Gizli Üye(36-45)1 yılGüzellik ya da yakışıklılık göreceli bir şeydir kimisi uzun boyu sever kimisi boyu boyum olsun der kimisi de boyu değil işlevi önemli der benim fikrimi sorarsan 1.90 erkeğin gözlerine bakmak zor olur illaki oturması lazım ayaktayken gözlerine bakamazsın bu yüzden ben 1.90 tercih etmem
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılKaslı olsun 190 olsun yaksikili karizmatik özgüvenli olsun centilmen ve kadınını düşünen olsun bazen tokat atsin bazen kötü sözler söyleyip bıraksın birden ama eğlenceli olsun. Parası olsun korkusuz olsun risk alsın cesur olsun.
İdeal erkek budur kızların gözünde kızları doyuracak böyle bir erkek çok nadir. Siz boş işlerle uğraşın sonunda evde kalacaksınız zaten03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılValla kızı kandırmak önemli olan aslında. Ama hayalindeki erkek budur kızın.
- 1 yıl
Güzellik & Bakım konusunda 456 cevap paylaştı. kızlarda boyun manasını cidden ben cozemedim. sadece uzunluk. hani asagıdan boynu gererek ayak parmak uclarına cıkarak hatta bakmak o heybetini görmek dişil enerjisini tavan yaptırıyor sanırım ki ben kavrayamadım. 1 90 erkek ıcın cok bence. 2 90 olmalı min
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hey SilverBlooming! 🌟 Bence erkeklerin ideal boyu gibi bir standart koymak pek doğru değil. Herkesin kendine göre bir çekiciliği var ve önemli olan karşındaki insanın sana nasıl hissettirdiğidir. Boyu değil, karakteri ve davranışları seni etkilesin! Hem, aşk boyla ölçülecek bir şey değil ki, değil mi? 🥰 Eminim sen de dış görünüşten çok, iç güzelliğe ve kişiliğe değer veriyorsun. Kendi öz güvenini yüksek tut, senin gibi düşünen biri mutlaka karşına çıkacak! 😘✨
115 Yorumla- 1 yıl
HELAL lan sana yapay zeka
- 1 yıl
Yapay zeka yaranmak için demiyor doğru ve mantıklısını söylüyor. Helal olsun Ne She
- 1 yıl
ohaa akıllı bir yapay zeka
- 1 yıl
tamam yapay zeka bütün yrraklar senin olucak erkekler seni desteklicek tamam..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
1 yılehh biraz boyu olsun yanii
13 Yorumla- 1 yıl
ananın da bir kadın olduğunu hesaba katarak, kadınlar hakkında birtakım yorumlarda bulun. o değer biçmediğin kadınlar sayesinde, kendilerine nefret kusup, bu çirkin ifadeleri kullanarak yorum atabiliyorsun. gerçi anasına bile değer yüklemeyen bir bireyin diğer kadınlara değer yüklemesini beklemek saçma olurdu değil mi? 🙂 bu nefretinin perde arkasında ne yatıyor?, sebebi kimdir, nedir? bilemem ama bu kinin, nefretin seni yer bitirir. ve karakterini, duruşunu, imajını sarsar.
- Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır boy önemli değildir
10 Yorumla
1 yılErkekte;
160-170 kısa boydur. Genelde aşırı kilodan muzdarip boy aralığıdır.
170-180 orta boydur. İyi sportif faaliyetle sağlam bir forma ulaşılır. Vücut geliştirmenin de kolay olduğu bir boy aralığı.
180-190 uzun boydur. 180-185 arası olanlar daha ideal bir vücuda sahipken 185-190 arası daha cılız görünür. Ben 186 boy 67 kiloyum. Vücut kitle indeksim 19 ve zayıf kategorideyim.
190 ve üzeri erkekte aranan bir boy değildir. Standart dışı bir boydur. Bu boya sahip kişilerin doğal yollarla kas yapıp vücut geliştirmesi çok çok zordur.
Türkiye Cumhuriyeti topraklarında 190 üzeri olup da yakışıklı ve iyi vücuda sahip tek erkek Kenan İmirzalıoğludur. Nerede 190 üstü adam varsa hepsi karikatür gibi tiplerdir.
Erkekte boy, en son aranacak şeydir. Erkekte görsellik açısından aslolan yakışıklılık ve kas kütlesidir. Bu ikisinden de sınıfta kalan erkeği 1,90 değil 2,00 metre boy da kurtarmaz. Varlıklı ve kariyer sahibi olması lazım.
10 Yorumla
1 yılBunu kabul etmiyorum İnsanları boyuna kilosuna saçına tenine kıvrımına sakalına göre yargılayamayız Bizler hissiz akılsız birer taştan ibaret değilsek ruhu göz ardı edemeyiz Düşünceleri hayalleri hayata dair tecrübeleri yokmuş gibi dışına bakıp şöylesin böylesin diyerek kestirip atamayız kimseyi.
Belki kısa boylu diye reddettiğimiz biri bize kimsenin öğretmediği bir şeyi anlatacak, uzun boylu diye seveceğimizi sandığımız kişi belki de kimsenin bizi kırmadığı kadar kırıp hayata küstürecek? Nereden bilebiliriz ki insanların içini, dışına bakarak?
