Güncellemeler
1 yıl
Allah kahretsin. Sulaleden gelen cok killi bir vucuda ve yuze sahibim. O yuzden. yakin beni sevenlerden. " goril orangutan V. S. sakalari aliyorum. oyle sakayla karisik. caktirmadan dalga geciyorlar? Bunu bir sorun oldugunu dusunmuyorlar? hiiih dedirtiyorlar kiriyorlar adami. Simdi bu sorun kardeslerimde hatta kiz kardeslerimde bile var. Mesela erkeklerin kardesimin. sirtinda. olan sac. Gibi killari. Agda ile tek bir. Cekiste. Aldim. Gozlerinden yas gelen kardesim. Mutluydu? Aci ve mutluluk?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Arkadaşın biraz saçmalamış bakım yapıldığı sürece her kız kirli sakallı erkeklerden hoşlanır
Sagol bu. Moral. Oldu. cunku. ciddi ciddi dusunmeye. basladim dediklerini
Bozma moralini kirli sakal iyidir
Kırlı sakal favorım
Yasadigim. Ulkede. Filmlerde. Orta dogululara. Esmer. Sakalari ve kotu bakisli. Imaji vermek. istiyorlar. Orta dogu ile cekilen filmlerde. Esmer. Sakalli ve kotu bakisli kisileri. ozellikle seciyorlar. Cunku. Filmleri. ile dunyanin. beynini yikiyorlar. Ben. unutmus sakalimi kesmemistim komsum. bana Ortadogu ile ilgili macera filmlerinde. senin gibiler. araniyor dedi. bende ona. " Benim moralimi. bozdun. bravo. hiiih! dedim. bozuldugumu. belli ettim. Adama. bak sozde is buluyor bana?
Bir hatira. Kardesim evlenecek ama sirtinda sac gibi simsiyah killarla kapli? Ona uzulme caresi var dedim yere yatirdim onu sirtinda agdayi. Yaydim sert bir Kuma's buldum agdanin ustunu. Kapattim. Hazirmisin? Hazirim dedi. Sert kumasi iki elimle birden cektim kardesim ciglik atti gozlerinden yas geliyordu. Sirti kan icindeydi ama O aci ve yasli gozlerle bana gulumseyerek. " Nasil butun killar gitti mi? Diye sordu cevap veremedim. Sadece buyuk alkollu bir temizleme bezi ile sirtindaki kanlari kuruladim onun. aci ile sevincle bakan gozlerine bakarak. Hi kil yok. Harika dedim. Aci gozyasi ve sevinc. Hepsi verdi kardesimde o an. Ama bunu. Buyuk kizkardesime soyleyince deliye dondu.". O Kadar buyuk bir Alan bir seferde agda yapilmaz diye ofkeyle bagirdi bana
Erkekde kıl olmasından doğal ne var
Düşünmüyorum
Yani. Oyle kotu. mikrop. V. S. sagol
Anladim. Sagol. Yukarida kardesimle ilgili animi. Okudun mu? Ben. Vucut calisiyorum. O yuzden. Kollarim. Cok. Guclu! Kardesimin. Cok. Killi sirtina Agda surdum. Butun sirtini. Agda ile. Tek bir. Cekisle. Killardan. Arindirdim. Bana. Gozyasi ve aci ile bakarken. " Mutludu. Mutlu bir sekilde. Hepsini. Aldin mi? Dedi. Bende su an kil yok! Deyince. O mutlulugu. gormeliydin. Aci duyuyordu. Ama cok mutluydu. ve ben bunu saglamistim
Koca. Bir. Sirtin. Agda. ile. Tek cekiste. Tum. Killarini. Alacak. Kas gucune sahibim🙂