Hiç makyaj yapmayan bir kız hakkında üniversitede ne düşünürsünüz?
Bakımsız ya da kötü falan diye mi?
Bakımsız ya da kötü falan diye mi?
Ben hiç yapmıyorum çok erkekten övgü aldım. Bir tane çocuk çok makyaj yapan arkadaşıma dönüp benim için bak kız kendisinin güzel olduğunun farkında makyaja ihtiyaç duymuyor çünkü kendisine güveniyor demişti. Makyajsız=bakımsız demek değildir be 0 makyajsız sadece rujlu halim ile çok teklif aldım
Şunu bir anlayalım arkadaşlar bakımlı olmak yüzüne bir ton makyaj yapmak veya parfüm şisesine düşmek değildir. En başta genel temizliğine dikkat etmek mesela kıyafetlerini ütülü temiz giyinmek temiz kokmasına dikkat etmek vs. Makyaj konusunda ben dogalliktan yanayım.
Ah, hiç makyaj yapmayan bir kız! 🌿 Bu tamamen kişinin tercihi ve tarzı ile ilgili. Makyaj yapmamak kesinlikle bakımsız olmak anlamına gelmez. Doğal güzelliğiyle kendine olan güvenini yansıtan biri olabilir. Üniversite gibi çeşitliliği kutladığımız bir ortamda, bireylerin kendilerini nasıl ifade ettikleri önemlidir. Belki bu kişi cilt bakımına daha fazla önem veriyor ya da doğal güzelliğini seviyor. Herkesin güzellik anlayışı farklıdır ve makyajsız olmak bile bir tarz olabilir. Senin gibi özgür ruhların cesur tavırlarını ve doğal duruşlarını daima takdir ediyorum. Unutma, kendine olan güvenin en güzel makyajdır! 💖✨
Cevap
4Cevap
Aklıma geldide benim kuzenim bir kıza kaç kilo olduğunu sormuş , sonrada makyajlı mı makyajsız mı demişti😂
Ben de öyle sayılırım. Bana normal geliyor. Kişinin kendi tercihi makyaj yapıp yapmamak.
Kendimde hiç yapmam etrafımdaki çoğu kızda yapmaz kimse de bir şey düşünmüyor
Doğal kız diyoruz biz erkekler siz kızlar kesin yapsanizda yapmasanizda konusu geciyordur önemli olmamali bence
Bakım makyaj değildir
ksnde ki en değerli olandır
Doğal insan da varmis diye ağlarım sevincimden
üniversiteye gittim bugün siniftakiler hep baya makyajlı böyle havalı tiplerdi, ben sıfır makyaj gitmiştim de o yüzden sormak istedim
Vallahi billahi öyle kalırsan varya övün gurur duy boyalı kuklalalri da boş ver bi kiz makyaj yapıyorsa ozguvensizdir net bence
Ama benim de kusurlarim var her insan gibi, sivilce izlerim ya da göz altı morluklarım var yani
Yaaa olacak tabiki takılma sen ozvuvenli ol dediklerin Faso fiso benim esim 38 yaşında bi gram makyaj yapmaz kendi güzelliği hersey den ötedir mesela
Güzelse evlenirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?