Adil yıldırımın erkek beynini peynir ettiğini söylediği parfüm hangisiydi? Ayrıca bunlar yerine hypnotic poison mı alsam yardımcı olur musunuz?

Adil yıldırımın erkek beynini peynir ettiğini söylediği parfüm hangisiydi? Ayrıca bunlar yerine hypnotic poison mı alsam yardımcı olur musunuz?

Chanel parfümleri aşırı demode, babaannem gibi kokuyor. Hele Coco parfümü resmen kolonya gibi hiç beğenmiyorum. Hypnotic Poison bin kat daha çekici. Hatta Givenchy L'interdit Rouge çok hoş bence, Poison havasında zencefilli baharatlı tam sonbahar kokusu.
Ay çok mutlu oldum uyardığınız için. Poisona esmer kokusu denildiğini duydum. Beyaz tenliyim uyar mı bilmiyorum ama hem seksi hem vanilyalı afrodizyak etkisi yüksek bir parfum arıyorum bana buna uygun bir sey önerseniz en iyi parfüm hangisi olurdu ya da poison bu kosulları sağlıyor mu acaba
Poison Edt bence 35 yaş üstü, antika bir kokusu var içindeki tütsüden kaynaklı. Hypnotic Poison da bana biraz maskülen geliyor ama Chanel parfümleri yanında bin kat daha karakteristik ve güzel. Afrodizyak etkili Lancome La Nuit Tresor var. İçindeki notalara bakabilirsin. Sıcak ve çok hoş kokuyor. Ayrıca ağır parfüm ve yasemin seviyorsan Mugler Alien da çok güzel bir koku. Çoğu kişide olan bir koku deniyor ama ben hiç rastlamadım. Armani My Way Intense veya Dior Addict de hoş vanilya parfümleri. Bence denemeden almayın.
Cevap
1Cevap
Bu parfümler çok pahalı teonada koku ailesine göre seçim yapabileceğin bir çok meyvemsi ve çiçeksi uygun fiyatlı parfümler var
Her marka parfüm çok iyi. Kadının tarzı belirli olmalı. Senin kendi tarzından emin olman gerekiyor. HP de çok ağır her zaman için iyi değil.
Alttakiydi diye hatırlıyorum ama bence çok aman aman bi kokusu yok.
Mademoiselle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?