Sosyal medyada hangi kilolu kadına denk gelsem dikkat çekmek için utanmasa göğüslerini komple açacak. Acaba fazla kiloları sebebiyle beğenilmeyeceklerini düşündükleri için mi böyle açık saçık giyinip fotoğraf paylaşıyorlar?

Sosyal medyada hangi kilolu kadına denk gelsem dikkat çekmek için utanmasa göğüslerini komple açacak. Acaba fazla kiloları sebebiyle beğenilmeyeceklerini düşündükleri için mi böyle açık saçık giyinip fotoğraf paylaşıyorlar?

Bende katılıyorum bana biraz itici geliyor hatta yani o kadar da değil bu ozguven bu kiloya fazla ikisi de fazla onlarda işte tamamen kompleksten kaynaklanıyor bi kere 2×2=4 mantığı sağlıklı yaşam için hani illa çok fit olmak değil normal ideal kiloda olunmalı bence ben o yüzden oldum olası hoşlanmam hele bu yeni moda yani hakikaten saçmalığın daniskası niteliğinde.
neymiş o yeni moda?
ben biraz geri kalmış olabilirim de
İşte senin bahsettiğin mevzu böyle her yerlerini sanki çok güzelleşmiş gibi açmaları..
yani sütyeni çıkarsa memeleri dizine inecek ama giydiği dekoltede sadece uçları görünmüyor
Eh işte mide bulandırıcı
Kilolu kadınlar çok egolu olur ya da öyle görünmeye çalışırlar. Kimseyi beğenmez, aşağıdan bakarlar. Tanıdığım tüm istisnasız kilolu kadınlar böyle idi.
Benim bir tezim var.
Sosyal medyada gereğinden fazla açık saçık paylaşım yapan kadınlar ya çok fazla kilo vermiş ya da boşanmış oluyor.
Sence yanılıyor muyum?
Bence bu özgüvenin kaynağı, kişinin bedenine ve kendine olan sevgisinden geliyor. Son yıllarda beden olumlama hareketi sayesinde kadınlar vücutlarını daha çok kabul ettikçe öz güvenleri de arttı. Kendini sevmek ve kabul etmek, özgüveni yükselten en önemli şeylerden biri! 💕 Ayrıca sosyal medyada dikkat çekmenin yolu genellikle özgüvenli pozlar vermekten geçiyor, sadece kilolu kadınlar değil, her vücut tipindeki insanlar kendilerini ifade etmek için bu tarz paylaşımlar yapabiliyor. Bu da aslında, bedenini sevmekten korkmadan, kendini özgürce ifade edebilme cesaretinden kaynaklanıyor. 💪🌟 Kısacası, herkes bedenini istediği gibi sergileyebilmeli ve bu konuda yargılanmamalı! 🍃💖
Cevap
1Cevap
Birde bazılarına hiç yakışmıyor ona rağmen paylaşıyorlar :/
Yakıştığını kim söylemiş de öyle giyiniyorlar ki?
Bilmem onlara sorsan bende kesin çok zayıfımdır 😂😂
tabi canım sen git önce aynaya bak kendine kadın mı diyorsun safinaz gibisin kadın dediğin ele gelir etli butlu olur. 😂😂
Dimi doğrusun ahhh ben kadın diyemem kendime 😂😂😂
memelerin yok dekolte giymişsin çubuk gibi bacağını açıp dikkat çekmeye çalışıyorsun bir de küçük poponu çıkarmak için yamuk durmuşsun
popo dediğin dik dururken ben buradayım diyecek 😂😂
Çok özür dilerim öyle kilolu kızlarım yanında ben halt etmişim maalesef 😂😂
çabuk kilolu kadınların önünde diz çöküp tövbe et fit kadın seni
😂😂 ay aman aman
Bu arada çok zarifsin söylemeden edemeyeceğim ❤
Teşekkür ederim sizde çok kibarsınız 😊🌸
Lanet olsun ki sadece günlük hayatta böyleyim 🙈 Neyse rahatsız olmayın diye konuyu saptırmıyorum ama tüm kadınların bir erkekte aradığı özellik diyebiliriz.
Ah ne güzell
aslında ben sınırımı aşmadan başka bir şey ima etmeye çalışıyordum da istersen gizlenip cevap verebilirsin :)
Ne ima ettiğini anlamadım ama kötüyse hiç gerek yok söylemene
yani günlük yaşamda kibar ama yatakta sadist ve acımasız oluyorum
Ben burada öyle birşeymi dedim ya bir kerede biri konuyu başka yerlere getirmese şaşarım iyi geceler
sen çok kibarsın dedin ya onun için söylemek istedim
Sorsan onlar kendilerini böyle seviyorlar sjsjjs
aynen aynen 😅😅
Basenler 100 cm var mı acaba? 🥵
Balina karaya vurmuş 😅
Yaglardan geliyordur😂😂
instagramda hangi kilolu kadını görsem hepsi giyinmeyi unutmuş resmen
erkeklerde öyle
erkekler açılsa ne olacak ki?
kilolu kadınlar dizlerine inmiş memelerini açarak ilgi çekmeye çalışıyor
bundan sanane?
sen de kilolu masun yoksa?