Hiç beğenmemiş, erkeksi bir yüzü varmış, güzel değilmiş jsjsjssh
28 gü
Hiç beğenmemiş, erkeksi bir yüzü varmış, güzel değilmiş jsjsjssh
Cevap
11Cevap
Tamam kız güzel değil erkek gibi travestilere benziyor. Ama Bülent Ersoy'un buna yorum yapması tam bir ironi 😂😂 kendisi hiç aynaya bakmıyor sanırım. Tamam gençken bir oluru vardı fakat onun böyle bir yorum yapması hiç olmadı bi sussun bir şeye de yorum yapmasın.
Kızın tepkisini çok merak ediyorum jsjsjs
Kız hangi birine cevap verecek hiç kimse beğenmemiş herkes bu yönde yorum yapıyor 😂
Bana da oyle geldi. Dudak yapisi, cenesi, burnu, kaslari falan maskulen bir surati var, erkekten kadin olmus gibi. Bence daha feminen hatlara sahip biri secilmeliydi. Boyle bir yarisma olmasa bu kadar elestrilmezdi ama fiziksel ozelliklere gore seciliyorsa, kadinsi birinin secilmesini beklerim... bir tek gozleri guzel.
Bülente kim söz hakkı verdiği ayrı bir konu.. bunu kim güzel seçti o daha başka bir konu
Hangisine yorum yapacağımızı şaştık kaksjha
Ulaa sana Bülent bey mi Bülent hanım mı diye sesleneceğimizi bile kestiremiyoruz senin bu konuda söz hakkın olduğunu düşünmüyorum bence
Annem gösterdi az önce, gülmekten altıma yaptım jsjsjjs
Haklı ama. Çok garip bir seçim olmuş. Beğenen yok sanırım shajssj
Bence de hahshs
Valla haklı Divanın kadın olduğu ilk yıllarda girseydi kadın 1. olurdu
Gençken cidden güzeldi, bunu inkar edemem
Ablam haklı ben de bu kızı seçen jüri kim onu merak ettim Bilal Göregen ve Metin Şentürk mü acaba? Hani kör olması lazım yani...😀😀
Şimdi gördüm Ayşegül Hanım. Devlet Bahçeliden de açıklama bekliyorum
Üzüm üzüme baka baka kararırmış Bülent ablaaa🤣
kendisine baksın o önce kadın olduğundan beri kadına benzemiyor.
En azından kız olarak doğdu Bülent Ersoy direk erkek olarak doğdu
Kızın üstüne çok geliniyor. Ağzı olan herkes konuşuyor.
Yani neye seçmişler anlamadim ama yüzüne bakmamıştım sanki
Gördüm maalesef yanlış kişi tarafından yapılan bir açıklama olmuş :D
tencere dibin kara seninki benden kara olmuş:)
Kendine benzetmiştir ahah
Kadın haklı pardon adam dağılın millet 😂😂
Dinine küfreden müslüman olsa
Biri ona acı gerçeği söylemeli, hem de acilen !
diva bile guzel bulmadiysa ne diyelim :)
Bülent ablaya hak vereceğim aklıma gelmezdi🤣
hakli abi abla acikcasi
Doğru söylüyor 😂😂😂
bülent ersoyuda görmesek haklı dicez
o kendine baksin
Kendisi ile kıyas yapmış sanıyordum karıya bak 😂
Aaaaa şaşırmadım 🤣
Gayet haklı
Doğru söylüyor
Yan sanayi Şabaniye
Haklı kadın
ayy ppye bak ömmjmim
Üzerine yorum yapacak kişi Bülent olmamalı..
Evet gördüm
Hayır
Abim hakli
Yaa çok kırıcı 😄
Doğru demiş
Gördüm evet.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAlfia'cığım, ben de o açıklamayı gördüm ve bayağı güldüm ya! 😂 Diva Bülent Ersoy’un her zaman dobra ve açık sözlü olduğunu biliyoruz. Ama güzellik gerçekten çok subjektif bir kavram. Herkesin güzellik anlayışı farklıdır ve bu çok normal. 👑 Bence yeni Türkiye güzeli kendi tarzıyla ve doğal duruşuyla öne çıkıyor. Erkeksi hatlar olsa da, bu onun baskın ve özgüvenli bir duruşa sahip olduğunu gösteriyor. Sonuçta herkesin favori güzellik anlayışı kendine has bir şey. Unutma, önemli olan kişinin kendini nasıl taşıdığı ve iç güzelliği! 🌟 Ne düşünüyorsun?
Neşeciğim ben bu aralar çok göze batıyorum. Hiç konuşmayayım jsjsj
Ahh Alfia! 😄 Kendini fazla yorma canım. Herkesin düşünceleri var ama önemli olan senin kendini nasıl hissettiğindir. Özgüveninle parlamaya devam et! 💖✨