20 Yorumla👻🧭🤔🦊🚀💡
Merhaba,
Erkek dediğin ne kadar kısa olursa o kadar iyi olur. Kainat yokluktan var olmuştur. Kainat yokluğun içindeki bir kümedir ve yaratılarak alan oluşturur🚀
Tanrı ise yokluk alanı içinde oluşum sağlar. Erkek dediğin yokluk içinde kaybolmalı ve dandik sistemin parçası olmamalıdır😋
10 Yorumla
1 yılÇok uzun gerek yok benim için.1.75 üstü kadınlarda belki aranan kriter.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim boyum uzun yanıma yakışır. Zaten 190dan asgari kimseyle hiç konuşmadım. Ama 190 standart kabul ettiğim için değil. Yanıma yakıştırıyorum. Boyum 150 olsaydı 170 isterdim. Bence 15 ya 20 cm fark olursa çok güzel oluyor. Ama daha fazlasını isteyen olursa da herkesin kendi bileceği iş. Bana kısa da uzun da hep geldi. Eşim 192. Yanında kendimi çok iyi hissediyorum. Hem yanında topuklu giyebiliyorum. Hem de yanında aşırı kısa değilim. Her yerde gerçekten bu yönden iltifat alıyoruz. İkimizin de çok hoşuna gidiyor. 🤭🤭
134 Yorumla- 1 yıl
abla hangi dünyadasın
Cevap sahibi1 yılKardeşim söyle bana. Su cevapta sana saçma gelen nedir. Detaylı söylersen sevinirim. merak ettim.
- 1 yıl
Çok cringe cümlelerin teyze
- 1 yıl
@Badici955x Cümlesi de cringe kendisi de cringe... Hesabın da profil resmi yok. Anlattıkları yalan, kendisi yalan. 7/24 burada mesai yapıyorlar. Kendisini engelleyen üyeler de mesajını görsün diye cevaplarını gizliden dolayı.
Açık hesabında hiçbir şekilde pp resmi yok. Kendi kendine hayal aleminde yaşayan birisi. Ben onu engellediğim halde o da beni engellediği halde gizli profilden yazdığı için onun bu aptal aptal paylaşımlarını görmek zorunda kalıyorum. Gevur eziyeti yani başka bir şey değil. Her soruya gider bu tipler her soruya. Günde yüzlerce soruya cevap verirler. Çoğunda da gizli profille yazarlar.
Cevap sahibi1 yılFikret kuy. ruğuna iyi bastım demek ki. Sana benim yor. umlara cevap ver. me dedim. Ama kuy. ruğunu öyl. e bir ez. dim ki. Her yorumuma geliyosun. Gel gel ça. tlad. ığını görmek güzel. Sen gu. rurs. uz isen onu da ben mi dert etcem 😂😂
- 1 yıl
Fikret kim
Cevap sahibi1 yılSana yazmadım Badici. Fikretin isyanı diye biri cevap vermiş. O kadar çok söyledim ki benim yorumlara gelme diye. Sürekli konu ne olursa olsun gelip bana hakaret etmeye çalışıyor. Mesela boy konusu oluyor uzunum boyumu seviyorum desem bile atlıyor. Yazma diyorum. Bir de kendisini cool gibi göstermeye çalışıyor. Ama yazma dediğim halde benim bütün yorumlara geliyor. 😂 Yani o kadar va. sat biri. Önceden profil resmi de vardi. Ti. psizin biri. Kendisini seven insanlardan nefret ediyor. 😂
- 1 yıl
Sen çok mu güzelsin ki bu ne hava abla
Cevap sahibi1 yılVala o ti. psize göre adrina sayılırım. Kendisini seven insanlardan nefret eden kişiler ozguvensiz olanlar. Ya benim yorumumda kimseye hakaret yok sen delirdin. Öbür ti. psizi saymıyorum bile. Cringe olan başkalarını ezmek. Biri sana saldırırsa saldır. Ama durduk yere saldirirsan bu ozguvensizlige işaret. Yani şimdi düşündüm de senin boyun 190dan kısa mı? Bu yüzden mi öyle agresif yorum yaptın?
Cevap sahibi1 yılAyrıca abla diyorsun ben 30 yaşındayım. Diğer bana laf atan 35 yaşında. Belki daha buyuk. Kendisinden küçük biri ona yazma dediği halde sürekli yazıyorsa bence dikkat çekmeye çalışıyor. Ben güzelliğimi senin gibi pp yapsam bu bana zarar. Kaldı ki olmadığı halde herkes ekliyor. Bir de pp olsa yorum bile yapamam. Bu şekilde gizli iyi.
- 1 yıl
Yoo 192 ama adama tipsiz demene izin vermem
- 1 yıl
Bence sende özgüvensizsin sakladığına göre
Cevap sahibi1 yılKim sana tipsiz dedi? Senin nasıl göründüğün zerre ilgilendirmiyor beni. O zaman niye coştun da yoruma zıpladın. Demek ki senin de derdin dikkat çekmek. Ayrıca kadınların çoğu güzel ise saklanır. Kimse eklemesin diye. İnstagram bile yok. İstersem efekt ile kandırırım herkesi. sokakta makyaj ihtiyacım yok. Ben zaten gerçek hayatta tatmin olmuş insanım. burada mı kendimi sergilicem 😂 daha önce olduğu gibi kendi fotoğrafımı başkasının pp resmi olarak görmek için mi😃 başka derdin? 😂
- 1 yıl
abla ne diyon
Cevap sahibi1 yılYazdım abi neden anlamiyosun 😃 o zaman sana iyi günler 😂
- 1 yıl
Boş çünkü
Cevap sahibi1 yılAnlamayan için tam da dediğin gibi abi. Hadi güle güle 🙂🙋♀️
- 1 yıl
bayt
- 1 yıl
teyze
- 1 yıl
@CevapSahibi Hiçbir b. k değilim yağ tulumu selülitli bir kızım o yüzden profil resmi koymaya g. tüm yemiyor masal anlatıyorum demiyon da.
Ben seni engelledim mk. Sen gizliden yazınca s. lak yorumlarını görmek zorunda kalıyorum. Ben """tipsiz""" olduğum halde pp resmi koyuyorum. Sen benim yanımda """Adriana""" olduğun halde resim koymuyon ama masal anlatıyon ben şöyle güzelim bilmem ne.
Sen geçen gün yalnızım diyodun şimdi evliyim diyon yalanını s.. eyim senin. Sende pp resmi koyacak sıfat olsa bugüne kadar dönüşümlü 40 Pp resmi paylaşırdın mk kimi yiyin sen - 1 yıl
İddia ediyorum eğer sen güzelsen ben dünyaca ünlü best of model erkeğim
- 1 yıl
Benim sana tavrımın boy meselesiyle ilgisi yok. Baştan beri kılkuyruk bir kız olduğun için. Bana ne git istersen 2 metre ara. Türkiye'de 186 çatır çatır uzun boydur. 1,78 bir kız bile 1,86 erkeğe kısa demez senin gibi dangozlar dışında. Sanki Hollandada yaşıyorsun kadınların boy ortalaması 1,70 de burada kendine 1,90 adam arıyon. Kendini güzel olduğun yalanına inandırmaya devam et. boş ver başka şeyleri
- 1 yıl
Senin benim tipim boyum hakkında ne düşündüğün umrumda değil. Dışardaki halim fotoğrafımdan en az 2 kat daha yakışıklı ve bakımlıdır da ben sabah akşam burada kendimi övmüyorum ruh hastası narsist gibi
- 1 yıl
Aha o profil resmimi de koydum senin ya da bir başkasının tipim hakkında ne düşündüğü umrumda değil. Seninki kendini sevmek değil mk kendini dev aynasında görüp başkalarına tepeden bakmak. Kusura bakma da ben senin gibi boş profil her yere gizli profille gelen ucuz kezbanlara meydanı bırakmam. Hayal dünyanı git babanın kömürlüğünde yaşamaya devam et.
- 1 yıl
35 yaşındayım yanyana dursam senden daha genç gözükürüm. Senin gibi birkaç kılkuyruk dışında bana tipsiz diyen kimse yok.
- 1 yıl
Güzelsin veya değilsin. Profil resmi koymuyorsan kendini yazınsal paylaşım yoluyla reklam etmene gerek yok. Zira senin olmayan güzelliğinin kimseye bir faydası yok. Güzel olsan bile kimseye bir faydası yok. On para etmeyen güzelliğinin gururunu kendi içinde yaşa. Burada piyasa yapmana gerek yok. Neymiş de herkes yazıyormuş. Sana yazan adamlar burada pp resmi olmayan binlerce kıza yazıyor. Profil resmi olan çirkin kıza bile yazıyor.
Onlar transeksüellere, travestilere, femboylara bile yazıyor. Dağda bayırda eşeğe köpeğe sincaba bile yükseliyor. Şehirde damacanayla, elektrik direğiyle ilişkiye giriyor. Yani demem o ki birilerinin sana yazıyor olması senin görsel olarak ne olup olmadığınla korele yani bununla alakalı bir mesele değil ok. - 1 yıl
@CevapSahibi Sen kimsenin kuyruğuna falan bastığın falan yok. Sen akşama kadar kendini överek birilerine kuyruk sallama derdindesin de millet senin aklından zorun olduğunu düşünerek yorumlarının altına giriyor. Sadece ben değil bak badici arkadaş da seni eleştirmiş.
Sana güya kendinden küçükler yazıyordu ama adam sana abla teyze diyor. Seni ciddiye almıyor. Sana değer biçmiyor. Çünkü bu kadar aptalca ve küstahça paylaşım yapan hiçbir pembeli hesap sahibine saygı duymuyor erkekler. Bunu o koca kafana yaz.
Bu sitede sadece ben değil herkes senin yorumlarının altına girip sana saydırıyor. Bunların içinde hemcinslerin bile var. Kızlar bile sana deli muamelesi yapıyor.
