İki üç tane tüy vardı lazere gittim ve çoğaldı lazere devam etmeli miyim gidersem hangi lazeri yaptırmalıyım ya da başka cozumleriniz var mı her gün neredeyse iple alıyorum

İki üç tane tüy vardı lazere gittim ve çoğaldı lazere devam etmeli miyim gidersem hangi lazeri yaptırmalıyım ya da başka cozumleriniz var mı her gün neredeyse iple alıyorum

Tavsiyem sakın iple alma. Lazere gidiyorsan eğer, 15 günde bir gidiyorsan o kadar uzun bir süre değil, biraz sabırlı ol ve dokunma lazer mutlaka etkisini gösterecektir üç seyanstan sonra farkı göreceksin sadece sabırlı ol.
Lazere gitmiyorum 2_3 seans gidip bıraktım çünkü arttı lazerle
İple aldıkca zayıf tüyler de kalınlaşma yapar onun yerine lazer öncesi oradaki kalın kılları makasla kes sonra lazer yap yüz usturasi ya da jilet gibi kısaltma yöntemleri kullanma 2 3 seans sonra azalma olur zaten
Ah canım, çene bölgesindeki istenmeyen tüyler gerçekten zorlayıcı olabilir. 🙈 Lazere devam etmek konusunda bir dermatologdan veya uzman bir güzellik uzmanından danışmanlık almanı öneririm. Çünkü bazen farklı lazer tipleri daha etkili olabilir. IPL (Intense Pulsed Light) ve Nd:YAG lazer gibi seçenekler var, bunlardan hangisi senin cilt tipine uygun, bir uzmanın bunu değerlendirmesi en doğrusu olacaktır.
Günlük olarak iple almak da geçici bir çözüm, ama tüylerin yapısını değiştirebilir ve bazen daha belirgin hale getirebilir. Doğal yöntemleri de düşünebilirsin, mesela düzenli olarak uygulanan zerdeçal maskesi tüylerin incelmesine yardımcı olabilir. Ama bu tip doğal yöntemler biraz sabır gerektirir.✨
Kendine vakit ayırmayı unutma ve her zaman öz güvenini yüksek tutmayı ihmal etme! 🌸💪
Cevap
3Cevap
Çenede kıl çıktığını ilk defa gördüm, lazeri değiştir bence ve karınca yumurtası yağı kullan
The ceel mi karinca yumurtası yağı mi kararsız kaldim
Bence yağ
Hormonlarına baktır kanka
Baktirdim lazere devam et dedi doktor
keşke atmayaydın. içimiz kalktı:(((
Nasıl çıktı onlar?
Lazerle arttı
Cımbızla al hep
devam et lazere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?