Kadinlar. Biyikli erkeklerin. Biyiklari icin. Ne dusunuyor?

Bu. Konuyu actim Ben. Biyikli bir erkegim ve. Sulaleden gelen buyuk bir biyikli bu. Gecenlerde biyikli birakmayan bir arkadasimla bu konu hakkinda konustuk. Ona. Gore !.. ". Kadinlar biyikli erkeklerden hoslanmiyor cunku pis oldugunu. mikroplu olabilecegini. dusunuyorlar. Soyle sutlac. Cacik yogurt sut gibi yapisici bir yiyecek yedin. Kesin biyiklarina bulasir onlar ve yikamayim kurutursan mikrop dolu bir biyiga. Sahip olursun iste bunu dusunen kadinlar biyikli erkegi opmeden cok dusunurler. Sende biyiklarina kes. Akilli ol. Tamam mi?". Diye? Bana ogut verdi biyiksiz. Arkadasim. siz kadinlar. Arkadasim. Dogru mu soyledi bana. Hakli mi? Sizler ne dusunuyorsunuz? Sagolun varolun

Güncellemeler
1 yıl
Allah kahretsin. Sulaleden gelen cok killi bir vucuda ve yuze sahibim. O yuzden. yakin beni sevenlerden. " goril orangutan V. S. sakalari aliyorum. oyle sakayla karisik. caktirmadan dalga geciyorlar? Bunu bir sorun oldugunu dusunmuyorlar? hiiih dedirtiyorlar kiriyorlar adami. Simdi bu sorun kardeslerimde hatta kiz kardeslerimde bile var. Mesela erkeklerin kardesimin. sirtinda. olan sac. Gibi killari. Agda ile tek bir. Cekiste. Aldim. Gozlerinden yas gelen kardesim. Mutluydu? Aci ve mutluluk?
Kadinlar. Biyikli erkeklerin. Biyiklari icin. Ne dusunuyor?