Bacaklarımı 2 yıldır hep jiletle alıyorum. 2 aydır almadım durum bu. Görünmesin diye hep uzun ve bol pantolon giyiyorum ksjshdhs ağda yapcam da çok pahalı ya pere yok

Bacaklarımı 2 yıldır hep jiletle alıyorum. 2 aydır almadım durum bu. Görünmesin diye hep uzun ve bol pantolon giyiyorum ksjshdhs ağda yapcam da çok pahalı ya pere yok

Lazer yaptır ya da , makinesi var uygun fiyata taksitle al. Evde kendine yaparsın her seferinde. Doktora gitsen bile, en az 10 seans isteyecekler. Her birine para vermekdense, makineyi al kendin yaptır. Kurtul. Özel yerlerine de yaptırırsın makineyle. Prüzsüz olur
Bacağında bu kadar kıl varsa, vajinandaki kılları düşünemiyorum bile 😅
Bir acayip görüynüyon erkek çocuğu gibi ama bunu görmek de ilginç oldu gerçi dışarda görmek lazım ama maalesef dışarda göremiyorsun kızlar kendileri için ağda yapıp süslenip püslenip çıktığı için hep bunu göremiyorsun yiyorsa böyle gez diyorsun bir saniye de buhar oluyorlar türk kızları işte lafa gelince her şey var ama icraata gelince yooğğğlarr
sen lazere gidersen iki seansta bu kıllardan kurtulursun çünkü siyah ve sert kılların etkisi çabuk olacaktır benim bacak tüylerim yumuşak ve sarıya yakın açık renkti o sebeple çok zor etki etti
Gittim 1 seans sonra üşendim devam etmedim. 1 kere daha başladım aynı sebepten bıraktım. Boktan bi hayatım var düzene girsin başlarım
düzenli git
Başlıcamm 💃🏻💗
o zaman üzülme insansın kılın var diye kadın olmuyor musun sanki ❤️💃🏼
Üzülmüyorum ya eğleniyorum bununla. 5 dklık iş ağdayla alırım çat çat diye ksjdj
Cevap
51Cevap
Lazere gitmelisin gadası
Para mı var gadasını aldııımmm
Bir ay asgari ücretle çalıştın mi o paraya gider lazer olursun bu kadar basit
Açılın
Lan jsjshdhe
Ağda almaya gidiyorum. Bu halime siz bakmazsınız, o halimle ben size bakmam hıhhh😏
Dikkatli git ne diyim. Dış görünüşe takılmayı bırakalı uzun zaman oldu, mesleğimi yaptıklarımı bilsen zaten çıtamın yüksek olduğunu ve önüme gelene yürümediğimi bilirdin de neyse konu bu değil iki tarafta kendi egosunu kastığına göre dağılabiliriz tatlı yemeye gidicem Bağdat caddesine 💃💃💃💃 tekrar kolay gelsin
Şakaydı yaa amma içerledin. Bu açıklamaya gerek yoktu 😅
lazer knk ağdaya para veremiyosan işin zor, jilet dewamm erkek gibi her gün traş olman lazım. bacakların düzgün bu ara tek sornuun "para"
Makinesini aldim makine 3 tane agda icinde bez icinde 400 lira.. gratisten temizleme yagida aldim bir ay rahat ediyorsun insaniz nihayetinde oluyor o temizlik ve pürüzsüzlük hissi cok iyi
Ağda makinası mı 400 lira gidip alayım öyleyse bugün
Isıtıyor agdayi icinde tum set 400 küsür verdim
Çok iyiymiş bakarım bugün
Görmek isterdim bacaklarını resmen hazine gibi anlattın
Ben atıyım istersen
Bu arada yorum sahibi💗 teşekkür ederim aşkım yaa valla yorumu görünce hemen gidip aldım baya pratik bişey yarın kurtuluyorum kıllardan 😅😅
Ya böyle sorunda eğlenmen dalga geçebilmen çok güzel 😅 ayrıca kötü değil bi amazon değil yani
Abi tabiki dalga geçeceğim KOMİK ÇÜNKÜ jsfhh
Başkalarının düşüncelerini umursamıyorum 🤗
benim bacaktan fazla var kısalt canısı havalimanı gibi dal ortadan makineyle jahjshd
Bıraktım o işleri ağdaya geçiş
lan beni kadınlardan soğuttun allah cezanı vermesin
Gerçek yüzümüz
Jiletle aldığın için azmış. Ağdsyla al düzelir o. Bütün kadınlar bacak kıllarını alıyor merak etme. Sadece jilet yanlış seçim
Böyle bir doğulu sevgilim vardı hakkaten ilk ve son kez görmüştüm aynıydı soğuttu beni herşeyden 😂
Oha.. Allah'tan sevgilim yok. Sevgilim varken bir kıl tanesi bile görmemiştir bana sen doğuştan lazerlisin derdi rahmetli 😅😅😅 halbuki bilmiyordu nelerle cebelleştiğimi 😅
Oğlan cennetlikmiş valla eğer bilmiyosa bu halini biz bişeyler denemek için görmüş bulunduk da keşke görmeseydim doğuştan falan demeye başladı alamadım temizleyemedim falan derken bidaha görüşmedim zaten 😂😂
Doğuştan mı dedi? Biz ektirdik zaten. Saçma bi savunma olmuş jsjdhd
Savunsa ne olacak gördük göreceğimizi artık 😂😂
Endokrinoloji bölümüne gidip hormonlarına baktır. Testosteron yüksek galiba.
Abi ben doğuluyum qıl bizde genetik. Bacağı pürüzsüz olanlar da gidip ektiriyor. Böyle olmak zorundayız
İnanmıyo yiaa
Pürmüz lazım. Şaka bir yana ihmal etme en azından krem kullan
Üşeniyom yea
Yapma etme 🙂
Yukarısı daha kötüdür bura böyleyse
Tenimi göremiyorum 2 aydır
Nasıl yaa merak ettim o kadar
Yok be her markette var ayda bir onu almaya paraya vardır
Senin hormonlarının taaaa. Ne ile besleniyorsun ne o bacaklar öyle 😅
Jilet çok çok yanlış bir seçim olmuş. Epilasyon aleti bari olsaymış
Aaaaaa benden daha kıllı 🤭 pireler iyi sıypar burada
Kusura bakma ama neyse 🤣 insanız sonuçta olabilir yani. Sen dert etme senin eşin dert etsin.
O değilde kızlarda da böyle kıl çıkıyo muydu la 🤢🙄🤔
Çıkıyo tabi lan
Olum çok kötü lan, Kuku ne durumda 🍑🙄🤔😬
🌵
O derece diyosun, Kaktüs oldu yani öyle mi kuku 🍑 😳
Örgü olarak saçını değilde kıllarını bağlamalısın jdjdkd
AÇILIN BAKAM
Dolunayda uluyormusun
Laik Atak geçirince
Bir de beyaz çorap...
Çok severim hsjshshshdbs
Abimsin
Eyww🥸
Kız gibi düzgün bacaklarin var abi kıllı olmasan abi kız diye yürürdüm abi
Uza laaaağğnnn
Kılı olmayan insan insan mıdır behhh djdnfbbd
Konuş kızzz ajhshs
Erkek bacağı gibi seksten soğdum
Ahahahahah
Bu cidden kız bacağımı
Ahahahahaha evet
Benim bacağımda bukadar kıl yok 😂
Allah sizden alıp bana vermiş
Galiba öyle olmuş 😀 sen nirelisin
Çık @q gözü çıııııığğğğğğk
Najjsshkakwje
Bana eski erkek arkadaşı mı hatırlattı
İncindim
Hayır lütfen hepimiz her ay aynıyız bende yeni aldım erkek erkeğe geziyorduk sevgilimle
Ahahahshsjdhd
Bu resmi buraya koyduysan eleştiri ye açık olman lâzım kuzum bak neler yazıyor herkes ben asla kırmak istemem
Ya canım benim kırılmadım tabi ki şaka yaptım. Gelecek yorumları tahmin ediyordum zaten bende okurken kahkaha atıyorum eğleniyorumm. Allah aşkına 5 dklık iş bunları temizlemek böyle bişey için üzülür müyüm? Sadece kötü bi dönemden geçtim kendimi aşırı ihmal ettim ve bununla eğleniyorum şu an
Ohhh sevindim buna iyi ol hep 🙏🥰
kisliklari erken cikarmissin
Jiletten sonra artık lazerden başka çaresi yok
Kalsın böyle uğraşma.
benim bacaklarda böyle
Kanka ne yaşadın mental bıraktın kendini
Saka yapiyorsun, bende yok boyle kil
kıllı olmaktan zevkmi alıyorsun
Evde kendin yap limon şeker ağdası
Çim biçme. makinasi lazim
İlk defa görüyom iğrenmedim normal mi
Haklısın fleöalalw iğrenme duygum yok maalesef
Normal bir kadınsın işte. Neden küfrediyorsun
Acizliğime ettim o küfürü. Kendimi ihmal ettim epeydir.
Acizlikle alakası yok, kıl tüy normal bir şey. İhmale bir şey diyemem
Kötü bir görüntü sadece
Farkındayım
Ama kimsenin eleştirmeye hakkı yok çünkü maddi imkanın olmayabilir kendini böyle rahat his ediyor olabilirsin
Yok be maddi imkansızlıklar değil mental olarak aşırı zor zamanlardan geçiyorum kendime vakit ayıramadım ilk kez böyle oldum ve bununla eğlenmek istedim
Sorunların arasında bir eğlence oluşturmakta bir çabadır aslında kendinle barışık olduğunu gösterir
erkek aygımı bu kızsan eger sana kalkmazda yani
Seninki kalkmasın zaten 😅😅
yok kalkıyor sorun yok ama jılet vurmaaa tüy dökücü kullan veetyyyy jilet sertlestırır
Bu kız bacağı mı şimdi 🤮
İğrenç
Kes be sâlak çucuk
popon bu kadar güzel demek
Lazere git.
Auuuu 🐺
Kıl konuşuyoruz burada, gaza getirme beni. Yeri değil shdhshd
Laik Atak geçirdim pardon
Ağda aldım len
Tebrik ederim len.
Bu bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. Ahdhshd
Hakkınız..