Kusura bakma bebeğim ben insanları severim aptal insanları da severim ama kendimden aptalını sevemiyorum. Kıskançlık duygusu oluşuyor, rekabete giriyorum. Maalesef bu konuda hipergami güdüyorum. Benim değer vereceğim insanlar benden aptal olmasın mümkünse... Senin aptallıkta, şuursuzlukta ulaşabileceğin bir son dip yok. Aptallığın bir kör kuyu, bir derya, bir okyanus gibi adeta. Ucu bucağı yok. - 1 yıl
@Badici955x Profil resmi bile olmayan bir kız, kuvvetle muhtemel selülitli, kilolu, mahkeme duvarı gibi suratı olan biridir. Bunun istisnası yoktur şaşmaz. Gerçekten güzel olan bir kız, yok fotom çalındı cart curt bahanelerle kendini gizlemez.
Cevap sahibi1 yılFikret artık ayağımın altında dolaşma. Ya hiç mi n. amus*un s. er*efin yok? Sana her yorumda yazma diyorum. Ben 500 kiloyum çirkinim tamam mı. Kuyr*uğuna basmaktan bıktım artık. Ya yazma benim yorumlara. Duyduk duymadık bu yorumları okuyan herkes bilsin ki. Su Fikret denen kişiyi engelledim. Yine kurtulamadım. Adımı sanımı bilmiyor. Resmimi dahi görmeden adam her boy ile ilgili yorumuma salça oluyor. Özelden konuşacağınız kişilere dikkat edin kızlar. Bu kişi bana çok tehlikeli geldi. Adminler siz de bir el atın. Ben bu adamdan bıktım. Her yorumuma salça oluyor. Spk gibi bir şey çıktı.
- 1 yıl
@CevapSahibi 🤣🤣 Selamımı da söyle adminlere... Sen benim kuyruğuma basmayı bırak gölgeme yetişemezsin.
Ben sana diyorum ki ister güzel ol ister olma. Senin dış görünüşün bu sitede ne beni ne de bir başkasını ilgilendirmiyor. Anonim profiller arkasından reklam yapmayı bırak.
Güzel de olabilirsin. Rabbim sahibine bağışlasın o zaman. Bugüne kadar sana 10 para kazandırmamış güzelliğini kendi içinde yaşa. Benim tipim hakkında da yorum yapma.
Yüz hatları 8/10 olan bir insan teknik olarak çirkin değildir. Sen ve bir başkasının tipim hakkında ne düşündüğü umrumda değil. Ben kendimle barışık bir insanım ki profil resmimi koyuyorum. Bu sitedeki güzel kızların çoğunun da profil resmi var ama hiçbiri senin 1/10'un kadar kendini övmüyor.
Ben kendini saçma sapan şekillerde idealize edip öven bir insan değilim. Değil sen bütün KS, bütün Türkiye, yeryüzünde her insan evladı bana çirkin de dese umrum değil. Benim onaylanma ihtiyacım yok. Sen değilim ben. Hadi eyvallah. İyi geceler.
Cevap sahibi1 yılYorumlarını okumuyorum bile destan yazıyorsun. Hadi ayak altında dolaşma e*mik e*mik. Naş.
- 1 yıl
@CevapSahibi 🤣😂😂🤣😂🤣 Okumak ne kelime hatim bile indim dünya güzeli Şehnazım ben. Rabbim nazar değdirmesin inşallah.
- 1 yıl
****Cihan güzeli Şehnazım benim.🤣😂🤣🧿🧿🧿
- 1 yıl
Sakin olun bu ne jnsjns
Gizli Üye(30-35)1 yılYok en az 3 metre olmalı, en az 10 milyar dolar serveti olmalı, boğazda denize sıfır yalısı olmalı, altında en az 30 farklı aracı olmalı, helikopteri ve özel jeti olmalı, süper lüx yatı olmalı.
Sonra da 1.50'lik bklu kezbanla takılmalı.69 Yorumla- 1 yıl
Aradığım tarihi yorum.👏👏👏👏👏👏👏👏👏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
- 1 yıl
AhHhah
Cevap sahibi1 yıl@Fikretin_İsyanı @nicksiiisiiz teşekkürler 😄
- 1 yıl
Cevap sahibi1 yıl👏🏻👏🏻👏🏻
Cevap sahibi1 yılSağlık olsun. Sen de 1.49 kezbanla idare et kardeşim.
- 1 yıl
@BALAT34 Kadın dediğin seansı 1000, saati 2000 lira olan varlıktır. Ayda bir kere gidersin. İşini görürsün. O sana 1 ay yeter. Kadını hayatının amacı haline getirme. Yaşamın merkezine kadını koyduktan sonra hayatında bir kadın olmasının sana bir faydası olmaz zararı olur.
Kadını ilah yerine koyup da kendi kendinizi aşağılık kompleksi içine sürüklemeyin. Sizin değerinizi kadınlar belirlemez. Kadın sana değer katmaz. Sen değer kazanırsan etrafında kadınlar olur.
