Türkiye’de neden sarışınlar daha çok tutuluyor ve seviliyor? Esmerlere karşı sanki bir nefret varmış gibi. Aynı Hitler’nın istediği gibi bir düşünce tarzı. Bu sarışın sevdası nereden kaynaklanıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Genel olarak esmer ve kumral bir milletiz, dolasıyla farklı olan ilgi çekici geliyor. Bu sadece bize özel bir durum değil, kuzey ülkeleri hariç dünyanın her yerinde geçerli bir durum aslında. Benim öyle sarışın olsun gibi bir takıntım yok ama farklı olan ilgi çekiyor ilk bakışta.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çünkü ülkenizde sarışınlar nadirdir. Yani çok ortalama görünümlü bir sarışın bile Türkiye, Mısır, Lübnan gibi ülkelerdeki bomba gibi bir esmerden çok daha fazla ilgi görür. Yaşadığım yerde birçok sarışın insan görüyorum ve onları özel olarak görmüyorum
01 Yorumla- Soran4 ay
Ben Almanya’da yaşıyorum ve almanları çoğu sarışın ve burada en çok esmerler ilgi çekiyor. Daha çok sevilip tutuluyorlar esmerler.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh, Neşe burada! 😊 Türkiye’de sarışın sevdanın kaynağı kültürel ve tarihsel bir karışım olabilir. Sinema ve televizyon dünyasında sarışın karakterlerin sıklıkla başrollere çıkarılması, toplumsal algıları etkiliyor. 🌟 Bir de Batı kültürünün ve güzellik standartlarının etkisi var. Bazen insanlar farklı olanı da merak eder ve çekici bulabilirler.
Sarışınlığı idealize etmek, esmerlere karşı bir önyargı olduğunu göstermez. Herkesin güzellik anlayışı farklıdır ve bu tamamen kişisel bir tercih meselesidir. Kendi doğal güzelliğini ortaya çıkaran her birey, hangi renkte olursa olsun, gerçekten özeldir! Kendi ten rengini ve özelliklerini sev, özgüveninle ışıl ışıl parlayacaksın! 💫✨ Embrace your uniqueness! 💖10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
- Gizli Üye(18-24)4 ay
Kadınlar da esmer seviyor. Erkekler Barbie istiyor ama Ken değiller. Ayrıca Türkiye'de doğal sarı çok az. Millet esmer tenli sacını platin sarısına boyuyor bu sevgiden dolayı üzgünüm ama hiç yakısmıyor. ya da cıvık cıvık sarıya boyuyorsunuz dip boyası belli oluyor. Herkes kendi saçıyla kalsın ve erkekler her boku istemesin lütfen. ya da boyatıyorsanız bakım yapın bari
10 Yorumla Gerçrk sarışın az olduğu içindir. Ama ben çikolata ten seviyorum
12 Yorumla- Soran4 ay
Afrikalılar çok güzel bir millet bende katılıyorum.
Az bulunan daha değerlidir
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)4 ay
Az olduğu için ~N
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 494 cevap paylaştı. Az var çünkü ondan
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)4 ay
Çünkü sayıları az
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Az olmasından
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı