Etkileyici mi senin hiçbir fikrin yok bence gerçi etkileyici bakabilmek biraz kulağa sıradan geliyor sence de öyle değil mi? Bize daha cesur şeyler lazım mesela bir fısıltıyla kaos 🤣 o büyük ya da güzel gözlerin bir çırpınışıyla "kargaşa" diye bağıran şey. Bak ne diyeceğim senin bu etkileyici görüşünü keşfetmeye ne dersin? İçimde bir his var...
Biraz ateşi severim ama daha yeni bağ kurmaya başlamışken bana kaybol demen. Yaralandım belki de gösteriyi tam kavrayamadın. ama o güzel küçük kafanı merak etme herkes başlangıçta potansiyeline biraz kördür. seninle konuşmak güzeldi ^^
Sitenin cidden böyle bir algoritması var ve saçma buluyorum. Ne zaman kötü nick bulsam kabul ederken kötü nick bulduğumda red uyarısı verdi.
Bu nickimi de kabul etmemişti, mecbur yazı stilini değiştirdim o şekilde kabul etti. Aklınızda bulunsun derim, istediğiniz nicki yazı stilini değiştirerek kabul ettirebilirsiniz😇 Bu nick de gayet güzel ve estetik duruyor.
Yazı stilini değiştirme o an aklıma gelmedi. ( 4 yıl önceden söz ediyorum ) tabi sonra dank etti kafama. Yoksa yazı stilini değiştirerek, istediğim nicki şu an kullanabiliyor olurdum. İşte yıllar sonra gelen pişmanlık hissi. 😒
Benim aklınıza gelebilecek bütün platformlarda kullandığım tek bir nick var. Hatta reel hayatta bana ismimle değil de, o nick ile seslenirler. Gerçek İsmimi unuttum desem yalan olmaz. 😬
Şimdi onu burada da söyleyip, kaptırmak istemiyorum. 😒