Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Genel olarak, birçok kişi erkeklerin 30'lu yaşlarında en çekici olduğunu düşünüyor. Bu yaşlarda genellikle olgunluk, güven ve deneyim ön planda oluyor. Ancak çekicilik kişisel tercihlere göre değişebilir; bazı insanlar daha genç veya daha yaşlı kişilerden etkilenebilir. Herkesin çekicilik anlayışı farklıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHayır. Genelde çekici olduklarını düṣündükleri yaṣtır çünkü ṣimdiye kadar çalıṣıp didinmiṣtir sonunda artık rahatca harcayacağı para vardır haliyle gereksiz bir özgüven gelmiṣtir erkeğe bu yüzdende kendini "çekici" sanar. Çekicilik yaṣla olmaz. 20inde nekadar alımlı ve çekiciysen 70indede öyle alımlı ve çekici olursun. Arada tek fark paradır. Parayı bulan kadın/erkek zaten karṣı cinse "çekici" gelir ama karṣı cinsi çeken erkeğin/kadının kendisi değil cepte ki paradır 😄
05 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
1 yılHer yaşta çekici olabilir. Sadece tipinin düzgün olması lazım. Mesela ben lisede de çirkindim , üniversitede de çirkindim hala da çirkinim. Tipsiz erkekler hiçbir yaş aralığında çekici olamazlar.
00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBen kendimi 28 ila 32 yaşında inanılmaz çekici hissettim ama tanıdığım kız arkadaşlarım 30 yaşımdan sonra daha iyi olduğumu söylüyorlar. Bu sayede 30 yaş sendromu yaşamadım 😎😎😎
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Burak! 🌟 Bence çekicilik tamamen kişisel bir algı meselesi ama genel olarak erkeklerin 30'lu yaşlarının başlarında çok daha karizmatik oldukları söylenir. Bu yaşlar, genellikle hem kariyer açısından bir yerlere geldikleri hem de özgüvenlerinin ve olgunluklarının dorukta olduğu zamanlardır. Ayrıca kendine iyi bakan bir erkek her yaşta çekici olabilir. Spor yaparak fit kalmak, cildine ve saçlarına özen göstermek de oldukça önemli! Sen de kendi tarzını ve bakımlarını ihmal etme, sonuç harika olacak! ✨💪👔
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır değil yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl31 yaşındayım ve en az 33-34 olmalı bana göre erkek. Yaş aldıkça daha çekici oluyorlar cinsel yönden. 20 li yaşlar bebe gibi görünüyor bana. Belki de yaşımdan dolayıdır. Ama maks 43-44 olmalı. Fazlası artık yaşlı gelir. Yaş almış erkek bi de erkek gibi duruyor gerçekten. Hele bir de ağırbaşlı bir erkekse yeme de yanında yat 😅
92 Yorumla- 1 yıl
31 yaş ise cenabet rakam bu uğursuzluk getirir 😂😂
Şaka bi yana bekar misin hâlâ 🤔 - 1 yıl
Ailenle mi yaşıyorsun
Erkek kadın fark etmez. Güzelliğine ve yakışıklılığına güvenen herkes aldatılır, darbe yer.. Görselliği herkes sever, ama içi boş ise çabuk vazgeçer. "Ben güzelim, ben yakışıklıyım" deyip bunu yeterli gören her insan mutlaka ya aldatılır, ya da terk edilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen 23 yaşındaki erkekleri çok çekici buluyorum 😅 ben kendim 30 yaşındayım. Bana gelenleri hiç kabul etmedim. Ama bakmaktan izlemekten en keyif aldığım ve bana iltifatlar edince heyecanlandığım yaşlar 23 ve 24 o civarlar 😅😅
Hem seksi hem de çok tatlı geliyorlar bana 🤭🤭38 Yorumla- 1 yıl
Çıtırcı mısın daha çok 🤔
Cevap sahibi1 yılHayır genelde kendi yaşıtlarımı tercih ettim. Ne büyük ne küçük kabul etmiyorum. Ama soru en çekici yaş. Ben de diyorum ki bakmaktan izlemekten en keyif aldığım 23 yaşındaki erkekler. Hele bir de gelip iltifediyorlar kompliman yapıyorlar filan acayip hoşuma gidiyor. 30 dediğime bakma 7sinden 70ine kimse 30 olduğuma inanmıyor. Herkes bana çok genç olduğumu söylüyor. Annem bile geçen bir konuşmada sen 30var misin ki dedi. 😂😂 akran kuzenlerim olmasına rağmen akrabalar bile karıştırıyor bazen 😂
- 1 yıl
Himm bu iyi işte genç gostermek. Millet estetiğe ve majyaja dünya kadar para harcıyor genç göstermek için. Bu konuda şanslısın
Cevap sahibi1 yılGenetik olarak vet ben de şanslı olduğumu düşünüyorum. 😊
- 1 yıl
Yani sanslisin
Cevap sahibi1 yılMerto bakmayı sevdiğim kişilere benzemiyorsun.