1 yılErkek dediğin fotoğraftaki kişi gibi kendini kullanılmaya açık bir ürün gibi pazarlamamalı hadi böyle giyindi diyelim spor yaparken olabilir onun harici böyle fotoğraflar paylaşmaz kesinlikle bir erkek birde milletin karısının kızının ilgisini çekmeye çalışmaz kadınları bir cinsel obje olarak görmez helal yoldan evine ekmeğini götürür ailesiyle ilgilenir partilemek için ailesinin yanından ayrılmaz. Sevgilsiinin yaninda başka bir kadına kıza bakmaz başka bir kadınla kızla mesajlaşmaz fotoğraftaki ise para avcılari için vazgeçilmez bir obje
20 Yorumla
1 yılErkek dediğin alın teri ile ekmeğini kazanır. Gerisi laftır.
57 Yorumla- 1 yıl
@türk5561 😀
- 1 yıl
Neden herkes boy takıntısında anlamış değilim ben 181 im 192 lik yüzücü ilede çıktım 185 lik biri ilede mesele boy değil bedenin içinde taşıdığın adamlık sahiplenme kadın olduğunu hissettirme
Değerli olduğunu ve bir et parçası olmadığını hissettiriyorsan bu kadın içinde geçerli hayat sevince mutlu olunca güzel yanında 1.90 lık duygusuz et parçası dolaştırınca değil adamlığına bakın mertliğine sahiplenmesine bakın ki güzel kardeşim bol olduğu bir zamandayız - 1 yıl
1 yılErkek dediğin adam olmalı benim sevgilimin boyu benden 1 2 cm uzundur boyuna kurban olduğumm prensesler gibi hissettiriyor çok değer veriyor Allah razı olsun sevgilimden Rabbim sayılarını arttırsın
10 YorumlaBakın kızlar!!!
Boya falan çok takılmayın...
Neden mi?
Kadınların çoğu...
Uzun boylu..
Kalın, uzun ve geç boşalan erkekler istiyor ya hani... Bunların hepsi özenti...
Bu istedikleri karşısına çıkınca inanın hepsi meeee diye ciyakliyor...
O yüzden fiziğe değil ruha, frekansa odaklanın...00 Yorumla
1 yılhayır ne alakası erkek dediğin güçlü olmalıdır çünkü önce güç gelir sonra boy birincisi seni koruyabilmesi için ikincisi sana yardım etmek için ama bunlardan ziyade erkeğin huyları ve davranışları önemlidir yani insan gibi yaşamayı saygılı olmalıdır bunlar olmadıktan sonra her şey boştur
05 Yorumla- 1 yıl
kadın için de güzel olması yeterlidir
- 1 yıl
Kadın dediğin sarışın zayıf ve uzun boylu olmalıdır
- 1 yıl
Kadında önemli olan dış güzellik ve dış özelliktir gerisi boştur yani yalandır
- 1 yıl
sakin ol mk
1 yılKısa erkekleri aglatma sorusu olmus diye yorumladım. dd
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHer ne kadar boy önemli değil desek de, bugün yanımdan uzun boylu bir çocuk geçti o neydi öyle yaaa 🤤🤤🤤🤤🤤🤤 kesinlikle uzun boy aşırı derecede artı puan kazandırıyor...
32 Yorumla- 1 yıl
Aynen knk 190 sadece uzun boy oluyor demi 190nin altindakilee kisa
- 1 yıl
1.60 boyumla okudum bunu
1 yılKadin 175 veya daha uzun ise 190 iyi durabilir daha kisaysa absurt duruyor cocuk ve babasi gibi
318 Yorumla- 1 yıl
@Somebody123
1.60 bile en az 1.80 erkek istiyor. 1.80 den kısa erkeği tüm kızlar reddederler. - 1 yıl
165im ve ben etmem valla daha once 172 falan gorustugum oldu bence gereksiz bir kural bu su boya su boy gider seyi
- 1 yıl
@Somebody123
Ama boyu 1.80 den kısa diye reddettin. - 1 yıl
Yoo etmedim? Gorusmeye devam ettim, anlasamadik bitti. Bence asiri sacma birini 180 alti diye reddetmek
- 1 yıl
Turk kizlari da cok uzun sayılmaz bir suru minyon kisa kiz goruyorum etrafta hepsinin boyle kompleksleri yoktur eminim ki
- 1 yıl
Benden kisa olmasini istemem ama 3 4 cm uzun bile olsa yeter yani bana gore ama bu benim tercihim, cevremde kendisinden kisa olan erkeklerle beraber insanlar var unlulerde bile var herkesin kompleks yaptigi bir sey degil bu ayrica turk kizlarinin cogu 155-160 valla ben o kadar uzun kiz gormuyorum sokakta
- 1 yıl
O tip basit bir tepki vermezdim avutmuyorum da takma dedim cunku takmayan insanlar var ama istiyorsan da tak yani bana ne aa deli mi ne
- 1 yıl
Ben mecburiyetten kabul etmem kimseyi, kafa dengiysek anlasiyorsak beklentiler benzerse takmam ama
- 1 yıl
@Somebody123
1.80 üzeri olsa öyle birde anlaşırdın ki. - 1 yıl
170 olsa da anlasirdim benden 5 cm uzun olmasi yetiyor neyine didisiyorsun
- 1 yıl
Kisa olmasini istemezdim diyorum tercihim bu 190 ariyorum mu diyorum benim fiziksel tercihlerim seni ya da sizi niye bu kadar gerdi? Erkeklerin kadinlarda tip olarak beklentileri yok sanki gayet dogal seyler bunlar bu kadar kafa yormayin
- 1 yıl
@Somebody123
1.80 den kısa oldumu bir şey bahane eder anlaşamayıp ayrılırsınız.
