Güzellik & Bakım Joop Homme 30 yıllık favori parfümüm, sizin yorumlarınız? KadirAlmanya Takip Et Xper 7 Yaş: 51 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aranızda bu parfümü kullanan var mı? Ben yaklaşık 30 yıldır kullanıyorum tek parfümüm benim ♥️♥️♥️ o kadar hastasıyım ki evde 10 şişe yedek 200 ML bulunduruyorum her zaman Joop Homme 30 yıllık favori parfümüm, sizin yorumlarınız? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. denemedim hiç 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 674 cevap paylaştı. Benim bi tane var evde sıkıp sıkıp kokluyorum😂😂😂😂😂 2 2 Yorumla KadirAlmanya 1 yıl Ne güzel 🙂 Yorumla BabanızZeus 5 ay Dışarıda olmaz mı yani Yorumla
EvcimenOkuz Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Bugüne dek hiç parfüm almadım. Almayı da düşünmüyorum. Sevmiyorum parfüm kokusunu... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Gercekten 50 yasindamisin ben en cok ysl seviyorum ama cok pahali 0 3 Yorumla KadirAlmanya 1 yıl Evet gerçekten 50. Gönlümü kaptırdım pahalı pahalı idare ediyoruz 80 Euro şişesi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güle güle kullan Yorumla KadirAlmanya 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ağır kokusu olan bir parfüme benziyor 1 1 Yorumla KadirAlmanya 1 yıl Evet gerçekten de çok ağır ve kalıcı Yorumla
Laïcité Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kendi markan mı 0 5 Yorumla KadirAlmanya 1 yıl Soruyu tekrar alabilir miyim? Kendi markan derken? Yani 30 yıllık tek parfümüm başkasına kullanmıyorum bunu mu kastettin tam anlayamadım Yorumla Laïcité 1 yıl Daha önce hiç denk gelmedim o yüzden sordum sana ait bir marka mı diye Yorumla KadirAlmanya 1 yıl Maalesef kendi markam değil çok meşhur bir parfüm Türkiye'de bile satılıyor amazon gibi sitelerde bulabilirsin Yorumla Laïcité 1 yıl Evet şimdi baktım meşhurmuş bayağı Yorumla KadirAlmanya 1 yıl Bilmiyorum benim çok hoşuma gidiyor bu parfümü kullandıktan sonra hiç başka parfümlere bakmıyorum tek parfüm üm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
denemedim hiç
Benim bi tane var evde sıkıp sıkıp kokluyorum😂😂😂😂😂
Ne güzel 🙂
Dışarıda olmaz mı yani
Bugüne dek hiç parfüm almadım. Almayı da düşünmüyorum. Sevmiyorum parfüm kokusunu...
Gercekten 50 yasindamisin ben en cok ysl seviyorum ama cok pahali
Evet gerçekten 50. Gönlümü kaptırdım pahalı pahalı idare ediyoruz 80 Euro şişesi
Güle güle kullan
Teşekkürler
Ağır kokusu olan bir parfüme benziyor
Evet gerçekten de çok ağır ve kalıcı
Kendi markan mı
Soruyu tekrar alabilir miyim? Kendi markan derken? Yani 30 yıllık tek parfümüm başkasına kullanmıyorum bunu mu kastettin tam anlayamadım
Daha önce hiç denk gelmedim o yüzden sordum sana ait bir marka mı diye
Maalesef kendi markam değil çok meşhur bir parfüm Türkiye'de bile satılıyor amazon gibi sitelerde bulabilirsin
Evet şimdi baktım meşhurmuş bayağı
Bilmiyorum benim çok hoşuma gidiyor bu parfümü kullandıktan sonra hiç başka parfümlere bakmıyorum tek parfüm üm
Biliosun bu işi
reklam yapma lan