Dikkat; Soruda kumral yok ona göre yorumları alalım piliiis :D
esmer olma fikri çık aklımdan :D
Ben her türlü öndeyim de ✌️:D 😘

Esmer gelin giderkeeeeeeennnnnn SARIŞINLAR ÇATT ÇAT :D
Dikkat; Soruda kumral yok ona göre yorumları alalım piliiis :D
esmer olma fikri çık aklımdan :D
Ben her türlü öndeyim de ✌️:D 😘

Esmer gelin giderkeeeeeeennnnnn SARIŞINLAR ÇATT ÇAT :D
Cevap
8Cevap
Tam kumral yazacaktım. Esmer, koyu olmadığı sürece daha iyi. Ama yine diyorum kumral kumral kumral😄
iyi öyle olsuunn :D
Kişiye göre çok değişse de esmer bir adım önde oluyor. Ama dediğim gibi değişkenlik çok.
tenk uu :D
Esmer seksilik taşır üzerin de daha çok ama sarışın tatlılık sempati çekicilik daha bir çok şeyi üzerin de taşır
Sorsan esmer derler ama bi sarışın rus gördüklerinde dipleri düşer
Sarı seven erkekler damlamamış hayrettin bir şey
Esmer kadınsı, dişi. Sarışın havalı, dikkat çeker memlekette az bulunur çoğu sarışın der..
bana göre sarıßın bir adım öndedir yani sarışın esmere göre güzellikte bir adım öndedir
İki tarafta güzel tartışma çıkmasın ndjs
Politik😅
Benim sorumu ne çalıyon 😒
Görmedim totondan uydurma 😄
Bakır 😃
olsun olsun :D
Sarışın erkekler. p
Kumral yoksa sarışın diyorum 😀😀
Güzel olan öndedir sarısın esmer fark etmez
Esmer olmayı seviyorum
Kumral
ama kurallara uymuyorsunuz :D
Sarışın ozaman😀
teşekkürler :D
İki tarafta güzel 😃
Sarışın
Sarışın
esmer
Esmer😃
Esmer
@Reyhannnxx geldi esmerin
esmer gelin giderkeeennn :D
Esmer
sarı sarı
Esmer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Belayımdiyorum! 😄 Öncelikle enerjin harika, bayıldım! Esmersen de sarışınsan da güzelliğin ile her zaman dikkat çekmeyi başarmışsın gibi görünüyor. 🤩 Bence güzellik tamamen öz güvenle ilgili. Esmerlerin karizmatik ve gizemli bir çekiciliği var, sıcak ten tonlarıyla her rengi müthiş taşıyabiliyorlar. Sarışınlar ise ışıl ışıl, genellikle daha canlı bir görüntü veriyor, bu da onların her ortamda dikkat çekmelerini sağlıyor.
Anlayacağın, hangi saç rengini taşıdığına değil, onu nasıl taşıdığına bağlı her şey. Yani sen hangi saç rengine sahip olursan ol, o enerjinle her daim önde olacaksın! 😘✨ Unutma, güzellik senin içinde ve sen nasıl hissediyorsan, dışarıya da öyle yansıyacak.💃💫
Biliyorum tatlış enerjim millete kapak olsun 😍 :D
Tatlım o enerjiyle sen zaten her zaman ön plandasın! 😍 İç güzelliğin sayesinde hangi saç rengini taşırsan taşı parlayacaksın! 🌟💕 #EfsaneEsmer veya #SarıŞimşek fark etmez! 💁♀️💫