1 yıl1.90 mı? En az 2.90 , aşağı kurtarmıyor maalesef💅🏻💅🏻💅🏻🎀✨✨✨✨✨(şaka bir yana sarılırken eğilmeyeyim yeter gibi)
110 Yorumla- 1 yıl
En az 2.90m en ideal 4.50m ( ayy erkolar bir kerede ironi anlayın)
- 1 yıl
Ztn hepsi benim peşimdede ben yüz vermiyorum 🧚🏻♂️🎀✨🌟🙃💅🏻💅🏻
- 1 yıl
2.90da seni durduran ne oldu? 5 metreden kisa erkege erkek denmez
- 1 yıl
Ayy bu zamanda senin ırkına nefes alsa yetiyor. Yaşa bakmıyorlar😅
- 1 yıl
Pamuk kalbim kısa olanların (2.90m) üzülmesine razı gelmiyor çünkü💅🏻🎀
- 1 yıl
Oyyy Allah razi olsun ablam
Gizli Üye(36-45)1 yılYok şart değil ama bazısına bak bak doyamıyor filinta gibi heybetli yakışıyor boy erkekte bazısı fırıncı küreği gibi dümdüz biçimsiz ona yakışmıyor giydiği bile eyfel kulesi gibi iyice eğilmeden konuşulmuyor onla😂😂
17 Yorumla- 1 yıl
Sonrada niye üzülüyoruz :)
Cevap sahibi1 yılNe gibi
- 1 yıl
boş ver be kankam
Cevap sahibi1 yılHiç takmadım ki bee kankam
Cevap sahibi1 yılSindiremezsen lahman yap içinde kalmasın bacııııı😂😂😂😂😂
1 yılYanındaki kızın da boyu burada önemli.1.50’lerde ise kızın boyu ağabeyi gibi dururken 1.75-1.80 ise güzel durur.
10 Yorumla
1 yılErkek dediğin zeki olmalı olay bu kadar basit boyla kiloyla görünüşle alakası yok
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılinsanları kalıba sokmaktan bıkmadınız hiçbirimiz dört dörtlük değiliz ama bunu çoğu zaman aklımıza bile getirmeyiz sadece diğer insanları ya da sadece karşı cinsi kendi beğenimize göre kalıba koymayı huy edinmiş çoğumuz hayırlı insan olması önemli dış görünüş gelip geçiyor
10 Yorumla
1 yıl190 olmasına olsunda, tr de kızların boy ortalaması 165 😁
114 Yorumla- 1 yıl
@Ayysnurr 175 iyidir ama, benim tercihim 165 kafi
- 1 yıl
@Ayysnurr bende 180 im, tr erkeklerinde ortalama boy ortalaması 176 dir. 190 ve üzeri standartların dışında kalıyor
- 1 yıl
@RichieRich34 190 ve üzeri özürlü boyudur. Ben 186 boyunda olduğum halde doğal yollarla kas yapamıyorum aşırı zayıfım. Türkiye'de 190 üzeri olup da yakışıklı ve iyi bir fiziğe sahip tek adam Kenan İmirzalıoğludur. 190 üzeri diğer adamların hepsi de karikatür gibi görünüyorlar.
- 1 yıl
@Fikretin_İsyanı tespitlerin doğru, boy uzadikca kronik problemler daha çok oluyor
- 1 yıl
@Ayysnurr Bünye bir şekilde kilo alır bunun genle pek ilgisi yok ama bu iğnelerle protein tozlarıyla kas yapanlara bakıyorum. Geneli 185 üstü boylarda insanlar.
Boyuna çok veren kişilerin enine gelişmesi zor oluyor. Aşırı uzun boylu insanlar kilo aldıkları zaman da Keloğlandaki Uzun gibi oluyorlar. Nedense 185 üstü insanların çoğunun kolları bacakları ince oluyor. Kollar bacaklar kalınlaşmaz sadece sıkılasır. Kolları bacakları ince olan kişilerin vücutlarında yağ daha çok kalça ya da bel bölgesinde toplanıyor. Yağ doku operasyonu geçirmeleri gerekiyor yağın vücuda dengeli dağılımı için. Yağ doku olmayan bölgede kas yapamazsınız. - 1 yıl
@Ayysnurr Ben kendimi her türlü seviyorum zaten. Sadece başkaları gibi uzun boylu olmakla ya da diğer fiziksel özelliklerimle övünmüyor. Başka insanları da bu özellikler üzerinden yetersiz görüp aşağılamıyorum.
Kadınlar için tek mesele boy değil ayrıca. Boy uzun oluyor tipini beğenmiyor, boyunu, tipini beğeniyor ama zayıf diyor. Hem boylu hem kaslı hem yakışıklı adam buluyor bu sefer de parası yok diyorsunuz.
