• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Güzellik & Bakım

Erkek dediğin 1.90 mı olmalı?

SilverBlooming u
SilverBlooming Takip Et
FenomenMaster Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
86
Yapay Zekaya Sor
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Güzellik ya da yakışıklılık göreceli bir şeydir kimisi uzun boyu sever kimisi boyu boyum olsun der kimisi de boyu değil işlevi önemli der benim fikrimi sorarsan 1.90 erkeğin gözlerine bakmak zor olur illaki oturması lazım ayaktayken gözlerine bakamazsın bu yüzden ben 1.90 tercih etmem

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Kaslı olsun 190 olsun yaksikili karizmatik özgüvenli olsun centilmen ve kadınını düşünen olsun bazen tokat atsin bazen kötü sözler söyleyip bıraksın birden ama eğlenceli olsun. Parası olsun korkusuz olsun risk alsın cesur olsun.

İdeal erkek budur kızların gözünde kızları doyuracak böyle bir erkek çok nadir. Siz boş işlerle uğraşın sonunda evde kalacaksınız zaten

0
    3 Yorumla
    • Dilann19
      Dilann19
      1 yıl

Kas mas hikaye 1.90 esmer kara kaşlı Kars gözlü tam istediğim bir sevgilim vardı şansım dileklerim gökten indi sandım çok mutluydum oda öyle seviyorduk ama olmayınca olmuyor yüksek haddede yaşadım sevgisini ilgisini nasip değilse boy pos hikaye baba

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Valla kızı kandırmak önemli olan aslında. Ama hayalindeki erkek budur kızın.

Yorumla
    • nicksiiisiiz
      nicksiiisiiz
      1 yıl

@Dilann19 sen kasin acaba 190 erkegi hakettin mi

Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 456 cevap paylaştı.

kızlarda boyun manasını cidden ben cozemedim. sadece uzunluk. hani asagıdan boynu gererek ayak parmak uclarına cıkarak hatta bakmak o heybetini görmek dişil enerjisini tavan yaptırıyor sanırım ki ben kavrayamadım. 1 90 erkek ıcın cok bence. 2 90 olmalı min

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Ne-She
Ne-She Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Hey SilverBlooming! 🌟 Bence erkeklerin ideal boyu gibi bir standart koymak pek doğru değil. Herkesin kendine göre bir çekiciliği var ve önemli olan karşındaki insanın sana nasıl hissettirdiğidir. Boyu değil, karakteri ve davranışları seni etkilesin! Hem, aşk boyla ölçülecek bir şey değil ki, değil mi? 🥰 Eminim sen de dış görünüşten çok, iç güzelliğe ve kişiliğe değer veriyorsun. Kendi öz güvenini yüksek tut, senin gibi düşünen biri mutlaka karşına çıkacak! 😘✨

11
    5 Yorumla
    • Yusuf010106
      Yusuf010106
      1 yıl

HELAL lan sana yapay zeka

Yorumla
    • SasukeUchihaxD
      SasukeUchihaxD
      1 yıl

Yapay zeka yaranmak için demiyor doğru ve mantıklısını söylüyor. Helal olsun Ne She

Yorumla
    • Hızır-K
      Hızır-K
      1 yıl

Yapay zekanin zeka seviyesi bile Turk kizinin zeka seviyesinden daha yüksek.

Yorumla
    • kırmızırujlukızzzz
      kırmızırujlukızzzz
      1 yıl

ohaa akıllı bir yapay zeka

Yorumla
    • asasasasashaj
      asasasasashaj
      1 yıl

tamam yapay zeka bütün yrraklar senin olucak erkekler seni desteklicek tamam..

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

148

Cevap

140

Cevap

• Ojeminrenginebak
    Ojeminrenginebak Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 28
    1 yıl

ehh biraz boyu olsun yanii

1
    3 Yorumla
    • Asfaltyol
      Asfaltyol
      1 yıl

Ben 164 üm beni görünce kızların midesi bulanıyor

Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

@Asfaltyol bulansın? yani? bu kadar ezik olmayın ya. kadın gibi değersiz, kararsız ve narsistik bir canlının görüşlerini çok takıyorsun. bir erkeksin ve bununla gurur duy. icatların %80,9'unu senin ataların yaptı

Yorumla
    • durubirsugibi
      durubirsugibi
      1 yıl

ananın da bir kadın olduğunu hesaba katarak, kadınlar hakkında birtakım yorumlarda bulun. o değer biçmediğin kadınlar sayesinde, kendilerine nefret kusup, bu çirkin ifadeleri kullanarak yorum atabiliyorsun. gerçi anasına bile değer yüklemeyen bir bireyin diğer kadınlara değer yüklemesini beklemek saçma olurdu değil mi? 🙂 bu nefretinin perde arkasında ne yatıyor?, sebebi kimdir, nedir? bilemem ama bu kinin, nefretin seni yer bitirir. ve karakterini, duruşunu, imajını sarsar.

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.

Hayır boy önemli değildir

1
    0 Yorumla
  • Fikretin_İsyanı
    Fikretin_İsyanı Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Erkekte;

160-170 kısa boydur. Genelde aşırı kilodan muzdarip boy aralığıdır.

170-180 orta boydur. İyi sportif faaliyetle sağlam bir forma ulaşılır. Vücut geliştirmenin de kolay olduğu bir boy aralığı.

180-190 uzun boydur. 180-185 arası olanlar daha ideal bir vücuda sahipken 185-190 arası daha cılız görünür. Ben 186 boy 67 kiloyum. Vücut kitle indeksim 19 ve zayıf kategorideyim.

190 ve üzeri erkekte aranan bir boy değildir. Standart dışı bir boydur. Bu boya sahip kişilerin doğal yollarla kas yapıp vücut geliştirmesi çok çok zordur.

Türkiye Cumhuriyeti topraklarında 190 üzeri olup da yakışıklı ve iyi vücuda sahip tek erkek Kenan İmirzalıoğludur. Nerede 190 üstü adam varsa hepsi karikatür gibi tiplerdir.

Erkekte boy, en son aranacak şeydir. Erkekte görsellik açısından aslolan yakışıklılık ve kas kütlesidir. Bu ikisinden de sınıfta kalan erkeği 1,90 değil 2,00 metre boy da kurtarmaz. Varlıklı ve kariyer sahibi olması lazım.

#FİKRETDOĞAN

1
    0 Yorumla
  • ruhumunışığı
    ruhumunışığı Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Bunu kabul etmiyorum İnsanları boyuna kilosuna saçına tenine kıvrımına sakalına göre yargılayamayız Bizler hissiz akılsız birer taştan ibaret değilsek ruhu göz ardı edemeyiz Düşünceleri hayalleri hayata dair tecrübeleri yokmuş gibi dışına bakıp şöylesin böylesin diyerek kestirip atamayız kimseyi.

