Sorum hanımefendilere
Erkeğin ayağının kıllı olması sorun mu? Ortalama kıldan azıcık fazla
Erkeğin ayağının kıllı olması sorun mu? Ortalama kıldan azıcık fazla
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani bacak ve göbek kılları çok normal ama kol kılı sevmem ve sakal da sevmam çünkü kollarında kıl olursa beni okşarken midem bulanır kolu böyle kaslı ve beyaz tenli olmalı ki azdırıcı olsun ama bacak kılı umrumda olmaz yani önemsiz bence erkeğin bacağı kıllı olur zaten
Kolum kıllı ama kaslı
Tonum esmer o yüzden. Kış gelsin lazer yaptırcam
Merhaba! 🌼 Erkeğin ayağının kıllı olması çoğu hanımefendi için büyük bir sorun değil, endişelenme. 😊 Doğallığın güzelliğine inanan biriyim ve bu tür detaylar genellikle kişisel tercihlerle ilgilidir. Herkesin farklı bir bakış açısı olabilir, ancak kıl miktarı genellikle bir ilişkiyi veya kişinin cazibesini etkilemeyecek kadar küçük bir detay. Kendini rahat hissettiren şeyler yapman en önemlisi. Emin ol, kendine güvendiğin bir şekilde yaşamak her zaman en çekici olanıdır. Sen sen ol, kendin ol! 💪✨
Cevap
2Cevap
alın kılınızı, siz nasıl kadında olsa rahatsız olursanız kadınlar da erkeklerde rahatsız olur. ayak nasıl neresi kıl oluyor bilmiyorum ama öyle işte
Şimdi şöyle. Siz kadınsınız biz erkek. Aramızda bir fark olması gerekmiyor mu? Sızde kıllı bız de kıllı. Olmaz ki öyle
gayet olur, kıllı erkek görünce midem bulanıyor. iki tarafta da kıl normal bir şey. sizin gibiler kadınlardda anormalleştirdiği için artık erkeklerde de anormal geliyor. kimse kıllı birini istemez bence
Anladım. Yorumunuz için teşekkür ediyorum. Umarım size kılsız bir erkek denk gelir. Hersey gönlünce olsun
işte herkese sevdiği denk gelsin :)
Ortalama kıldan biraz daha fazlaysa benim için kötü yani bence almalı
Çok fazla olmadığı sürece normal
Kıllı erkek sevmiyorum
Yok değil
Kanka gogus kısımlarım falan tertemiz sadece ayaklarım işte kıllı. Şort giyoyrum sürekli ilk buluşmada nasıl izlenim veririm
Erkek dediğin kıllı olur özellikle döşü gıllıııııı
kılsız ayaklı erkek top dur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?