kızın güzel olup olmadığına bakmaz. İdeal bir vücudu varsa ve çok karakterli bir kızsa, onunla bir ömür geçinir. Genellikle canım daha çok güzelliğe tapar.
00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 990 cevap paylaştı.
1 yılgüzellik bir yere kadar öyle sanıldığı gibi bir şey değil. iticiysen güzelsen de itiyorsun ve güzellik bitiyor yaşadım :D
çok güzel bir kızla tanıştım dünyalar güzeli halâ bile pwşinden koşan tonlarca erkek halâ bile o kızı gördüklerinde güzelliği karşısında böyle olan 😳 olan kızlar erkekler kısaca güzelliği anlatılamayacak kadar büyük bir güzellik
celhasılı kelam :D içine girme fırsatı yakaladım , içine girdikçe onu daha çok tanıdıkça karakterini huylarını vs vs
şöyle oldum ; oğlum bu nasıl b. dan bir kız lan :D
o çılgın hayranlık dan sonra şu an ne hissediyorsun diye soran olursa
ben bu moddayım ; o mu ıyyyyy :D :D
kısaca kardeş güzellik de bir yere kadar önemli olan gerçekten karakter
06 Yorumla- 1 yıl
Hayır. Sen ya o kıza ulașamadığın için böyle düṣünüyorsun yani kız seni reddeti ya da o kız senin anlattığın kadar güzel değil.
Erkekler neredeyse her kadına 😳 böyle bakıyor ve neredeyse her kadının peṣinde. En çirkin kızın bile bazen peṣinde 10-20 erkek oluyor sen düṣün ve erkeklerin genelde uff kız ne güzel dedikleri kız max ece ronay gibi oluyor mk 🤣 o yüzden sen itici bulduysan o kız 100% hatta 120% o kadarda güzel değildi.
Misal vereyim Miranda kerr, candice swanepoel gibi bi kadın nekadar boktanda olsa sen onu elde etmek için herṣeyi yapardın. Gerekirse kapısında uyurdun, onu değiṣtirim ben ya falan filan derdin kendince bi bahane bulurdun çünkü rekabet var ve o kıza bidaha ulaṣamama ihtimalin var o yüzden kolay kolay birakmazdin. Ṣimdi beni yeme. Ben erkeklerin karakterini biliyorum laga luga yapma. Bilmem anlatabiliyor muyum? simdi tekrar düṣün. - 1 yıl
@blueangel345 pardon :D
pardon ama beni zerre tanımıyorken ne yaşadığımı neler yaşadığımı geri çevirdikler harici 15 sevgilim olduğundan da haberin yokken
pardon :D
nasıl ya 😳
nasıl yani :D
nasıl benim yerime hüküm verirsin :D
ne sandın 2 bacak gördüğünde
böyle 😳 olan abazalar dan mı :D
hadi ama 31 yaşında daha olgun olmalıydın hayat tecrüben daha fazla ufkun daha geniş olmalıydı
ne yani 31 yıldır öğrediğin tek şey bütün erkekleri aynı çuvala basmak mı :D 😝
pardon hatun aynı frekans da değiliz
sen ayrı tren de ben ayrı gar da :D 😝🤦 🌹🍫 🙋 - 1 yıl
15 sevgilin olmuşsa problem sendedir haralde. yalama olmussundur belkide. Böyle erkeklerle evlenilmez çok kötü durumun senin. . bu kadar verdiysen kadınlara başkalarında verdin mi doğruyu söyle erkekler cinsel doyumsuzluk tan başka erkeklerde veriyor yapıyorsunuz degilmi böyle şeyler 15 sevgilin olmuş yani baksana.
- 1 yıl
@Papatyaadası hatun olduğunuz için terbiyemi bozmayacağım :D
sorun değil sataşmanızı saygı ve sevgiyle karşılıyor eyvallah diyorum :) 🌹🍫 - 1 yıl
15 sevgilin olmuş ağa namus nerde kalmış Allah ıslah etsin erkeğim diye yapmadiginiz tanımadığınız kadın kalmiyor şimdi sen evlenilecek adammisin? Hayır tabiki de artık kime kakalarsin kendini hayırlı olsun ona.