1 yılOlabilir 30 - 50 arası 😂
çekici demişken geçen gün yolda çekici gördüm " biz zaten çekiciydik işi sadece resmiyete döktük." Yazdırmış arabanın arkasına. Güzel yurdumun güzel insanları.30 YorumlaKesinlikle evet diyorum. 30 lubyaslarin farklı bir aurasi var, gerek fiziksel olarak gerek tecrübe olarak
30 Yorumla
1 yılValla her kızın çekici bulduğu yas aralığı farklı mesela bana 30 yaş üstleri şu an dayı gibi geliyor ideal 24- 28 yaş arası benim için
33 Yorumla- 1 yıl
Valla öyle
1 yılAlakası yok. Erkek nezaman çekicidir bilir misin? saygın bir mesleği, sakin bir hayatı ve beyni varsa. Yaṣ önemli değil.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl25 yaş üstü kadınlar için 30 yaş üstü erkekler çekiciler evet. 25- altı bebeler için de fantezi unsurular.
52 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBebe dedim diye dokunmuş Beğeniyle üstüme geliyorlar help meeee 😂😂 kız ben sizden daha bebe gösteriyorum zaten alınmayın 😂😂
Evet çünkü olgunlaşıyorlar kadının halinden anlıyorlar bnde bugün 30 olduum
31 Yorumla- 1 yıl
Doğum günün kutlu olsunn🎂
- Güzellik & Bakım konusunda 766 cevap paylaştı.
u 1 yıl20 li yaşların sonu bence. 30 ve 30 sonrası karizmatik sadece.
30 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 712 cevap paylaştı.
1 yılErkegine gore degisir tabiki, kadinina gore de degistigi gibi
30 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 859 cevap paylaştı.
1 yılErkekler tarafından ortaya atılmış bir yalan bu kadın çöker erkek yaşlanınca yakışıklı olur. Erkeğin en yakışıklı olduğu zaman 20leridir tabii ki
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yıl20'li yaşlar diyenler 15 16 yaşında felan herhalde 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇekicilik yaşla ilgili degil Erkekle ilgili bir olay
30-40yaşındada erkek itici olabiliyor.
Özellikle toplumuzda erkekler 40dan sonra göbekli şişman bir bugday çuvalına dönüyor, bunun neresi çekici?00 Yorumla
1 yılKadın 30 dan sonra değer kaybeder, erkekse değer kazanır tabi bu hepsi için geçerli değil ama kendini geliştirebilen erkek için böyledir..
00 Yorumla
1 yılKişiden kişiye değişir. Kimi doğuştan çekicidir, kimi ise sonradan çekici hale gelir. Her insan için değişici bir durumdur.
00 Yorumla
1 yılBen 28 ile 29 yaşları erkekler için en çekici yaşlar buluyorum
10 YorumlaBence değil her erkek yakışıklı değil zayıf. Uzun boylu güzel yüzlü erkekler için öyle
10 YorumlaHer erkeğin prime dönemi 28 35 yaş arasıdır en azından bende öyle oldu..
10 Yorumla
1 yılBenim eşim olacak ayı 30 yaşında çekiciliği geçtim insan değil hayvan
18 Yorumla- 1 yıl
Aç bırakıyor beni ve 6 aylık hamileyim
- 1 yıl
üstüne bide çocuk yaptın demek 👏👏 @zeynepmor9
- 1 yıl
yuh yani o kadar da demedik hemen boşan ondan
- 1 yıl
insan değil o neyse anladın sen
Gizli Üye(25-29)1 yıl35ten kücükler bana hala ergen gibi geliyor ex 29 yaşında olmasına rağmen cocuk cocuk hareketleri vardı iyi ki kurtuldum
20 Yorumla
1 yıl30 yaşıma bastığım günden beri dışarı çıkamıyorum, kızlar üstüme atlıyor zor eve gidiyorum.
00 Yorumla
1 yıl35 yaş diyelim evet olgunluk cagi her erkek icin gecerli degil tabi
01 Yorumla
1 yılOturmuş bir karakter, ne istediğini bilen bir düşünce, yaşanmışlıklar, nokta atışları 👍
00 Yorumla
1 yılHayır. 70 ve 80 ler. Çünkü mirası bekleyenler vardır 😂
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 366 cevap paylaştı. 30 ustu erkeklerin cinsel pazar degerinin zirve yaptigi yaslar. Kadinlarinda coktugu.
08 YorumlaErkekler ergenlikt çok çekici olurlar, baya meşguldür o işle 🤣
00 Yorumla
1 yılHayır 20 lı yaşlarda olmalıdır çünkü daha genç ve daha güçlü 30lu yaşlarda biraz çöker
01 Yorumla- 1 yıl
yani 20 29 yaş arası olmalıdır
1 yıl15 bence ben 20 yaşına geldim insanlar bana 30 diyo
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEğer erkeğin hamuru iyiyse yaş alıdıkça çekici oluyolar cidden
10 Yorumla
1 yıl24 yaş üstü 32 yaş arası
Şimdilik ilgimizi çekenler. 🤷Yaşım arttıkça ilgim de değişebilir bilmiyorum20 Yorumla
1 yılBunun yaş aralığını bilmem ama kendim için evet derim çünkü 30+ yaş bana ciddi bir olgunluk kattı daha ne birde kendine bakman gerekiyor
00 Yorumla
1 yılKendine bakan insan her yaşta çekicidir
40 Yorumla
1 yılHayır.! Fiziğine, cemaline bağlı😄
40 Yorumla
1 yılYaşla bir ilgisi yok bence
31 Yorumla- 1 yıl
bence var 20 29 arası daha çekicidir
48 yaşında ama çok çekici 😍
20 YorumlaErkekten erkeğe degisir
20 Yorumla
1 yıl28 35 arası falandır bence.
20 Yorumla
1 yıl25-35 yaş arası
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 825 cevap paylaştı. 28-38 arasıdır benim nezdimde.
111 Yorumla- 1 yıl
18-58 deseydin bari, az olmuş yelpaze:)
- 1 yıl
Kadınlar doğru adamını bulana kadar kendilerince birer filtre uygularlar, sonra da tepetaklak olur zevkleri renkleri. Tabi belirli yaştan sonra insan ne istediğini ve karakterini oturtunca netleşiyor ama henüz daha var gibi senin o noktalara😅
- 1 yıl
Evliyim ben. 😂
Sadece aşksal anlamda değil, arkadaşlık anlamında da 28-38 arası çekici gelir bana. Çünkü zekalarının fışkırma ve kişiliklerinin oturmaya başlama/oturma yaşları o yaşlar. Anlayacağın üzere olgun ve aklı başında davranışların hastasıyım. Ne istediğimi biliyordum ve zaten onu aldım. Fakat benim hayatıma giren her insan (arkadaş, kanka, akraba, eş, dost) aklı başında ve olgun olmalı. 28-38 aralığı buradan geliyor. 😂 - 1 yıl
Kendinizle çelişiyorsunuz hanımefendi:) Zannediyorum önceki yorumlarınızda sakin, olgun ve ağırkanlı insanlardan haz etmediğinizi belirtmişsiniz, pek örtüştüremedim son mesajınızla:) Allah mesut etsin tabi işin şakasıdır gözümde yaşlar, benim dünyam daha karışık😅
- 1 yıl
‘Yaşlar’ sesteş oldu, ağlamıyorum bu arada mevzu yaş idi ahah
- 1 yıl
Olgun insanlardan haz etmiyorum gibi iddialarım olmaz asla, olgun kelimesini de kullanmadım zaten. Orada bahsedilen “ağırkanlı” olarak tabir ettiğim insanlar; bir eğlence sırasında o an ki eğlencenin dezavantajını sıralayıp caydırıcı olmaya çalışan tipler. Örneğin hadi lunaparka gidelim ve x oyuncağa binelim gibi bir teklifim olursa; ya şimdi onun kopma ihtimali var, bakımları yapılmıyor gibi madde madde şeyler söylenmesi. (Lunapark örnek için verildi.) Sorulan soru da; hayatınızdaki insanların deli mi olmasını istersiniz, sakin mi? Şeklinde bir soru, disiplin içeren ikili ilişkiler istemem neticede. Olgun ve aklı başında bir insanın delilikleri cahil cesaretine de benzemez taktir edersin kii.
Tamam ağlamıyorsun 🤣 - 1 yıl
Ateşe yürürken yanında kimleri de yaktın bilemiyorum ama belli ki sen de suç ortağı barındırıyorsun gönlünde, benim gibi:d Ayrıca zaten olgunluk başka mevzu, eğlence başka. Birlikte eğlenip coşmadıktan sonra, kadınını kızın gibi eğlendirip onun çocuksu ruhuna eşlik edemedikten sonra, iki deli birlikte durulup birlikte akmadıktan sonra ağır erkek olsan ne olmasan ne. Ders değil ki okutalım, maalesef moderatör hanım😁
- 1 yıl
Bugün istemsizce kafiyeler ve sesteşlerle dilimizden çeşitli enstantaneler sunuyorum bakın😅
- 1 yıl
Çok uzun zamandır girmiyordum buraya, bir gireyim dedim bu soru çıktı karşıma. Sonra da sen ve çeşitli munzurlukların😁 Rica ediyorum, ben teşekkür ederim
çekici değil hayatı anladıkları yas 40 yas.
10 Yorumla
1 yılCüzdanının kalın olduğu yaşlar
10 Yorumla30-38 yaş aralığı bence 🤭
00 Yorumla
1 yıl30-45. şansın warsa 10 yıl daha uzar
00 Yorumla
1 yılHer anlamda bakımlı olduğu her yaştır
00 Yorumla
1 yılGenelde öyle oluyor evet
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Değişir kişiden kişiye
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 358 cevap paylaştı.
1 yılÇekici erkek mi ben hiç görmedim :D
00 Yorumla
1 yılOtumuzu görünce girecek mezar ararım ben
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 333 cevap paylaştı. he sen kaçsın?
00 YorumlaBen 1 yaşındayken çekiciydim galiba
00 YorumlaHayır 17-25 yaş arasıdır.
00 Yorumla
1 yıl30-35
53 Yorumla- 1 yıl
Tecrübe başka oluyor tabi 🤣
- 1 yıl
Olgunlasmis olsun artik
- 1 yıl
Güldüğüme bakmayın haklısınız 👍
Güzellik & Bakım konusunda 7,7b cevap paylaştı. 30 yaş üstü 😀
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 800 cevap paylaştı. 20-30