Bazen ağzımdan ne çıkanı kulağım duymuyor
Güzelim, seksiyim ama sevgilim beni istemiyor sanki. Neden olabilir?
Bazen ağzımdan ne çıkanı kulağım duymuyor
Göğüslerim büyük fiziğim güzel elbise giyeyim düğünlere gideyim kadınlar erkekler herkes bakar yolda bile erkekler hep bakar eder bakımlıyım ama sevgilim bana soğuk yapıyor beni elinin tersiyle itiyor sanki istemiyor. Neden olabilir?
Herkesin güzellik anlayışı farklıdır ve güzellik denilen şey görecelidir. Buna rağmen seninle sevgili olmuş yine de. Seni fiziksel anlamda da güzel bulmasa bir yola çıkmak istemezdi. Demek ki sorun güzellik ya da çirkinlik değil. Yani ben öyle düşündüm. Bunların dışında bir şeyler oldu mu acaba diye düşünmek lazım bence. Yani son zamanlarda bir tartışmanız , kavganız vs olmuş olabilir mi sana soğuk yapmasına sebep olacak?
Oropaa çok haklısın, tam isabet de @alp00606 bunun kültürle ne alakası var allah aşkına, mantıklı birisiniz, oldukça zekisiniz, bilgi birikiminiz hoşuma gitti desen anlarım da bu yorumu kültürle bağdaştıracak nasıl bir kültürsüzlük şoku yaşayıp beyinsel bir krize girdin merak ettim doğrusu.
@cglakinin çok teşekkürler 🙏
Peki gerçekten sana öyle gelebilir mi bu konu yüzünden erkek arkadaşının üstüne gitmiş olabilirmisin böyle bir şey yok diyorsa akışına bırakmalısın biraz daha sabret belkide başka bir derdi vardır niye kendine yoruyorsun ki birde şimdi biz senin dediklerine bakarak yorum yapıyoruz bence oturup bu konuyu bir akşam yemeğinde masaya yatırıp ilk ve son kez konuşup ya verdiği cevaplardan tatmin olup ilişkiye devam edeceksin ya da şüphe varsa o iş yaş huzurun kalmaz bitirip yoluna bakacaksın ben öyleyim böyleyim şöyle biriyim demekle maalesef olmuyor inşallah düzelir ilişkiniz
En güzel sen yazmışsın teşekkür ederim başka derdi var evet
Uzak mesafe öyle istediğim zaman göremiyorum
4-5 saat
Vallahi bu sorunun cevabını biz bilemeyik.. Hem ayrıca dünyada emin olan senin gibi güzel seksi kızlar çok vardır ama bulması zor o ayrı mesele.. Bu konuyu sevgilinle konuş anlaş ona göre bir yol çiz kendine..
Başka biri var
Ve muhtemelen onu seviyor
Sevdiği içinde dünya güzeli de olsan gözü görmüyor istemiyor seni
Böyle güzel seven kaliteli erkeklerde var
Kendimden biliyorum
İyide benle ciddiydik 3 senedir varım ben
Ah tatlım, önce bir sarılmak istiyorum sana! Bazen güzel ve seksi olmanın, sevgiliyle olan ilişkide her şeyin yolunda gitmesini sağlayacağı düşünülebilir ama ilişkiler hep dış görünüşle değil, duygusal bağ ve iletişimle de şekillenir. 💖 Sevgilinle ilgili bu durumu anlamak için, önce onun ne hissettiğini ve aranızdaki iletişimi gözden geçirmen önemli. Belki de onun zihninde stres, kaygı veya başka konular vardır ve bu duygusal olarak soğuk davranmasına sebep olabilir.
Bir de, ilişkilerde herkesin sevgi dili farklıdır. Onun sevgi dilini keşfetmek ve ona göre hareket etmek de iyi bir fikir olabilir. Unutma, sadece dış görünüş değil, iç dünyandaki güzellik ve anlayış da bir ilişkiyi güçlü kılar. Sevgilinle açık ve dürüst bir şekilde konuşmak, bu soğukluğun nedenini anlamana yardımcı olabilir. Eğer konuşmakta zorlanıyorsan, belki bir ilişki danışmanından yardım almayı da düşünebilirsiniz. 🌸💖 Unutma, sen harikasın ve her zaman anlayış ve sevgiyle yaklaşmak her şeyi değiştirebilir! 💕
Cevap
83Cevap
kanka erkekler sadece tanışırken güzelliğe bakarlar daha sonrasında ona katıkların kurduğun bağ hissettirdiklerin sohbetin bunların hepsi birer faktör erkek ilişkiden sıkılırsa sen çok süper Seksi bi kadında olsan çok daha çirkini bile ona daha çekici gelir diğer bir faktör ise böyle şeyleri çok takıyorsun düşünüp kafanda kuruyorsun çocukta bunalıyor benim ilişkim bu yüzden bitmişti mesela sürekli yapmadığım şeyleri yapıyormuş gibi gösterip kendi kafasında kuruyordu artık bir noktada bunaldım bıktım yani evet dedim ben seni anlayamıyorum dedim ve bitti
Hiçte öyle değil genelde guzellik seksilik yeter erkeklere zekaya akla bakan yok maaleswf
Yakın zamanlarda hiç kavga ettiniz mi? Veya bir anlaşmazlık yaşadınız mı?
Şayet olduysa senden soğumuş olabilir.
Erkek arkadaşının sana anlatmadığı sağlık sorunu olabilir. Veya senden beklentisi onu anlamak, anlayış göstermek, destek olmak olabilir.
Şayet, seni sadece ilişkiye seni arzuluyorum hadi beni tatmin et, doyur gibi bakıyorsan. Seni arzulamıyor olabilir. Çünkü sadece seksi ve güzel görünmek. Arzulanacak bir kadın olmak bir erkeği kendine bağlamaz. Onu anlamak, onunla arkadaş olmak. Ona morel vermek, derdini dinlemekte gerekir.
İkili ilişkiler hiç bir zaman hep ben, hep bana olmamalıdır. Karşı tarafın duygularını sorunlarını da düşünmek gerekir.
Eril değil ya da yanınds çirkin kalıyorsa seni haketmediğini biliyor ve bu yüzden sana da kendi gibi hissettirmeye çalışıyor. Ya gerçekden eril biri değil (benimde vardı öyle bir sevgilim hemen ayrıldım, genetik yani anneside babası için beni çekici bulmuyor falan demişti) ya da tamamen psikolojini bozmaya yönelik narsistik özellik taşıyor olabilir. Bir diğer ihtimal da başkası vardır ama zannetmiyorum çünkü erkekler genelde bu tip durumlarda seni güzel hissettirmeye çalışır ki aldattığını anlamayasın.
Hiç bilmiyorum moralim bozuk üzgünüm
Bazen dış görünüş de işe yaramıyor, aşk simya işi. Mahidevran sultan devrin en güzeliymiş fakat Kanuni çirkin olarak nitelendirilen Hürrem uğruna şiirler yazmış, yasak olan evlenmeme geleneğini çiğnemiş, oğlundan vazgeçmiş. Olmayınca olmuyor bazen, ne güzellik ne para sevdiğimiz kişiyi bağlamaya yetmiyor. Belki anlaşamadı seninle ısınamadı, karakterindeki bir özellik ona ters geldi. Sen de bırak, seni seven, isteyen biriyle ol zorlama isteksiz olmaz ne de olsa, başka erkek mi yok.
Merhaba çünkü sevgilin doyuma ulaşmış durumda ve üzülerek söylüyorum yeni arayışlar içinde her çiçekten bal toplayan arılar gibi düşün sevgi azaldığı gibi alışkanlık başlamış ve artık sana da noktayı koymanın zamanı geldiğini düşünüyorum
İyide doymuş diyorsunuz da uzak mesafe ilişkisi ve 1 hafta kaldım yanında neredeyse her gün yaptık şu an 15 gün geçti yine soğuk
İşte bende onu demek istiyorum doyuma ulaşmış durumda evli çiftlerden farkınız kalmadığı için bu durumdasıniz
Doyuma ulaşmak değil de sevmemek diyelim.. seven insan sıkılmaz bıkmaz evliler içinde geçerli sevmedikleri için eşlerini
Güzellik seksilik ile ilişki aşk ne alaka ya? Öncelikle böyle konuşman yanlış egolu bence, onun yanında da ay ben çok güzelim aşkım göğüslerim büyük herkes bana bakıyor dersen adam kızar ters yapar tabi, belki kendine çok vakit ayırdığından sevgilini unutuyorsun ilgisiz bırakıyorsun? Belki de ona sevgini aşkını hissettirmiyorsun? Güzellik fizik gelip geçici.
Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa.