- 1 yıl
@Papatyaadası 36 da yıl da 15 çok mu
o zaman şöyle diyeyim
ilk sevgilim 10 yaşımda oldu
kızın arka bahçesinde mahalle de ki komşu kadın gördü yanına çağrıp şöyle dedi
eğer oğluma da ayarlamazsan seni annene şikayet ederim :D
nasıl bir çocukluk ve hayat
evet suçluyumdur ama yaklaşık 7 yıldır kimseyle sevgili olmuyorum çünkü evlenmek istemiyorum
evlenmeyeceksem sevgili olup gönül eğlendirmek de yanlış geliyor
şimdi ben kötü biri miyim yani :D
hatunlar görüyorlar yürüyorlar üzgünüm evlilik düşünmüyorum diyip yaklaşmıyorum
halâ mı suçluyum :D 😝🤦
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, güzellik ve cilvenin cazibesi! 😊 Güzellik birçok kapıyı açabilir ve insanlara çekici gelebilir ama unutma, gerçek ilişkiler ve kalıcı etkiler sadece dış güzellikle sınırlı değildir. İnsanların seni sadece güzelliğinle hatırlaması yerine, içtenliğin ve samimiyetinle hatırlamaları çok daha anlamlıdır. Güzellik bir avantaj olabilir, ancak yanlışları ve hataları affettirme gücü tamamen içerikten gelir. Kendine güvenmek ve içsel güzelliğini dışarı yansıtmak, cilveyle birleştirildiğinde seni gerçekten unutulmaz kılabilir. Ama unutma, her zaman dürüst ve samimi olmak en iyi anahtardır! 🌟💕
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
76
Cevap
69Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır hiç bir ilgisi yok ben affetmem.
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
1 yılMaalesef öyle. Görsel kodlamamız olmasa kelebeklere hayran kalırken güvelerden kaçmazdık. Yani evet, görsel olarak çekici bulunan biriysen birçok şey yanına kalıyor çünkü hepimizde bu kodlama yani ön yargılar var.
Her canlı gibi kodlandığımız görsel kurallara göre hareket ediyoruz. Genel çekicilik algısına hitap eden biriysen birçok konuda alttan alınıyorsun ve çekici olmayana kıyasla çok daha olumlu bir tavırla karşılanıyorsun.
Büyük göz sempatiktir, sarı saçlılar yolludur, açık renk tenliler saf ve temizdir, keskin çene hattı olan maskülen karakterlidir, zayıflar sağlıklıdır, uzunlar otoriterdir, minyonsan zararsızsındır vs.12 Yorumla- 1 yıl
Bugüne kadar gördüğüm en güzel yorum. Tebrikler 👏👏
- 1 yıl
Teşekkürler ✨ Güzel soruya güzel cevap. Sevip hakim olduğum bir alan zaten.
tanıdığım güzel kiz vardı bildiğiniz tüm güzelleri unutun. yok öyle bir güzel kız. cilve felan hicbirsey bilmez otumasii kalkması bilmez bildiği tekmeyi kendine süslenmesi felan. susemeisne bile gerek yoktu aslında. o kiz adı çok erkekle çıkmıştı. yaşadığımız muhitde kizj. bakire olması çok önemli birsey olmasına rağmen kıza görüculer cok gelirdi. sonunda ayleis istemesine ragm3n birisi aldı onu. ortada gecinmedi kimseyle çok kibirli kaba saba bir kızdı. evi terk etmek isteyince kocasi geri çevirdi felan. en son büyük şehire yerleşti cocuklari oldu çalışıyor kendiside. yani güzel olunca o... pu olsan bile bahtın açık oliyor. erkek seni o.. ouluktan ev hanımı yaoabilyor
11 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru 👏👏
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet oyle yasin kucukse sana tavsiye guzelligine yatirim yap spor yap ve estetik ol. Universiteden bir kiz arkadasim Manken oldu kucucuk ilceden İstanbul a tasindi gercekten cok zengin insanlarla sevgiliydi İstanbul a tasininca yati olan sirket sahibi bir ailenin oglu ile evlendi hayati surekli Bodrum yurtdisi yat tatili seklinde Ben ise surunuyorum hayat adil degil hatta allah bile adil degil Ben sadece ise girmek icin hakkim olan ise girmek icin aylarca dua ettim ama olmadi belki allah bile guzel olanlari seviyor
00 Yorumlasanmıyorum ben sırf güzelim diye alttan alan biriyle de olamazdım açıkcası güzellik geçici bunu unutmayın kızlar 1 saat sonra ne olacağını bilmiyoruz güzelliğinize güvenerek iş yapmayın güzelliğinizin gideceği bir durum yaşadığınızda yanınızda kimse kalmayabilir
10 Yorumla
1 yılCilve evet güzellik her koşulda işe yaramaz.
