Bir uzman erkeklerin kadında 3 şeye baktığını söyledi. Meme büyüklüğü, Kalça genişliği, 3. sünü unuttum ama ya sadakat olması lazım ya da ona benzer bir duyguydu yani fiziksel bir özellik değildi.
İnan bunların hiçbirine bakmıyorum, büyük göğüsler ve kalçalar etkileyici bunu inkar etmiyorum fakat ilk baktığım şey bunlar değil. Hele bir ilişki düşünüyorsam asla.
Bir söz vardır ya, yatakta tatmin olmayı değil, huzur bulmayı bekliyorum diye. Benim için de durum aynı uzun ve yorucu bir günün sonunda yanında kendimi rahat hissettiğim, sohbetiyle beni dinlendiren o kadını arıyorum.
Tabi burada, yatakta huzur bulmayı bekliyorum derken içinde elbette cinsel tatmini barındırıyor. Sadece öncelik sıralaması gibi düşün, güzel bir bakış açısı asalak mı yoksa evrimleşmiş mi. Güzel soruydu
Kalça ve göğüslerden sonra kafalarını yukarı kaldırabilirlerse baktıkları şey yüz güzelliği oluyor birçok erkek için... Tabi bazı istisnalar görünüşten önce kişilik ve karaktere de önem verebiliyor..