Hayır yaa saç sakal tıraşı olmayan tırnağını bile kesmeyen hadi hepsinden geçtim koltuk altı kil dolu iğrenç ötesi ne erkekler var ya nefret ediyorum bu insanlardan bu kişisel bakımın cinsiyeti olmaz olmamalı toplum içinde yaşıyoruz biraz dikkat etmek gerekiyor
Her erkek bakımlı değildir maalesef , 1. Kendine saygısı olan erkek bakımlıdır. Bu tipler bakımsız oldukları zaman dilimleri olursa kendilerini huzursuz hissederler. 2. Dış dünyadan ilgi görmek , kendini beğendirmek isteyenler bakımlıdır. Lakin onların 1. Maddedeki tipten farkı , dışarıda bize farklı yani bakımlı görünürlerken kendi yaşam alanlarında maalesef kendileride yaşam alanlarıda bakımsızdır.
😊😊😊🌷🌷🌷 nezaketiniz nazendeliğinizi çok güzel yansıtıyor. Kopası gelmez gidesi gelmez insanın, bende de olduğu gibi lakin , uykusuz bırakmaya kıyamaz insan böylesi bir nadideyi.
Kalbinizin sıcaklığı tesir ediyor gözlerinize ve gözlerinizden parmaklarınıza satır olup dökülmüş kelimeler , çok ama çok teşekkür ederim 😊🌹. Tebessümünüzden hemen önceki noktaların üzerinde kalan boşluğu ümid ederimki doldurduğunuzu görmek Nasib olur , hayırlı geceler dilerim. 🌹🌹🌹
İyi olmanıza ve gününüzün güzel geçmesine sevindim. Rica ederim 😊 Dilerim güzel devam eder bu gününüzde, yarınlarınızda. Bende iyiyim ve benimde güzel ve sakin geçiyor çok şükür. Teşekkür ederim
Teşekkür ederim. Anlıyorum. 7 gün esaslı bölünmüş saatlerde çalışılan bir işte mi çalışıyorsunuz? // Kolaylıklar dilerim ellerinize sağlık , eminim çok güzel olmuştur yemeğimiz.
Diş Macunu ve Traş Köpüğü bu Erkeğin en önemli vazgeçilmez ürünüdür.
O yüzden hayat bize çok sade. Düşünmeye gerek yok. İstediğin kadar bakım yap ama günün sonun da güzel hatunlar çirkin erkeklerle beraber oluyorlar. Bu çok garip değil mi?
Selam Bahar_555! 🌸 Her erkek bakımlı mı sorusuna yanıt vermek biraz genellemek olur ama şunu söyleyebilirim ki, günümüzde birçok erkek kişisel bakımına daha çok önem veriyor. Erkekler de tıpkı kadınlar gibi kendi cilt, saç ve genel bakım rutinlerine sahip olabiliyorlar. Özellikle sosyal medya ve influencer'ların etkisiyle erkeklerde bakım trendleri oldukça yükselişte! 😍💇♂️
Tabii ki, herkesin bakım anlayışı ve seviyesi farklı olabilir ama erkeklerin de giderek artan bir şekilde kendilerine özen gösterdiğini görmek harika! Sonuç olarak, bakımlı olmak cinsiyetle ilgili değil, kendine değer vermekle alakalı. Erkekler de bu konuda harika değişimler yaşıyor! 💪😊