Ama bütün bu özellikleri birarada taşıyan bir erkek neden bizi tercih etsin demiyorsunuz. Şunun farkında değilsiniz. Her şeyi birarada isteyemezsiniz her şeyin en iyisine de ulaşamazsınız çünkü burası dünya. Cennet değil. Hepiniz de her şeyin en iyisini hak etmiyorsunuz ayrıca. Unutmayın. Sadece erkekler değil kadınlar da level leveldir.
Sadece kadın olduğunuz için hayatta her şeyin en iyisini elde etmeniz gerektiğini düşünüyorsanız yanınıza dünyanın en kaliteli kedisini alın o zaman. Evde doya doya sevmek için. Zira kediler de güzel bir canlı diyor Adil Yıldırım... - 1 yıl
Pardondaa ben gelip herseyin en iyisini hak ediyorum işte her türlü özelliği olsun mu diyorum içimi bilmeden ne bu tavrınız acaba ben diğer erkekleri aşağıladım mı sence hiçbir zamanda hem parası hem tipi hem boyu olsun demedim içimden düşündüklerimi bilmeden bosuna kendinizi o kadar yormuşsunuz. Ben böyle bisi demediğim için o erkek beni neden tercih etsin de demiyorum tavrınızı öyle olan insanlar için gösterseniz daha iyi olur ayrıca her seyin en iyisini hak ediyorum da demiyorum :) sayet kedi alsam erkeklerin verdiği ilgiden daha çok ilgi verir o konuda katılıyorum..
- 1 yıl
@Ayysnurr Yok kusura bakmayın biraz fevri anıma denk geldi. Kastettiğim şahsınız değil genel konuşuyorum ama üslubum yine de yanlıştı özür dilerim. İnşallah gönlünüze göre bir insan çıkar karşınıza. Hayallerinizin daha ötesini nasip etsin yüce Allah. Hakkını helal et kırıcı olduysam.😔🙁
- 1 yıl
Estağfurullah bende tepki gösterdim kusura bakmayın kendimi yanlıs ifade etmiş olabilirim sizi kırdıysam bende özür dilerim tekrar kusura bakmayın Amin inşallah tesekkür ederim inşallah sizinde karşınıza gönlünüze göre biri çıkar sizde hayalinizin ötesini yaşarsınız inşallah helal olsun ne demek sizde helal edin
1 yılOlgun şimşeği çok karizmatik buluyorum ama kısa biri yani cevap hayır
10 Yorumlaerkek dediğin adam olmalı ister 1.55 olsun adamlık boyla değil birkain şu saçma kalıpları
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılolursa yeriz olmazsa nasip der onu da yeriz yani miss 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Neyi
Erkek dediğin en az 2 metre olmalı ne yapcan cücük kadar adamı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl@SilverBlooming
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.90 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Llygm yooo erkekler kadın nefes alsın yeter diyip önüne gelen kızlara yazıyorlar ama kızlar 1.80 den kısa erkekleri direkt reddediyorlar.
Bknz:
https://m.youtube.com/watch?v=AvHcTeZrc7I&t=3s
Cevap sahibi1 yıl@sonsuzakadarmutlu
Kızlardan red yiye yiye bu hale geldim.
Cevap sahibi1 yıl@Llygm yooo gayette bakar en çirkin kıza bile 1000 tane erkek birden yazıyor. Ama 1.80 den kısa erkekleri tüm kızlar reddediyor.
1 yıl1.90 olup 1.80 olup mukemmel yakisikli olum ama karakteri bes para etmeyen erkekler var bence boy hic muhim degil onemli olan karakter nedemisler guzele 40 gun de doyarsin huyu guzele 40 yil doyamazsin
210 Yorumla- 1 yıl
Helal olsun be güzel dedin kardeşim
- 1 yıl
Dedi ve o erkege asik oldu
- 1 yıl
İnşallah öyle değildir yazık olur duygularına
- 1 yıl
beni tanimayip ordan oturdugun yerdne bos yorumlarda bulunma
- 1 yıl
Kardeşim kızma boş ver onu ama güzel yorum yapmıştın helal olsun
- 1 yıl
☺️
- 1 yıl
Kardeşim bisey sorabilir miyim yanlış anlama
- 1 yıl
efendim
- 1 yıl
Kardeşim sence profilimdeki adamın yüzü nasıl
- 1 yıl
Kardeşim sence profilimdeki adamın yüzü nasıl kardeşim
Yanında topuklu ayakkabı giyemeyeceğim adam istemem. Yani buda demek oluyor ki 1.80 altı olamaz.
30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Erkeklik boyla sopla olsaydı bütün kalıplı boylu insanlar herkesi ezerdi kiminde boy endam var ama beyin yürek yok kiminde boy yok ama yürek cesaret var kapiş
10 YorumlaBence artık o boy konusuna fazla takılma olmuyor şimdi dışarıya çık erkek ile kız hemen hemen aynı ben hatta son zamanlar kızların daha uzun olduğunu görüyorum
10 YorumlaÖyle bir kural yok ama güzel bir boy erkek için
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErkek dediğin adam olmalı canim. Boyla kiloyla alakası yok. 150 de erkektir. 190 da erkektir. Önemli olan adam olmak. 190 mis erkekmiş ama adam değilmiş kaldır cope at öyle erkeği. Boy olsa nolur. Devede de boy var neye yarıyor?
