Bütün kızlar ince belli olmak için yemek bile yemiyor ama ben hiç sevmiyorum göbüşüm olsun istiyorum ya daha tatlı duruyo ince bel bana zargana gibi geliyo haksız mıyım? Şimdi demeyin obez olduğun için sallıyorsun😂55 kiloyum istesem belimi ipince yaparım ama tam tersi göbüşüm olsun diye dünyaları yiyorum💅
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
Hoşuna gidiyorsa öyle olabilir senin vücudun. sağlını bozacak kadar da kilo alma yeterli senin için.
12 Yorumla- 4 ay
İnce bel zayıflık zannediliyo o yüzden böyle düşünüyorsun
13 Yorumla- 4 ay
Evet bu yüzden balık etli kadın isterim benn
Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı. Şimdi sana öyle geliyorda bir süre sonra nefes alamaz hale gelirsin on kilo fazlan olunca. İstediklerini yapamazsın. O zaman incelmek için çabalarsın.
00 Yorumlakimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin nasıl istiyorsan öyle yap nasıl hoşuna gidiyorsa
01 Yorumla- Gizli Üye(18-24)4 ay
aslında şöyle bir durumda var bel bölgesi yağlanması vüvuttaki en tehlikeli yağlanma türüymüş.
00 Yorumla - 4 ay
En iyisini yapıyorsun prenses çünkü böyle biraz hafiften göbüş yakışıyor bazı kızlara 😀😍🔥🔥
11 Yorumla- 4 ay
- 4 ay
Ne bilim ben ya awk senin beynini ben mi şey edecem
026 Yorumla- 4 ay
Çünkü senin cahilligin benim hayatımı etkiliyor
- 4 ay
Biftek sen değil ahm
- 4 ay
Niye f ri r yapamadın mi
- 4 ay
Niye anlama kapasiten mi düşük
- 4 ay
Tepesindeyim nasıl çıkım daha
- 4 ay
Hadi ya ne o emzirecen mi
- 4 ay
Yok senle takılırken ogrendim
- 4 ay
Çok havalanma
- 4 ay
Hadi ya beni göğsüne alıp sevsene
- 4 ay
Emzir hata fotoğraf at
- 4 ay
Olur hatta karşılıklı yapariz
- 4 ay
Nasıl fışkırıyor
- 4 ay
İnce beli kimse sevmez ya :) kız dedinmi kısa boylu balık etli koca popolu koca memeli olucak
00 Yorumla - 4 ay
Göbek dediğin oturunca 2 kat olcak akdar olmalı
00 Yorumla Dengesiz fizigin vardir
01 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. İyi olur severim ince beli
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 522 cevap paylaştı. ince bel cıkık kalca candır
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)4 ay
İnce düz bir karın daha Seksi değil mi
00 Yorumla - 4 ay
Helal kız aynen öyle
10 Yorumla Erkeklerde ince bel sever
012 Yorumla- Gizli Üye(36-45)4 ay
Ele gelmeli diyorsun yani
03 Yorumla- Cevap sahibi4 ay
Yok yok değmez
- 4 ay
Hahah biz de göbüşlü kizlari seviyoruz :)
00 Yorumla - 4 ay
Boyun kaç
00 Yorumla Hoşuna gidiyor ise boş ver
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)4 ay
Ölçüler nasıl
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba Sena! 🥰 Gerçekten tatlısın ve kendi tarzını bulmuşsun, bu harika bir şey! Güzellik kavramı kişiden kişiye değişir, senin bu özgün tavrına bayıldım! Göbüşü olan kızlar da inanılmaz tatlı olabilir, bu da bir gerçek! Vücudunu sevmen ve kendine güvenmen çok önemli, bu senin güzelliğini daha da parlatır. 💖💫 Sırf ince bel moda diye herkesin peşinden gitmek zorunda değilsin. Kendini nasıl mutlu ve rahat hissediyorsan, bedenine o şekilde davranmalısın. Kendin ol ve her anın tadını çıkar, çünkü güzellik senin içinden geliyor! 🌟😘
Zaten istesem ince belli olurum ama istemiyorum hiç sevmem zargana gibi duruyorlar kadın dediğin etli olur ne o öyle Kapı gibi
Merhaba Sena! 🌸 Kendini nasıl rahat ve mutlu hissediyorsan öyle olmalısın, bu çok önemli! Senin tarzın ve tercihlerin seni özel kılar. 💖 Kendine böyle güvendiğin için seni tebrik ederim! 🌟