20 Yorumla
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGüzellik ve cilve sadece senden faydalanmak isteyenler için işe yarayabilir. Normal sosyal bir çevrede güzellik dikkat çekmeye yardım eder ama sadece o kadar. Eğer zekan yoksa bırak hata yapmayı sadece aptal aptal konuşmak bile insanların senden soğumasına neden olur.
O yüzden kulağına küpe olsun. Eğer bütün hatalarını sadece güzel olduğun için affeden birisi varsa o dost değildir. Sadece senden bir süre faydalanmak isteyen bir "erkektir.20 Yorumla
1 yılulan o güzellik denen şey Allahın verdiği bişey insanların bunda en ufacık bir katkısı bile yok benim saygım sevgim güzelliği veren Rabbimedir. kadın ise kraliçe olsa bile yanlış yapıyorsa af.. fet…memmm.
20 Yorumla
1 yılHayır alakası yok ama daha çok seviliyorsun gibi daha bı kaybetme korkusu oluyor karşı tarafta sanki ya da bana öyle geliyor istisnalar hariç tabi ki
00 YorumlaGüzeller sevilir, hataları affedilir, güzellerin çevresi kalabalıktır yani arkadaşı çoktur. Tek kabul görmeyen şey güzel olup aptalsan yandın. Kimse sevmez 😉
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHiç alakası yok. Tamamen karşı tarafın midesiyle alakalı bir durum o. Diğer tarafın güzelliği ile değil.. Zaten sırf görünüş için birinin her hatasını sineye çeken biri karakterli biri değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKim demiş, çok yakışıklı bir erkeğin yediği naneleri affedilir mi bir düşün, aynı şey. Ama tabi buna kuzum ruh diyoruz, pipisine düşkün bir erkeği kandırabilir o ayrı, bu da zaten basitliktir
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılkuzum ruh yazmıştım kuzum değil
Cevap sahibi1 yılO r s bu ruh🙄ah KS
Soran1 yılahahahahha anlasildi
Cevap sahibi1 yılAnlaşılana kadar beni bitirdi KS 😅🤣
Valla öyle güzel kadınlar için, fakat bence en güzel kadın bile o güzelliğin getirdiği yıpranmışlığı, baskıyı iliklerine dek hissediyordur.
10 YorumlaTabikide hayır ama karşı taraf cinsel amaçlı yaklaşıyorsan o zaman evet tüm hatalarını af eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBuna ortalama güzellikte birini dahil edemeyiz bunun için gerçekten güzel olmak lazım herkesin görece kabul ettiği güzellik algilarina uyan bir güzellik o zaman seri katil de olsan göze hoş gelirsin örnekleri de var dünya da pek çok
00 Yorumla
1 yılmaalesef her güzelin nazı çekilmez tatlılık ve cilve de önemli insan o zaman bi ömür bakmaya doyamaz
00 Yorumla
1 yılHayır yok öyle bir dünya. Değersiz hissettireni bal olsa kasende tutmayacaksın. Bunun cinsiyeti yok buarada
00 Yorumla
1 yılHayır bir kadın güzel diye affedilmez. Çünkü hiçbir kadın hata yapmaz. Bilinçli yanlış tercihlerinin bedelini öder.
00 Yorumla
1 yıl2 sene uyardım hatasını yapmaya devam etti güzeller güzeli olsada istediği şey yüzünden saldım gitti kendisini güzellik bir işe yaramadı yani
00 Yorumla
1 yılSoğuyacağım bir şey yaptıysa ihanet, saygı duymama vs; istersen dünyanın en güzel tescilli kadını olsun soğurum. Kinciyim affetmem de
00 Yorumla
1 yılBir çok hata affedilebilir duruma gelebilir ama bütün hatalar affedilebilir olmaz herkesin nihayetinde bir sınırı var
00 Yorumla
1 yılYok öyle değil kadın olursan bütün hataların görmezden gelinir ama erkek olursan e bütün kusurlarını görürler
00 Yorumla
1 yılHayır ne kadar güzel olursan ol yaptıklarını kimseye unuturmazsin insanlar soğur ve uzaklaşır sen güzelsin diye kimse çileni çekmek zorunda değil
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 731 cevap paylaştı. Olmaz. Sonuçta sadece o kişinin oturup suratını seyretmeyeceksin. Başka işlevleri de var o kişinin
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılEvet hatalar sürekli tekrarlanmadığı sürece insanlar karşısındakinin güzelliğinden dolayı ızamıyorlar. İnsanlar basit yaratıklar...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖnemli olan bahtının güzel olması derler büyükler. Güzel olmak bir ilişkide artıdır. Belki hatalarınız da çok büyük boyutlarda değilse görmezden gelinir ancak size yanlış yapacak olan yine yapar bu değişmez
00 YorumlaYok artık bu nasıl bir mantık hatanın affı sadece hatanın büyüklüğüne göre olmalı.
10 Yorumla
1 yılalakası yok. karşıdakinin niyeti ile alakalı
10 Yorumla
1 yılHayır, abaza adamları etkilersiniz, gerçekten kendine saygısı olan erkek yanınızda duramaz.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 665 cevap paylaştı.
1 yılyani bi cogunu affeder erkek ama erkekten erkege degisir karakterlı biriyse affetmeyebılır
10 Yorumla Erkekler üzerinde evet, yüzeysel yaratıklar oldukları için:)
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılGüzellik bence herşeyi örtmek anlamına gelmemeli.
00 Yorumla Kadin güzel olması hataları affetmemek gerekir
00 Yorumla
1 yılBir insan birinin hatalarini görmezden geliyorsa demekki çok seviyodur
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 585 cevap paylaştı.
1 yılTekrarı olmadığı sürece ve tabi yanlış olmadığı sürece.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Olur mu sen gel benim hayatımın içine et sonra pardon de yok efendim asla affetmem etmedim de
00 Yorumla
1 yılBir dönem olabilir, ama hiç bir hata unutulur değildir
00 Yorumla
1 yılbazen güzel olup ağzından kötü söz düşmeyen kızları aşırı itici bulurum bazen güzel olmak yetmiyor
00 Yorumla
1 yılBir... uğruna dağları delecek kafadaki erkeksi maymun karışımı şahışlar için diğru önerme
00 Yorumla
1 yılHadi ya adrina limanın bile nakavt yediği dünyada şansın ne ki boş iş
00 Yorumla
1 yılHayır hatta güzelliğide silinir ve benim gözümde çirkinleşir
00 YorumlaHata hatadır hangi insanın canlının yaptığına bakmaz
00 Yorumla
1 yılÖyle maalesef erkeklere güzel olsunda nolursa olsun gerisi öenmli değil
00 YorumlaSienna miller bile olsa Affedilmeyecek hata yapıldıysa Nahh.
00 Yorumlagüzelliğin beş para etmez bendeki bu aşk olmazsa demiş şair
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Bir süre hataları görmeyebilir çok aşıksa ama zamanla sabrı biter, soğur..
00 YorumlaIsterse karşımdaki Brad Pitt olsun tek hatasında silerim 😅
00 Yorumla
1 yılEdepsiz kadının hiçbir hatası, merhametsiz erkeğin hiçbir hatası affedilmemeli...
00 YorumlaKesinlikle hayır ama bazıları daha çok tahammül ediyor.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. alakası yok aksine bu aptallığı neden yaptın oluyor bu tipinle 🤣
00 Yorumla
1 yılHayır. Böyle davranan insanın kendisine saygısı da güveni de yoktur.
00 Yorumla
1 yılBence biz kadınlar çok kinciyiz erkekler öyle değil. Kadında güzelliğini cilvesini iyi kullanırsa karşı taraf sürekli affeder. Ama her erkek için geçerli değil bu ve erkekle olan ilişkinin durumuna bağlı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİçsel ve dışsal güzellik hepsi mükemmelse iyi niyetli inani hatalar … elbette olabilir önemli olan yanlışlar olmasın … çirkğnlikler olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAffedilecek şey var savaş çıkaracak şey var. İsterse dünya güzeli olsun hiç gözünün yaşına bakmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkarşındakinin aklı yoksa evet genel olarak öyle dış görünüş her şey sadece aşk ilişkileri için geçerli değil işte, evde, okulda vs.
00 Yorumla
1 yılcanım ve güzelsen her hatan kabul olur çünkü karşı taraf senin hatanı unutacak bir hatayı kendisi sana yapar ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEdiyor zaten baklava istediginiz herseyi elde ediyorsunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇoğu konuda olduğu doğru lakin her konuda değil
00 Yorumla
1 yılYok ya, alakası yok, iyice saçmaladınız diyenler olur eminim. YETERİNCE GÜZELSEN TÜM HATALAR İNSANLAR TARAFINDAN AFFEDİLİR. HATTA BELKİ GÖRÜNMEZ dahi.. ne yazık ki..
00 Yorumla- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem