Ne olur acı da olsa sadece samimi olun.
20 yaşındayım ve bu zamana kadar hep çirkin oldum. Bakımsız değil bas baya çirkin. Kendime bakıyorum, giyimime kuşamıma, konuşma şeklime, saçıma falan çok dikkat ediyorum. Fakat ne güzel bir vücudum ne de güzel bir yüzüm var. Alnım çok geniş, burnum çok büyük, yüzüm bir deri bir kemik, çok zayıf ve sağlıksızım. Hiç ilgi çekici değilim.
Neşeli, positif biri olmaya çalışıyorum, çünkü belki insanlar o zaman benimle konuşmak ister diye. Ama yüzümü gören soğuyor benden. Mesela instadan bir arkadaşım vardı. 6 ay konuştuk o kadar samimiydik ki. Her gün konuşurduk. Allaha şükrettim onunla tanıştığım için günlerim neşelendi. Ama hiçbir zaman yüzümü atmadım. Sonra gerçekte buluştuğumuzda aramız yavaş yavaş açılmaya başladı. Eskisi kadar konuşmadık, araşmadık. Ve konuşmayı kestik. Ama ben anlamıştım sorunun ne olduğunu.
Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki. Ben herkese ilgi gösteriyorum, sevgi besliyorum. Ama hiçbir arkadaşım yok. Çevremdeki hiçkimsenin gözünde de bir değerim yok. Herkes beni çok kolay silip atıyor… Belki pick me falan diyeceksiniz ama bu zamana kadar hiçbir erkek bana ilgi beslemedi, hiçbir zaman ilgi odağı olmadım. Hep alay konusu oldum. Artık yemin ederim dayanamıyorum güzel kızları o kadar çok kıskanıyorum ki umarım nazarım değmez. Ne yapacağım 😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer