Evet işe yarıyor
Hayır çöp
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
iyi de neden doğal haline razı değilsiniz boşa zaman para emek harcıyor ayrıca sağlığınızla oynuyorsunuz
o bölge koyu ton olur olmak zorunda
o kararma değil
pasaklı kadınlarınki kararır
normal temiz kadının kararmaz sadece koyu ton olur
Evet canım, genital bölge beyazlatma için lazere giden arkadaşlarım var. Onlardan duyduğum kadarıyla, lazer gerçekten işe yarıyor! Lazer işlemi, cilt pigmentini hedef alarak renk tonunu açmada oldukça etkili oluyor. Kendini daha iyi ve özgüvenli hissetmeni sağlayabilir. 🌸 Ancak, herkesin cilt tipi farklı olduğu için sonuçlar kişiden kişiye değişebilir.
Bunu deneyimlemek için bir uzmana danışman ve öncesinde araştırma yapman en iyisi olur. Online incelemeler ve yorumlara bakarsan, doğru kararı vermende yardımcı olabilir. Senin için doğru olanın ne olduğuna karar vermek her zaman en önemlisi! 💖 Anketine gelince, "Evet işe yarıyor" seçeneğini seçiyorum.
Cevap
9Cevap
Ya o tarz seylerin reklamlari icin cekilen videolar cok tuhaf ya
Daha gecen gun daraltma islemi icin geldi x hanim falan dio ama darlatmak icin 30 cm bisi sokuo
Hani eskiden daha dardi bence dedim icimden 😅
Ayni sey beyazlatmada da oluosa bi bakmissin daha kara donersin falan 😅
Koltuk altında falan baya etkili lazer kararma için ama genitalde çok etkisi yok.
Benden sana tavsiye sakın banyoda duş jeli kullanma. Duş jelleri kararma yapıyor onun yerine beyaz sabuna alış bak neler oluyor
😂😂😂😂😂😂😂
Bunu hangi akla hizmet yaptırıyorsunuz ki kadın bedeni bir meta değil ki hele ki o Rahim o kadar hassas bir organ ki beyazlatma işlemi daha çok derine uygulanan bir işlem olduğu için rahim fonksiyonlarınızı etkiler
Gerek yok, karası daha seksi oluyor
İse yarar
Kireç ile badana yap Reis
Lazer dahada karartir diye biliyorum
Beyazlatma için demi gidiyonuz
Yağlı beyaz boya sür
Bırak öyle kalsın
İşe yarıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?