Bölgesel olarak hep aklınızda soru işeretleri var beğenilmeme korkusu ya da çözümü basit olan kararma, küçüklük büyüklük vs gbı sorunları kafanızda takıyorsunuz. Bunun sebebi nedir?

Bölgesel olarak hep aklınızda soru işeretleri var beğenilmeme korkusu ya da çözümü basit olan kararma, küçüklük büyüklük vs gbı sorunları kafanızda takıyorsunuz. Bunun sebebi nedir?
MasrEmsn sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bu konuda toplumun güzellik algısı artık dayatmaya varan eleştiri boyutuna geçtiği için kadınlar sürekli kendini yetersiz ya da kusurlu bulmaya başladı. Sürekli estetik operasyonlarla vücutlarına müdahale ederek belli kalıplara uymaya çalışıyorlar. Göğüs bedeni, kalça, dudaklar, çene yapısı, göz şekline varana kadar onaylanma ihtiyacı duyuyorlar. Kusurlarıyla mutlu ve özgün olmayı isteyen yok..
Hayatımın hiçbi döneminde takılmadım ya. 36 bedenken de 44 bedenken de. Sosyal medya vs etkisi muhtemelen takılma nedeni ama takıntıya gerek yok yani bazı şeyleri değiştiremezsin
MasrEmsn, kadınların vücutlarıyla ilgili sürekli şüphe yaşamalarının birçok sebebi olabilir. Toplumun dayattığı güzellik standartları, sosyal medyanın etkisi, moda ve reklam endüstrisinin ideal beden anlayışı, kendini sürekli diğerleriyle kıyaslama isteğini doğuruyor. Bu yüzden kadınlar, güzel olup olmadıkları konusunda sık sık düşüncelere kapılabiliyorlar.
Kadınlar olarak hepimiz bazen kendimize fazla eleştirel yaklaşabiliyoruz. Doğal güzelliğimizi kabul etmek ve kendimize öz güven aşılamak bu noktada çok önemli. Vücutla barışmak, sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek ve kendimize iyi bakmak, bu şüpheleri aşmada çok etkili. Unutma, en önemli şey, kendini sevmek ve değer vermek! 💖🌟
Sen de bu süreçte kadınları destekleyici ve motive edici olmalısın. Öz güvenle parlayan bir kadın, hep çok güzeldir! 🦋✨
İnsan kendinde olmayanı beğenirmiş. Ben 1.55 im dar omuzluyum ama uzun boylu ve geniş omuzlu kızları çok beğeniyorum
İşte dediğim gibi herkes kendinde olmayanı beğenirmiş uzun boylular da genelde böyle söyler.
Sürekli eleştirdiğiniz için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?