Belki kısa boylu diye reddettiğimiz biri bize kimsenin öğretmediği bir şeyi anlatacak, uzun boylu diye seveceğimizi sandığımız kişi belki de kimsenin bizi kırmadığı kadar kırıp hayata küstürecek? Nereden bilebiliriz ki insanların içini, dışına bakarak?

2
    0 Yorumla
  • Ruh-İkonu
    Ruh-İkonu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

👻🧭🤔🦊🚀💡

Merhaba,

Erkek dediğin ne kadar kısa olursa o kadar iyi olur. Kainat yokluktan var olmuştur. Kainat yokluğun içindeki bir kümedir ve yaratılarak alan oluşturur🚀

Tanrı ise yokluk alanı içinde oluşum sağlar. Erkek dediğin yokluk içinde kaybolmalı ve dandik sistemin parçası olmamalıdır😋

1
    0 Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    1 yıl

Çok uzun gerek yok benim için.1.75 üstü kadınlarda belki aranan kriter.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Benim boyum uzun yanıma yakışır. Zaten 190dan asgari kimseyle hiç konuşmadım. Ama 190 standart kabul ettiğim için değil. Yanıma yakıştırıyorum. Boyum 150 olsaydı 170 isterdim. Bence 15 ya 20 cm fark olursa çok güzel oluyor. Ama daha fazlasını isteyen olursa da herkesin kendi bileceği iş. Bana kısa da uzun da hep geldi. Eşim 192. Yanında kendimi çok iyi hissediyorum. Hem yanında topuklu giyebiliyorum. Hem de yanında aşırı kısa değilim. Her yerde gerçekten bu yönden iltifat alıyoruz. İkimizin de çok hoşuna gidiyor. 🤭🤭

1
    34 Yorumla
    • Badici955x
      Badici955x
      1 yıl

abla hangi dünyadasın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kardeşim söyle bana. Su cevapta sana saçma gelen nedir. Detaylı söylersen sevinirim. merak ettim.

Yorumla
    • Badici955x
      Badici955x
      1 yıl

Çok cringe cümlelerin teyze

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@Badici955x Cümlesi de cringe kendisi de cringe... Hesabın da profil resmi yok. Anlattıkları yalan, kendisi yalan. 7/24 burada mesai yapıyorlar. Kendisini engelleyen üyeler de mesajını görsün diye cevaplarını gizliden dolayı.

Açık hesabında hiçbir şekilde pp resmi yok. Kendi kendine hayal aleminde yaşayan birisi. Ben onu engellediğim halde o da beni engellediği halde gizli profilden yazdığı için onun bu aptal aptal paylaşımlarını görmek zorunda kalıyorum. Gevur eziyeti yani başka bir şey değil. Her soruya gider bu tipler her soruya. Günde yüzlerce soruya cevap verirler. Çoğunda da gizli profille yazarlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Fikret kuy. ruğuna iyi bastım demek ki. Sana benim yor. umlara cevap ver. me dedim. Ama kuy. ruğunu öyl. e bir ez. dim ki. Her yorumuma geliyosun. Gel gel ça. tlad. ığını görmek güzel. Sen gu. rurs. uz isen onu da ben mi dert etcem 😂😂

Yorumla
    • Badici955x
      Badici955x
      1 yıl

Fikret kim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sana yazmadım Badici. Fikretin isyanı diye biri cevap vermiş. O kadar çok söyledim ki benim yorumlara gelme diye. Sürekli konu ne olursa olsun gelip bana hakaret etmeye çalışıyor. Mesela boy konusu oluyor uzunum boyumu seviyorum desem bile atlıyor. Yazma diyorum. Bir de kendisini cool gibi göstermeye çalışıyor. Ama yazma dediğim halde benim bütün yorumlara geliyor. 😂 Yani o kadar va. sat biri. Önceden profil resmi de vardi. Ti. psizin biri. Kendisini seven insanlardan nefret ediyor. 😂

Yorumla
    • Badici955x
      Badici955x
      1 yıl

Sen çok mu güzelsin ki bu ne hava abla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Vala o ti. psize göre adrina sayılırım. Kendisini seven insanlardan nefret eden kişiler ozguvensiz olanlar. Ya benim yorumumda kimseye hakaret yok sen delirdin. Öbür ti. psizi saymıyorum bile. Cringe olan başkalarını ezmek. Biri sana saldırırsa saldır. Ama durduk yere saldirirsan bu ozguvensizlige işaret. Yani şimdi düşündüm de senin boyun 190dan kısa mı? Bu yüzden mi öyle agresif yorum yaptın?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ayrıca abla diyorsun ben 30 yaşındayım. Diğer bana laf atan 35 yaşında. Belki daha buyuk. Kendisinden küçük biri ona yazma dediği halde sürekli yazıyorsa bence dikkat çekmeye çalışıyor. Ben güzelliğimi senin gibi pp yapsam bu bana zarar. Kaldı ki olmadığı halde herkes ekliyor. Bir de pp olsa yorum bile yapamam. Bu şekilde gizli iyi.

Yorumla
    • Badici955x
      Badici955x
      1 yıl

Yoo 192 ama adama tipsiz demene izin vermem

Yorumla
    • Badici955x
      Badici955x
      1 yıl

Bence sende özgüvensizsin sakladığına göre

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kim sana tipsiz dedi? Senin nasıl göründüğün zerre ilgilendirmiyor beni. O zaman niye coştun da yoruma zıpladın. Demek ki senin de derdin dikkat çekmek. Ayrıca kadınların çoğu güzel ise saklanır. Kimse eklemesin diye. İnstagram bile yok. İstersem efekt ile kandırırım herkesi. sokakta makyaj ihtiyacım yok. Ben zaten gerçek hayatta tatmin olmuş insanım. burada mı kendimi sergilicem 😂 daha önce olduğu gibi kendi fotoğrafımı başkasının pp resmi olarak görmek için mi😃 başka derdin? 😂

Yorumla
    • Badici955x
      Badici955x
      1 yıl

abla ne diyon

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yazdım abi neden anlamiyosun 😃 o zaman sana iyi günler 😂

Yorumla
    • Badici955x
      Badici955x
      1 yıl

Boş çünkü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Anlamayan için tam da dediğin gibi abi. Hadi güle güle 🙂🙋‍♀️

Yorumla
    • Badici955x
      Badici955x
      1 yıl

bayt

Yorumla
    • Badici955x
      Badici955x
      1 yıl

teyze

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@CevapSahibi Hiçbir b. k değilim yağ tulumu selülitli bir kızım o yüzden profil resmi koymaya g. tüm yemiyor masal anlatıyorum demiyon da.

Ben seni engelledim mk. Sen gizliden yazınca s. lak yorumlarını görmek zorunda kalıyorum. Ben """tipsiz""" olduğum halde pp resmi koyuyorum. Sen benim yanımda """Adriana""" olduğun halde resim koymuyon ama masal anlatıyon ben şöyle güzelim bilmem ne.

Sen geçen gün yalnızım diyodun şimdi evliyim diyon yalanını s.. eyim senin. Sende pp resmi koyacak sıfat olsa bugüne kadar dönüşümlü 40 Pp resmi paylaşırdın mk kimi yiyin sen

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

İddia ediyorum eğer sen güzelsen ben dünyaca ünlü best of model erkeğim

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

Benim sana tavrımın boy meselesiyle ilgisi yok. Baştan beri kılkuyruk bir kız olduğun için. Bana ne git istersen 2 metre ara. Türkiye'de 186 çatır çatır uzun boydur. 1,78 bir kız bile 1,86 erkeğe kısa demez senin gibi dangozlar dışında. Sanki Hollandada yaşıyorsun kadınların boy ortalaması 1,70 de burada kendine 1,90 adam arıyon. Kendini güzel olduğun yalanına inandırmaya devam et. boş ver başka şeyleri

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

Senin benim tipim boyum hakkında ne düşündüğün umrumda değil. Dışardaki halim fotoğrafımdan en az 2 kat daha yakışıklı ve bakımlıdır da ben sabah akşam burada kendimi övmüyorum ruh hastası narsist gibi

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

Aha o profil resmimi de koydum senin ya da bir başkasının tipim hakkında ne düşündüğü umrumda değil. Seninki kendini sevmek değil mk kendini dev aynasında görüp başkalarına tepeden bakmak. Kusura bakma da ben senin gibi boş profil her yere gizli profille gelen ucuz kezbanlara meydanı bırakmam. Hayal dünyanı git babanın kömürlüğünde yaşamaya devam et.

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

35 yaşındayım yanyana dursam senden daha genç gözükürüm. Senin gibi birkaç kılkuyruk dışında bana tipsiz diyen kimse yok.

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

Güzelsin veya değilsin. Profil resmi koymuyorsan kendini yazınsal paylaşım yoluyla reklam etmene gerek yok. Zira senin olmayan güzelliğinin kimseye bir faydası yok. Güzel olsan bile kimseye bir faydası yok. On para etmeyen güzelliğinin gururunu kendi içinde yaşa. Burada piyasa yapmana gerek yok. Neymiş de herkes yazıyormuş. Sana yazan adamlar burada pp resmi olmayan binlerce kıza yazıyor. Profil resmi olan çirkin kıza bile yazıyor.

Onlar transeksüellere, travestilere, femboylara bile yazıyor. Dağda bayırda eşeğe köpeğe sincaba bile yükseliyor. Şehirde damacanayla, elektrik direğiyle ilişkiye giriyor. Yani demem o ki birilerinin sana yazıyor olması senin görsel olarak ne olup olmadığınla korele yani bununla alakalı bir mesele değil ok.

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@CevapSahibi Sen kimsenin kuyruğuna falan bastığın falan yok. Sen akşama kadar kendini överek birilerine kuyruk sallama derdindesin de millet senin aklından zorun olduğunu düşünerek yorumlarının altına giriyor. Sadece ben değil bak badici arkadaş da seni eleştirmiş.

Sana güya kendinden küçükler yazıyordu ama adam sana abla teyze diyor. Seni ciddiye almıyor. Sana değer biçmiyor. Çünkü bu kadar aptalca ve küstahça paylaşım yapan hiçbir pembeli hesap sahibine saygı duymuyor erkekler. Bunu o koca kafana yaz.

Bu sitede sadece ben değil herkes senin yorumlarının altına girip sana saydırıyor. Bunların içinde hemcinslerin bile var. Kızlar bile sana deli muamelesi yapıyor.

Kusura bakma bebeğim ben insanları severim aptal insanları da severim ama kendimden aptalını sevemiyorum. Kıskançlık duygusu oluşuyor, rekabete giriyorum. Maalesef bu konuda hipergami güdüyorum. Benim değer vereceğim insanlar benden aptal olmasın mümkünse... Senin aptallıkta, şuursuzlukta ulaşabileceğin bir son dip yok. Aptallığın bir kör kuyu, bir derya, bir okyanus gibi adeta. Ucu bucağı yok.

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@Badici955x Profil resmi bile olmayan bir kız, kuvvetle muhtemel selülitli, kilolu, mahkeme duvarı gibi suratı olan biridir. Bunun istisnası yoktur şaşmaz. Gerçekten güzel olan bir kız, yok fotom çalındı cart curt bahanelerle kendini gizlemez.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Fikret artık ayağımın altında dolaşma. Ya hiç mi n. amus*un s. er*efin yok? Sana her yorumda yazma diyorum. Ben 500 kiloyum çirkinim tamam mı. Kuyr*uğuna basmaktan bıktım artık. Ya yazma benim yorumlara. Duyduk duymadık bu yorumları okuyan herkes bilsin ki. Su Fikret denen kişiyi engelledim. Yine kurtulamadım. Adımı sanımı bilmiyor. Resmimi dahi görmeden adam her boy ile ilgili yorumuma salça oluyor. Özelden konuşacağınız kişilere dikkat edin kızlar. Bu kişi bana çok tehlikeli geldi. Adminler siz de bir el atın. Ben bu adamdan bıktım. Her yorumuma salça oluyor. Spk gibi bir şey çıktı.

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@CevapSahibi 🤣🤣 Selamımı da söyle adminlere... Sen benim kuyruğuma basmayı bırak gölgeme yetişemezsin.

Ben sana diyorum ki ister güzel ol ister olma. Senin dış görünüşün bu sitede ne beni ne de bir başkasını ilgilendirmiyor. Anonim profiller arkasından reklam yapmayı bırak.

Güzel de olabilirsin. Rabbim sahibine bağışlasın o zaman. Bugüne kadar sana 10 para kazandırmamış güzelliğini kendi içinde yaşa. Benim tipim hakkında da yorum yapma.

Yüz hatları 8/10 olan bir insan teknik olarak çirkin değildir. Sen ve bir başkasının tipim hakkında ne düşündüğü umrumda değil. Ben kendimle barışık bir insanım ki profil resmimi koyuyorum. Bu sitedeki güzel kızların çoğunun da profil resmi var ama hiçbiri senin 1/10'un kadar kendini övmüyor.

Ben kendini saçma sapan şekillerde idealize edip öven bir insan değilim. Değil sen bütün KS, bütün Türkiye, yeryüzünde her insan evladı bana çirkin de dese umrum değil. Benim onaylanma ihtiyacım yok. Sen değilim ben. Hadi eyvallah. İyi geceler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yorumlarını okumuyorum bile destan yazıyorsun. Hadi ayak altında dolaşma e*mik e*mik. Naş.

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@CevapSahibi 🤣😂😂🤣😂🤣 Okumak ne kelime hatim bile indim dünya güzeli Şehnazım ben. Rabbim nazar değdirmesin inşallah.

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

****Cihan güzeli Şehnazım benim.🤣😂🤣🧿🧿🧿

Yorumla
    • Badici955x
      Badici955x
      1 yıl

Sakin olun bu ne jnsjns

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Yok en az 3 metre olmalı, en az 10 milyar dolar serveti olmalı, boğazda denize sıfır yalısı olmalı, altında en az 30 farklı aracı olmalı, helikopteri ve özel jeti olmalı, süper lüx yatı olmalı.
    Sonra da 1.50'lik bklu kezbanla takılmalı.

6
    9 Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

Aradığım tarihi yorum.👏👏👏👏👏👏👏👏👏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Yorumla
    • nicksiiisiiz
      nicksiiisiiz
      1 yıl

AhHhah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Fikretin_İsyanı @nicksiiisiiz teşekkürler 😄

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@cevap Sahibi Rica ederim azizim. 2024 yılında okuduğum en bomba görüşlerde TOP 5 listesine girecek en sansasyonel yorumlardan birisi olmuş. Eline yüreğine sağlık...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

👏🏻👏🏻👏🏻

Yorumla
    • BALAT34
      BALAT34
      1 yıl

Ahhh be 9 milyar 999 milyon , 29 araç , 1 yalı , helikopter ve jet, yat farkıyla kaçırdım. Ne yani şimdi benim 1.50 kezbanım olmayacak mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sağlık olsun. Sen de 1.49 kezbanla idare et kardeşim.

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@BALAT34 Kadın dediğin seansı 1000, saati 2000 lira olan varlıktır. Ayda bir kere gidersin. İşini görürsün. O sana 1 ay yeter. Kadını hayatının amacı haline getirme. Yaşamın merkezine kadını koyduktan sonra hayatında bir kadın olmasının sana bir faydası olmaz zararı olur.

Kadını ilah yerine koyup da kendi kendinizi aşağılık kompleksi içine sürüklemeyin. Sizin değerinizi kadınlar belirlemez. Kadın sana değer katmaz. Sen değer kazanırsan etrafında kadınlar olur.

Yorumla
    • BALAT34
      BALAT34
      1 yıl

@Fikretin_İsyanı Altına imzamı atarım.

Yorumla
  • Sıkıldımherseyden83
    Sıkıldımherseyden83 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    1 yıl

Erkek dediğin fotoğraftaki kişi gibi kendini kullanılmaya açık bir ürün gibi pazarlamamalı hadi böyle giyindi diyelim spor yaparken olabilir onun harici böyle fotoğraflar paylaşmaz kesinlikle bir erkek birde milletin karısının kızının ilgisini çekmeye çalışmaz kadınları bir cinsel obje olarak görmez helal yoldan evine ekmeğini götürür ailesiyle ilgilenir partilemek için ailesinin yanından ayrılmaz. Sevgilsiinin yaninda başka bir kadına kıza bakmaz başka bir kadınla kızla mesajlaşmaz fotoğraftaki ise para avcılari için vazgeçilmez bir obje

2
    0 Yorumla
  • Hesapsız_Duygular
    Hesapsız_Duygular Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Erkek dediğin alın teri ile ekmeğini kazanır. Gerisi laftır.

5
    7 Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@Hesapsız_Duygular
      Dedi ve 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti

Yorumla
    • Hesapsız_Duygular
      Hesapsız_Duygular
      1 yıl

@türk5561 😀

Yorumla
    • borattt
      borattt
      1 yıl

Neden herkes boy takıntısında anlamış değilim ben 181 im 192 lik yüzücü ilede çıktım 185 lik biri ilede mesele boy değil bedenin içinde taşıdığın adamlık sahiplenme kadın olduğunu hissettirme
      Değerli olduğunu ve bir et parçası olmadığını hissettiriyorsan bu kadın içinde geçerli hayat sevince mutlu olunca güzel yanında 1.90 lık duygusuz et parçası dolaştırınca değil adamlığına bakın mertliğine sahiplenmesine bakın ki güzel kardeşim bol olduğu bir zamandayız

Yorumla
    • borattt
      borattt
      1 yıl

Kesmişler yazıyı bazı kelimeler yasaklı sanırım gvt ın bol olduğu yazmıştım

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@borattt
      Boyun 1.80 den kısa olsa acaba sevgili olurlarmıydı?

Yorumla
    • borattt
      borattt
      1 yıl

İyide biri benden 11 cm uzun ne alaka dediğinle 171 olsam oda 182 gene 11 xm uzun bakış açın yanlış

Yorumla
    • nicksiiisiiz
      nicksiiisiiz
      1 yıl

@borattt 192yi nerden buldun bro 😂

Yorumla
  • Havvaada01
    Havvaada01 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Erkek dediğin adam olmalı benim sevgilimin boyu benden 1 2 cm uzundur boyuna kurban olduğumm prensesler gibi hissettiriyor çok değer veriyor Allah razı olsun sevgilimden Rabbim sayılarını arttırsın

1
    0 Yorumla
  • Sundaddy
    Sundaddy Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Bakın kızlar!!!
    Boya falan çok takılmayın...
    Neden mi?
    Kadınların çoğu...
    Uzun boylu..
    Kalın, uzun ve geç boşalan erkekler istiyor ya hani... Bunların hepsi özenti...
    Bu istedikleri karşısına çıkınca inanın hepsi meeee diye ciyakliyor...
    O yüzden fiziğe değil ruha, frekansa odaklanın...

0
    0 Yorumla
  • Alikonakaıp
    Alikonakaıp Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 97%
    1 yıl

hayır ne alakası erkek dediğin güçlü olmalıdır çünkü önce güç gelir sonra boy birincisi seni koruyabilmesi için ikincisi sana yardım etmek için ama bunlardan ziyade erkeğin huyları ve davranışları önemlidir yani insan gibi yaşamayı saygılı olmalıdır bunlar olmadıktan sonra her şey boştur

0
    5 Yorumla
    • Alikonakaıp
      Alikonakaıp
      1 yıl

kadın için de güzel olması yeterlidir

Yorumla
    • Alikonakaıp
      Alikonakaıp
      1 yıl

Kadın dediğin sarışın zayıf ve uzun boylu olmalıdır

Yorumla
    • Alikonakaıp
      Alikonakaıp
      1 yıl

Kadında önemli olan dış güzellik ve dış özelliktir gerisi boştur yani yalandır

Yorumla
    • mies94
      mies94
      1 yıl

Şizofren mk

Yorumla
    • Alikonakaıp
      Alikonakaıp
      1 yıl

sakin ol mk

Yorumla
  • straliewygꯁ
    straliewygꯁ Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    1 yıl

Kısa erkekleri aglatma sorusu olmus diye yorumladım. dd

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Her ne kadar boy önemli değil desek de, bugün yanımdan uzun boylu bir çocuk geçti o neydi öyle yaaa 🤤🤤🤤🤤🤤🤤 kesinlikle uzun boy aşırı derecede artı puan kazandırıyor...

3
    2 Yorumla
    • nicksiiisiiz
      nicksiiisiiz
      1 yıl

Aynen knk 190 sadece uzun boy oluyor demi 190nin altindakilee kisa

Yorumla
    • Spiderlord
      Spiderlord
      1 yıl

1.60 boyumla okudum bunu

Yorumla
  • Somebody123
    Somebody123 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Kadin 175 veya daha uzun ise 190 iyi durabilir daha kisaysa absurt duruyor cocuk ve babasi gibi

3
    18 Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@Somebody123
      1.60 bile en az 1.80 erkek istiyor. 1.80 den kısa erkeği tüm kızlar reddederler.

Yorumla
    • Somebody123
      Somebody123
      1 yıl

165im ve ben etmem valla daha once 172 falan gorustugum oldu bence gereksiz bir kural bu su boya su boy gider seyi

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@Somebody123
      Ama boyu 1.80 den kısa diye reddettin.

Yorumla
    • Somebody123
      Somebody123
      1 yıl

Yoo etmedim? Gorusmeye devam ettim, anlasamadik bitti. Bence asiri sacma birini 180 alti diye reddetmek

Yorumla
    • Asfaltyol
      Asfaltyol
      1 yıl

Yorumla
    • Somebody123
      Somebody123
      1 yıl

Turk kizlari da cok uzun sayılmaz bir suru minyon kisa kiz goruyorum etrafta hepsinin boyle kompleksleri yoktur eminim ki

Yorumla
    • Asfaltyol
      Asfaltyol
      1 yıl

Bilmem beni kimse sevmedi emjnim siz de bu boyda birinj beğenmezsiniz

Yorumla
    • Somebody123
      Somebody123
      1 yıl

Benden kisa olmasini istemem ama 3 4 cm uzun bile olsa yeter yani bana gore ama bu benim tercihim, cevremde kendisinden kisa olan erkeklerle beraber insanlar var unlulerde bile var herkesin kompleks yaptigi bir sey degil bu ayrica turk kizlarinin cogu 155-160 valla ben o kadar uzun kiz gormuyorum sokakta

Yorumla
    • Asfaltyol
      Asfaltyol
      1 yıl

Ya hadi hadi avuntucu Nebahat sana çıkma teklifi etsem sen kimsin hoduk aynadan haberin olsun el aynası vereyim kullan gooottumun ikizi dersin redddersin beni kendine mi layık gördün diyip hayata kusersin

Yorumla
    • Somebody123
      Somebody123
      1 yıl

O tip basit bir tepki vermezdim avutmuyorum da takma dedim cunku takmayan insanlar var ama istiyorsan da tak yani bana ne aa deli mi ne

Yorumla
    • Asfaltyol
      Asfaltyol
      1 yıl

Ee napalim 17 ret yedik. Peki 30 yaşında bekar olsan mecburiyetten kabul eder miydin beni

Yorumla
    • Somebody123
      Somebody123
      1 yıl

Ben mecburiyetten kabul etmem kimseyi, kafa dengiysek anlasiyorsak beklentiler benzerse takmam ama

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@Somebody123
      1.80 üzeri olsa öyle birde anlaşırdın ki.

Yorumla
    • Somebody123
      Somebody123
      1 yıl

170 olsa da anlasirdim benden 5 cm uzun olmasi yetiyor neyine didisiyorsun

Yorumla
    • Asfaltyol
      Asfaltyol
      1 yıl

164 kafa dengi olsa yine de nah isareti çeker defol dersin

Yorumla
    • Somebody123
      Somebody123
      1 yıl

Kisa olmasini istemezdim diyorum tercihim bu 190 ariyorum mu diyorum benim fiziksel tercihlerim seni ya da sizi niye bu kadar gerdi? Erkeklerin kadinlarda tip olarak beklentileri yok sanki gayet dogal seyler bunlar bu kadar kafa yormayin

Yorumla
    • Asfaltyol
      Asfaltyol
      1 yıl

Ee boşta mi gezek boyumuz kısa diye

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@Somebody123
      1.80 den kısa oldumu bir şey bahane eder anlaşamayıp ayrılırsınız.

Yorumla
  • manolya1903
    manolya1903 Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

1.90 mı? En az 2.90 , aşağı kurtarmıyor maalesef💅🏻💅🏻💅🏻🎀✨✨✨✨✨(şaka bir yana sarılırken eğilmeyeyim yeter gibi)

1
    10 Yorumla
    • 3mirhan
      3mirhan
      1 yıl

2.90 olunca ne olacak peki senin boyun 1.40

Yorumla
    • manolya1903
      manolya1903
      1 yıl

En az 2.90m en ideal 4.50m ( ayy erkolar bir kerede ironi anlayın)

Yorumla
    • 3mirhan
      3mirhan
      1 yıl

Tamam sana ben 5 metre birini bulucam

Yorumla
    • manolya1903
      manolya1903
      1 yıl

Ztn hepsi benim peşimdede ben yüz vermiyorum 🧚🏻‍♂️🎀✨🌟🙃💅🏻💅🏻

Yorumla
    • 3mirhan
      3mirhan
      1 yıl

18 yaşında mı

Yorumla
    • 3mirhan
      3mirhan
      1 yıl

😆

Yorumla
    • nicksiiisiiz
      nicksiiisiiz
      1 yıl

2.90da seni durduran ne oldu? 5 metreden kisa erkege erkek denmez

Yorumla
    • manolya1903
      manolya1903
      1 yıl

Ayy bu zamanda senin ırkına nefes alsa yetiyor. Yaşa bakmıyorlar😅

Yorumla
    • manolya1903
      manolya1903
      1 yıl

Pamuk kalbim kısa olanların (2.90m) üzülmesine razı gelmiyor çünkü💅🏻🎀

Yorumla
    • nicksiiisiiz
      nicksiiisiiz
      1 yıl

Oyyy Allah razi olsun ablam

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Yok şart değil ama bazısına bak bak doyamıyor filinta gibi heybetli yakışıyor boy erkekte bazısı fırıncı küreği gibi dümdüz biçimsiz ona yakışmıyor giydiği bile eyfel kulesi gibi iyice eğilmeden konuşulmuyor onla😂😂

1
    7 Yorumla
    • Hastayizabi
      Hastayizabi
      1 yıl

Sonrada niye üzülüyoruz :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ne gibi

Yorumla
    • Hastayizabi
      Hastayizabi
      1 yıl

boş ver be kankam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hiç takmadım ki bee kankam

Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

sarıdilber kusura bakma ama üslubun ince bağırsakta sindirilmeyen ve kalın bağırsakta bakteriler tarafından parçalanan katı veya yarı katı gıda kalıntıları gibi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sindiremezsen lahman yap içinde kalmasın bacııııı😂😂😂😂😂

Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

ne boş insansın be. senle muhattap olan kim aşağılık dişi

Yorumla
  • _gunes__00
    _gunes__00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Yanındaki kızın da boyu burada önemli.1.50’lerde ise kızın boyu ağabeyi gibi dururken 1.75-1.80 ise güzel durur.

1
    0 Yorumla
  • kalbimhaylaz
    kalbimhaylaz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 89%
    1 yıl

Erkek dediğin zeki olmalı olay bu kadar basit boyla kiloyla görünüşle alakası yok

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

insanları kalıba sokmaktan bıkmadınız hiçbirimiz dört dörtlük değiliz ama bunu çoğu zaman aklımıza bile getirmeyiz sadece diğer insanları ya da sadece karşı cinsi kendi beğenimize göre kalıba koymayı huy edinmiş çoğumuz hayırlı insan olması önemli dış görünüş gelip geçiyor

1
    0 Yorumla
  • RichieRich34
    RichieRich34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 98%
    1 yıl

190 olmasına olsunda, tr de kızların boy ortalaması 165 😁

1
    14 Yorumla
    • Ayysnurr
      Ayysnurr
      1 yıl

Siz kaç istiyosunuz 175 mi

Yorumla
    • RichieRich34
      RichieRich34
      1 yıl

@Ayysnurr 175 iyidir ama, benim tercihim 165 kafi

Yorumla
    • Ayysnurr
      Ayysnurr
      1 yıl

Hayır bende 165 imde kısa olduğumu düşünmüyorum o kadar 150 kızın arasında gayet idealim bence 180 190 istemek hakkım

Yorumla
    • RichieRich34
      RichieRich34
      1 yıl

@Ayysnurr bende 180 im, tr erkeklerinde ortalama boy ortalaması 176 dir. 190 ve üzeri standartların dışında kalıyor

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@RichieRich34 190 ve üzeri özürlü boyudur. Ben 186 boyunda olduğum halde doğal yollarla kas yapamıyorum aşırı zayıfım. Türkiye'de 190 üzeri olup da yakışıklı ve iyi bir fiziğe sahip tek adam Kenan İmirzalıoğludur. 190 üzeri diğer adamların hepsi de karikatür gibi görünüyorlar.

Yorumla
    • Ayysnurr
      Ayysnurr
      1 yıl

İlla 190 ı geçsin diye Bi kriterim yok benden uzun dursun biraz yeter

Yorumla
    • Ayysnurr
      Ayysnurr
      1 yıl

Doğal yollarla derken neleri deniyorsun bence vardır illa 190 üzeri olup kaslı olan genetik olabilir bünyen kilo almamaya müsait olanilir bi vitamin eksikliği olabilir bi danısmalısın bence hastaneye

Yorumla
    • RichieRich34
      RichieRich34
      1 yıl

@Fikretin_İsyanı tespitlerin doğru, boy uzadikca kronik problemler daha çok oluyor

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@Ayysnurr Bünye bir şekilde kilo alır bunun genle pek ilgisi yok ama bu iğnelerle protein tozlarıyla kas yapanlara bakıyorum. Geneli 185 üstü boylarda insanlar.

Boyuna çok veren kişilerin enine gelişmesi zor oluyor. Aşırı uzun boylu insanlar kilo aldıkları zaman da Keloğlandaki Uzun gibi oluyorlar. Nedense 185 üstü insanların çoğunun kolları bacakları ince oluyor. Kollar bacaklar kalınlaşmaz sadece sıkılasır. Kolları bacakları ince olan kişilerin vücutlarında yağ daha çok kalça ya da bel bölgesinde toplanıyor. Yağ doku operasyonu geçirmeleri gerekiyor yağın vücuda dengeli dağılımı için. Yağ doku olmayan bölgede kas yapamazsınız.

Yorumla
    • Ayysnurr
      Ayysnurr
      1 yıl

O kadar detaylı bilmiyordum evet kısa olup kalıplı olanlar da var simdi düşününce sende kendini olduğun gibi srviceksin artık

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@Ayysnurr Ben kendimi her türlü seviyorum zaten. Sadece başkaları gibi uzun boylu olmakla ya da diğer fiziksel özelliklerimle övünmüyor. Başka insanları da bu özellikler üzerinden yetersiz görüp aşağılamıyorum.

Kadınlar için tek mesele boy değil ayrıca. Boy uzun oluyor tipini beğenmiyor, boyunu, tipini beğeniyor ama zayıf diyor. Hem boylu hem kaslı hem yakışıklı adam buluyor bu sefer de parası yok diyorsunuz.

Ama bütün bu özellikleri birarada taşıyan bir erkek neden bizi tercih etsin demiyorsunuz. Şunun farkında değilsiniz. Her şeyi birarada isteyemezsiniz her şeyin en iyisine de ulaşamazsınız çünkü burası dünya. Cennet değil. Hepiniz de her şeyin en iyisini hak etmiyorsunuz ayrıca. Unutmayın. Sadece erkekler değil kadınlar da level leveldir.

Sadece kadın olduğunuz için hayatta her şeyin en iyisini elde etmeniz gerektiğini düşünüyorsanız yanınıza dünyanın en kaliteli kedisini alın o zaman. Evde doya doya sevmek için. Zira kediler de güzel bir canlı diyor Adil Yıldırım...

Yorumla
    • Ayysnurr
      Ayysnurr
      1 yıl

Pardondaa ben gelip herseyin en iyisini hak ediyorum işte her türlü özelliği olsun mu diyorum içimi bilmeden ne bu tavrınız acaba ben diğer erkekleri aşağıladım mı sence hiçbir zamanda hem parası hem tipi hem boyu olsun demedim içimden düşündüklerimi bilmeden bosuna kendinizi o kadar yormuşsunuz. Ben böyle bisi demediğim için o erkek beni neden tercih etsin de demiyorum tavrınızı öyle olan insanlar için gösterseniz daha iyi olur ayrıca her seyin en iyisini hak ediyorum da demiyorum :) sayet kedi alsam erkeklerin verdiği ilgiden daha çok ilgi verir o konuda katılıyorum..

Yorumla
    • Fikretin_İsyanı
      Fikretin_İsyanı
      1 yıl

@Ayysnurr Yok kusura bakmayın biraz fevri anıma denk geldi. Kastettiğim şahsınız değil genel konuşuyorum ama üslubum yine de yanlıştı özür dilerim. İnşallah gönlünüze göre bir insan çıkar karşınıza. Hayallerinizin daha ötesini nasip etsin yüce Allah. Hakkını helal et kırıcı olduysam.😔🙁

Yorumla
    • Ayysnurr
      Ayysnurr
      1 yıl

Estağfurullah bende tepki gösterdim kusura bakmayın kendimi yanlıs ifade etmiş olabilirim sizi kırdıysam bende özür dilerim tekrar kusura bakmayın Amin inşallah tesekkür ederim inşallah sizinde karşınıza gönlünüze göre biri çıkar sizde hayalinizin ötesini yaşarsınız inşallah helal olsun ne demek sizde helal edin

Yorumla
  • pinkpeonyyy
    pinkpeonyyy Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Olgun şimşeği çok karizmatik buluyorum ama kısa biri yani cevap hayır

1
    0 Yorumla
  • hayalg
    hayalg Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

erkek dediğin adam olmalı ister 1.55 olsun adamlık boyla değil birkain şu saçma kalıpları

1
    0 Yorumla
  • yarenimsii
    yarenimsii Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.

olursa yeriz olmazsa nasip der onu da yeriz yani miss 😂

1
    1 Yorumla
    • bilgexbilgin
      bilgexbilgin
      1 yıl

Neyi

Yorumla
  • Meviald
    Meviald Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 98%
    1 yıl

Erkek dediğin en az 2 metre olmalı ne yapcan cücük kadar adamı

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

@SilverBlooming

Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.90 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.

0
    6 Yorumla
    • Llygm
      Llygm
      1 yıl

Erkekler de kadınlardan istiyor sadece kadınlar değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Llygm yooo erkekler kadın nefes alsın yeter diyip önüne gelen kızlara yazıyorlar ama kızlar 1.80 den kısa erkekleri direkt reddediyorlar.
      Bknz:
      https://m.youtube.com/watch?v=AvHcTeZrc7I&t=3s

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@sonsuzakadarmutlu
      Kızlardan red yiye yiye bu hale geldim.

Yorumla
    • Llygm
      Llygm
      1 yıl

Nefes alsın yeter değil o işte abartma kuzum bi kiza çirkin parasız bir erkek bile bakmaz

Yorumla
    • Llygm
      Llygm
      1 yıl

Kuzum değil çi*kin bı kız galiba yasaklı kelime yerine kuzum yazmis

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Llygm yooo gayette bakar en çirkin kıza bile 1000 tane erkek birden yazıyor. Ama 1.80 den kısa erkekleri tüm kızlar reddediyor.

Yorumla
  • alinakoroglu
    alinakoroglu Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    1 yıl

1.90 olup 1.80 olup mukemmel yakisikli olum ama karakteri bes para etmeyen erkekler var bence boy hic muhim degil onemli olan karakter nedemisler guzele 40 gun de doyarsin huyu guzele 40 yil doyamazsin

2
    10 Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

Helal olsun be güzel dedin kardeşim

Yorumla
    • nicksiiisiiz
      nicksiiisiiz
      1 yıl

Dedi ve o erkege asik oldu

Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

İnşallah öyle değildir yazık olur duygularına

Yorumla
    • alinakoroglu
      alinakoroglu
      1 yıl

beni tanimayip ordan oturdugun yerdne bos yorumlarda bulunma

Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

Kardeşim kızma boş ver onu ama güzel yorum yapmıştın helal olsun

Yorumla
    • alinakoroglu
      alinakoroglu
      1 yıl

☺️

Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

Kardeşim bisey sorabilir miyim yanlış anlama

Yorumla
    • alinakoroglu
      alinakoroglu
      1 yıl

efendim

Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

Kardeşim sence profilimdeki adamın yüzü nasıl

Yorumla
    • mustafacan1321
      mustafacan1321
      1 yıl

Kardeşim sence profilimdeki adamın yüzü nasıl kardeşim

Yorumla
  • Elenìel
    Elenìel Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    1 yıl

Yanında topuklu ayakkabı giyemeyeceğim adam istemem. Yani buda demek oluyor ki 1.80 altı olamaz.

3
    0 Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.

Erkeklik boyla sopla olsaydı bütün kalıplı boylu insanlar herkesi ezerdi kiminde boy endam var ama beyin yürek yok kiminde boy yok ama yürek cesaret var kapiş

1
    0 Yorumla
  • bilme25
    bilme25 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 101%
    1 yıl

Bence artık o boy konusuna fazla takılma olmuyor şimdi dışarıya çık erkek ile kız hemen hemen aynı ben hatta son zamanlar kızların daha uzun olduğunu görüyorum

1
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    1 yıl

Öyle bir kural yok ama güzel bir boy erkek için

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Erkek dediğin adam olmalı canim. Boyla kiloyla alakası yok. 150 de erkektir. 190 da erkektir. Önemli olan adam olmak. 190 mis erkekmiş ama adam değilmiş kaldır cope at öyle erkeği. Boy olsa nolur. Devede de boy var neye yarıyor?

2
    1 Yorumla
    • mahiyet
      mahiyet
      1 yıl

Aferin

Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl

Dar yerlere giremiyoruz len kafamız vuruyor. Kaç kere kafamı vurdum sayısız. Boyda keramet olsa zürafalar dünyanın en mutlu hayvanı olurdu

2
    1 Yorumla
    • nissanzlı
      nissanzlı
      1 yıl

Mutlu olmadıklarını nerden biliyorsun

Yorumla
  • Begonvil-su
    Begonvil-su Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    1 yıl

Çok saçma kim dedi? 160 olup evli mutlu erkekler de var. Çok iyi etrafta çok sevilen. Mutluluk boyla ilgili değil. 50-80 yaş arası boy değil sağlık yarışı başlıyor ona göre 😂

1
    1 Yorumla
    • Badici955x
      Badici955x
      1 yıl

yandık

Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı.

Erkek dediğin olmamalı.😃

1
    2 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      1 yıl

hehe tesadüfe benimle aynı şeyi düşünmüş biri daha varmış

Yorumla
    • tgyayn
      tgyayn
      1 yıl

Ölelim o zaman biz

Yorumla
  • MrGYC
    MrGYC Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 96%
    1 yıl

Bu kalıplar bana çok saçma geliyor. Dediğin …. Olmalı falan

uzun boy erkeğe yakışıyor bu doğrudur ama kalanları da erkeklikten çıkaracak halimiz yok.

0
    0 Yorumla
  • SasukeUchihaxD
    SasukeUchihaxD Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 90%
    1 yıl

Kuran-ı Kerim de mi yazıyor erkekler 190dır diye. Yürüyün gidin bu diyardan. Bu saçma düşüncelerinizi wcye gittiğinizde klozete atın sifonu çekin. O düşünceleriniz 💩bile olamayacak kadar saçma.

0
    0 Yorumla
  • XAmigdalax
    XAmigdalax Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    1 yıl

Boyum 1.90 , prezentable atletik vücuda sahip geliri düzgün biriyim ama hala abazayım :D Boyla falan olmuyor bu işler içinde bulunduğunuz sosyal çevrenin verimliliği şansı arttırıyor.

0
    2 Yorumla
    • neredeydiiinn
      neredeydiiinn
      1 yıl

Dürüstlüğüne de 10 puan maşallah 😂😂

Yorumla
    • nicksiiisiiz
      nicksiiisiiz
      1 yıl

190 olup abaza nasil oluyon olum 150 kezolar ustunuze tirmancak beni sec neni sec diye 😂

Yorumla
  • fbk949
    fbk949 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 86%
    1 yıl

Bu kulaklar 183 boyun kısa olduğunu duydu başka sözüm yok sayın hakim

#Hükümdar

1
    0 Yorumla
  • MELINAi
    MELINAi Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Tabiki severiz big boyları ama illa erkek dediğin 190 olcak diye bir şey yok

2
    0 Yorumla
  • lightOfMind
    lightOfMind Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

erkekte boy uzunluğu kızda nasıl bir etki bırakıyor merak ettim
    bu arada 175 boyundayım boyumdan memnunum

0
    0 Yorumla
  • вeyeғendi
    вeyeғendi Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Sana ve senin gibilere göre öyle olabilir bilemiyorum yalnız yapay zekanın insan zekasından üstün olması üzdü açıkçası ☹️😂

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Bu boy hevesiniz neden anlamış değilim. Rahat yatamazsin, rahat her yere oturamazsin, arabaya binmesi dert inmesi dert. Eğilmesi, kalkması, çevikliği zor. Kiyafeti, yemesi içmesi hemen hemen herşeyi dert sadece fotoğraflarda daha belirgin çıkıyor.

0
    0 Yorumla
  • Heybii
    Heybii Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    1 yıl

180 olsa da yeter 165 boyum var az uzun görünsün benden çok bir şey istemiyorum 😂

2
    0 Yorumla
  • 7densonra
    7densonra Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

180 falanım. Kızlar öpsün başına koysunlar 🫵🏻😂

1
    0 Yorumla
  • MetinOzgur
    MetinOzgur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Valla benim boyum 1.90 ama erkeklik uzun boy ile ölçülmez.

1
    0 Yorumla
  • Hızır-K
    Hızır-K Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Yapay zekanın zeka seviyesi bile başlığı açan hanfendinin zeka seviyesinden yüksek.

1
    0 Yorumla
  • SefirÇakır
    SefirÇakır Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl

1.90 olması gerektiğini savunan 1 metre boyundaki kızlara sesleniyorum çekici değil canım

1
    0 Yorumla
  • Dilann19
    Dilann19 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    1 yıl

Değişir aslında ama 1.90 sevgili de ayrı güzeldir yaşadım

1
    1 Yorumla
    • Asfaltyol
      Asfaltyol
      1 yıl

Yorumla
  • tuanaaa06_
    tuanaaa06_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 20
    1 yıl

1.70 im sevgilim 1.85. Bence kız ve erkek arasında 10-15 cm fark olsa yeter.1.90 çok uzun ya😂

1
    2 Yorumla
    • bilgexbilgin
      bilgexbilgin
      1 yıl

Boyu sana eşit olan *

Yorumla
    • tuanaaa06_
      tuanaaa06_
      1 yıl

Yani ne eşit ne fazla ideal bence :)

Yorumla
  • Keşkedogmasaydim12
    Keşkedogmasaydim12 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    1 yıl

Kısa boşluklar güvenilmez oluyor uzun olsun birazda onlardan ilerleyelim

1
    0 Yorumla
  • Sinemyilmz0
    Sinemyilmz0 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    1 yıl

Bence 180 de ideal 190 çok uzun ya tabi kadının boyu da önemli

1
    2 Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@Sinemyilmz0
      Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.90 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

Pardon en az 1.80 olacak diyorsunuz.

Yorumla
  • karanlik_taraf
    karanlik_taraf Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

190 boy, hafif irice bir kalip, bir de kuvvetli bas, tok bir ses olmali.

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 754 cevap paylaştı.

Önemli olan nasıl taşıdığı 180 dir ama karizmatiktir..

0
    0 Yorumla
  • kira_black
    kira_black Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 98%
    1 yıl

Önemli olan işlevi... ama tıfıl bir şey de yakışmaz hani

0
    0 Yorumla
  • GereksizBilgi80
    GereksizBilgi80 Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl

Boy 1.74 problem yapan kendine yapar takmayın fazla aile erkekleri maç 1.65 olanları🙂

0
    0 Yorumla
  • chefmaster
    chefmaster Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Yani öyle olanları sevenler vardır yoktur demiyorum ama sadece fiziki görünüm yeterli olmaz

0
    0 Yorumla
  • ElSantiago
    ElSantiago Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Arkadaşlar sorduğum soruyu okuyup değerleri fikirlerini yazar mısınız? Teşekkür ederim

0
    0 Yorumla
  • ftearthatr
    ftearthatr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Boy pos boş yanina yskisiyorsa karakterinde sağlamsa, iyi yönlerini görmeye çalış kârlı çıkarsın.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (228)
Devamını Gör(273)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Erkek dediğin 1.90 mı olmalı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkek dediğin 1.90 mı olmalı? 46 cevap verildi
Erkek dediğin 1.90 mı olmalı? 61 cevap verildi
Erkek dediğin 1.90 olur. Yanlış mı düşünüyorum? 27 cevap verildi
Erkek dediğin minimum 1.90 olmalı değil mi? 96 cevap verildi
Bir erkeğin tam 1.90 olması şart mı? 10 cevap verildi
Erkek arkadaşım 1.83 olduğunu söylüyor ama sizce o kadar var mıdır? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kızlar neden olgun erkeklerden hoşlanır, bu durum normal mi?
  • Bugünün küçük mutluluğu: çilekli dondurma, sizin ki ne?
  • Mesajlara bakmayan erkekten sevgili olur mu, ilişki yürür mü?
  • Kendinde en çok beğendiğin şey nedir?
  • Kadınların göğüs dışında fiziksel olarak en dikkat çeken bölgesi nedir?
  • Aşkı kalıcı yapan şeyin tutku mu, yoksa arkadaşlık mı olduğuna inanıyor sunuz?
  • Birinin değişmesini beklemek sevgi midir, yoksa kendini kandırmak mı?
  • Birinden hoşlandığınız zaman ona nasıl hissettiriyorsunuz, bu konuda başarılı mısınız?
  • İlişkilerde erkekler görmek, kadınlar da duymak mı ister?
  • Ayrıldıktan sonra karşı cinsi unutmanız ortalama ne kadar sürüyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