21 Yorumla
1 yılDar yerlere giremiyoruz len kafamız vuruyor. Kaç kere kafamı vurdum sayısız. Boyda keramet olsa zürafalar dünyanın en mutlu hayvanı olurdu
21 Yorumla
1 yılÇok saçma kim dedi? 160 olup evli mutlu erkekler de var. Çok iyi etrafta çok sevilen. Mutluluk boyla ilgili değil. 50-80 yaş arası boy değil sağlık yarışı başlıyor ona göre 😂
11 Yorumla- 1 yıl
yandık
Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Erkek dediğin olmamalı.😃
12 YorumlaBu kalıplar bana çok saçma geliyor. Dediğin …. Olmalı falan
uzun boy erkeğe yakışıyor bu doğrudur ama kalanları da erkeklikten çıkaracak halimiz yok.
00 Yorumla
1 yılKuran-ı Kerim de mi yazıyor erkekler 190dır diye. Yürüyün gidin bu diyardan. Bu saçma düşüncelerinizi wcye gittiğinizde klozete atın sifonu çekin. O düşünceleriniz 💩bile olamayacak kadar saçma.
00 Yorumla
1 yılBoyum 1.90 , prezentable atletik vücuda sahip geliri düzgün biriyim ama hala abazayım :D Boyla falan olmuyor bu işler içinde bulunduğunuz sosyal çevrenin verimliliği şansı arttırıyor.
02 Yorumla- 1 yıl
Dürüstlüğüne de 10 puan maşallah 😂😂
- 1 yıl
190 olup abaza nasil oluyon olum 150 kezolar ustunuze tirmancak beni sec neni sec diye 😂
Bu kulaklar 183 boyun kısa olduğunu duydu başka sözüm yok sayın hakim
10 YorumlaTabiki severiz big boyları ama illa erkek dediğin 190 olcak diye bir şey yok
20 Yorumla
1 yılerkekte boy uzunluğu kızda nasıl bir etki bırakıyor merak ettim
bu arada 175 boyundayım boyumdan memnunum00 YorumlaSana ve senin gibilere göre öyle olabilir bilemiyorum yalnız yapay zekanın insan zekasından üstün olması üzdü açıkçası ☹️😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu boy hevesiniz neden anlamış değilim. Rahat yatamazsin, rahat her yere oturamazsin, arabaya binmesi dert inmesi dert. Eğilmesi, kalkması, çevikliği zor. Kiyafeti, yemesi içmesi hemen hemen herşeyi dert sadece fotoğraflarda daha belirgin çıkıyor.
00 Yorumla180 olsa da yeter 165 boyum var az uzun görünsün benden çok bir şey istemiyorum 😂
20 Yorumla180 falanım. Kızlar öpsün başına koysunlar 🫵🏻😂
10 Yorumla
1 yılValla benim boyum 1.90 ama erkeklik uzun boy ile ölçülmez.
10 YorumlaYapay zekanın zeka seviyesi bile başlığı açan hanfendinin zeka seviyesinden yüksek.
10 Yorumla
1 yıl1.90 olması gerektiğini savunan 1 metre boyundaki kızlara sesleniyorum çekici değil canım
10 YorumlaDeğişir aslında ama 1.90 sevgili de ayrı güzeldir yaşadım
11 Yorumla
1 yıl1.70 im sevgilim 1.85. Bence kız ve erkek arasında 10-15 cm fark olsa yeter.1.90 çok uzun ya😂
12 Yorumla- 1 yıl
Boyu sana eşit olan *
- 1 yıl
Yani ne eşit ne fazla ideal bence :)
1 yılKısa boşluklar güvenilmez oluyor uzun olsun birazda onlardan ilerleyelim
10 Yorumla
1 yılBence 180 de ideal 190 çok uzun ya tabi kadının boyu da önemli
12 Yorumla- 1 yıl
@Sinemyilmz0
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.90 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
1 yıl190 boy, hafif irice bir kalip, bir de kuvvetli bas, tok bir ses olmali.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 754 cevap paylaştı. Önemli olan nasıl taşıdığı 180 dir ama karizmatiktir..
00 Yorumla
1 yılÖnemli olan işlevi... ama tıfıl bir şey de yakışmaz hani
00 Yorumla
1 yılBoy 1.74 problem yapan kendine yapar takmayın fazla aile erkekleri maç 1.65 olanları🙂
00 Yorumla
1 yılYani öyle olanları sevenler vardır yoktur demiyorum ama sadece fiziki görünüm yeterli olmaz
00 Yorumla
1 yılArkadaşlar sorduğum soruyu okuyup değerleri fikirlerini yazar mısınız? Teşekkür ederim
00 Yorumla
1 yılBoy pos boş yanina yskisiyorsa karakterinde sağlamsa, iyi yönlerini görmeye çalış kârlı çıkarsın.
00 Yorumla- Devamını Gör (228)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat