Güzellik & Bakım Deodorant kullanırken markasına mı bakarsınız yoksa kokusuna mı? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor #braveheart Güncellemeler1 yıl Benim sorunu kim süper seçti? Teşekkür etmek için soruma bekliyorum.. 😃 Deodorant kullanırken markasına mı bakarsınız yoksa kokusuna mı? Cevapla Marka Soruları Deodorant Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. ben fiyatına göre alırım 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Kokusu rexona kullanırım genelde. Yazın deodorant kışın roll on. 1 0 Yorumla
iamdamla Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Tabiki markasına kokusuna bakıp alan varsa sacmalık biraz 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Tek kokusu önlemesi kokusu markası önemli 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Çok nadiren kullanıyorum o da Nivea 1 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Etkisi daha önemli etkisi ve kokusu 1 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Ter kokusunu gidersin başka bir şey istemem 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Markasına bakıyorum genelde. 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 773 cevap paylaştı. Fiyatına 2 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Markası 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 375 cevap paylaştı. Markasına bakarım 1 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Kokusuna 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 910 cevap paylaştı. Kokusuna bakarım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ben fiyatına göre alırım
Kokusu rexona kullanırım genelde. Yazın deodorant kışın roll on.
Tabiki markasına kokusuna bakıp alan varsa sacmalık biraz
Tek kokusu önlemesi kokusu markası önemli
Çok nadiren kullanıyorum o da Nivea
Etkisi daha önemli etkisi ve kokusu
Her ikisine önem veririm
Önce marka sonra fiyat sonra koku
Ter kokusunu gidersin başka bir şey istemem
Markasına bakıyorum genelde.
Deodorant kullanmıyorum
Fiyatına
Markasına
Markası