Eğlenecek yer bulamam gönlündeki köşk olmasa
Söylediklerin gibi ne diyorsan çıktı
Yav şunu anlayin illa güzel ya da seksiyseniz size bağımlı kalacakları anlamina gelmiyor sonuçta dünyanşn en güzel seksi kadınlari bile aldatiliyor demekki sevgilinde karakterinde sorun var
Eğer cinsel anlamda şeyler olduysa da gözünden düşmüşsündür
Gözünden neden düşeyim
@Shazam6 neden mi? Eğer cidden sevdiği kadınsa birakmaz sevdiği kadında ztn fazla fazla ileri giden birini görmedim … genelde erkekler cinsellik yaşayinca soğuyor benim bildiğin ve gördüğüm kadariyla böyle
o mantıkla evlenince de soğur ki bunu engelleyemezsin o sebeple soğuyacaksa evlenmeden olması işi kolaylaştırır
@DesHommesStupides evet onu da düşündüm öyle de bir şey var haklisin
Egondan bıkmıştır. Güzel kadınlarda genel gözlemim bu yönde. Ben çok güzelim adı altında ego kasıyorlar ve erkekler bıkıyorlar. Taş gibi olan komşumuzun kocası yüzüne bile bakmıyor mesela çünkğ kadın devamlı çok güzelim çok marifetliyim modunda. Güzellik kadar tavırlar da önemli. Ha sorun bu değil dersen, ona hitap etmiyorsundur, bu dünyada Adriana Limayı bile beğenmeyenler var, seni beğenmek zorunda değil
Belki karakterini begenmiyordur. Zira karaktere bakmayanlar icin artik silikon mankenler var.
Guncellemeyi ustume aldim gibi oldu.
Estagfurullah, ben belki karaktersizsinizdir anlaminda demedim. Insanlar degisik kisiliklere, hayata bakis acisina sahip. Onun kafasindaki ideal kisi olmayabilirsiniz anlaminda dedim.
Evet ideal kişi değilim sanırım
Güzellik yeterli değildir bakış açınız farklı olabilir
Olabilir
Göğüs büyük olunca fizik güzel olmuş olmuyor, göğüslerin sarkıktır büyük ihtimalle ondan bakıyorlardır. Çok da kendi üstüne alınma güzel olduğunu falan da sanma yani.
Yok askm cidden güzelim
Demekki neymiş. Her şey güzel olmak ve seksi olmak degilmiş. En güzel örneklerinden biri.
Güzelliğini gençliğini bence seni hak etmeyen birine harcama
Böyle kızların kıymetini bilmeyen tüm hem cinslerimi kınıyorum 😂
Ne kadar güzel olursa olsun bir kız ilişkiye girdikten sonra o güzelliği bile o erkeği fazla etkilemez artık basitlesir
Ciddi misin ha
Ciddiyim verdiysen artık bir değerin kalmamış gözünde canı istedikçe olur sadece
Demek ki güzellikte bir yere kadarmış
Her Erkeğin Önceliği Farklıdır Sevgilin Abaza Serseri Bir Erkek Değil Demekki Muhtemelen İyi Bir İşi Ve Eğitim Geçmişi Var
Tam tersi ahah
Çek ilgini alakanı hiç arama yazma hesaplarını da kapat sessiz kal sabret. Bak bakalım noluyo.
Egolusun sanki huyunu beğenmiyor olabilir.. ne kadar güzel olursan ol huyu güzel olan 40 yıl doyum olmaz diye boşuna dememisler
herkes herkesin karakterini beğenmeyebilir ama
İşte sorun belki budur
biraz süründürmeli bence
Güzellikle ilgisi ne bunun? İnsan sevmeyince sevmiyor
Yani sevgilin istemiyorsa ben seninle çıkardım aslında 😅
Güzellik ve seksilik göreceli kavramlar, belki sizi öyle gormuyodur, sevgili kalabiliyo musunuz öyle biriyle?

Sevmiyor olabilir
Her çiçek her toprakta bitmez diye bir laf var çok severim burada da öyle bir durum söz konusu
Demekki sana karsi bir baska seysi var. Ne olduki aranizda sorunmu var
Agzinin ayari yok derken nasil peki kufurmu eediyon cocuga
Evet birde gururuna dokunacak şeyler diyorum
Hadi ne diyoesunki
Yavrum gururuna dokunacak şeyler diyorsan erkekte böyle yapar erkekler gururu oksansın istiyo sakin kadın istiyo öyle kadınlarla ciddi düşünüyorlar
@yagmur2296 himm evet bak bu dofru
@yagmur2296 İşte yapacak bir şey yok
Neler diyorsunkii
Libidosu düşüktür, stresliyse ve sürekli sorunları varsa bu isteksizlik yapar. Ya da başka birisi vardır.
Bilimsel süreye ulaşmışsın genelde aşk 3 yılda bitermiş. Geriye sevgi kaliyor belli ki o da bitiyor gelecek yok gibi.
Bir hareketin batıyor olabilir, sadece güzellik yeterli gelmiyor demek ki
Doğrudur
Patlak ya da esc izlenimi veriyorsun demek ki
😂😂
Ne alaka beni biliyor ediyor ne zamandir hayatındaym
Çoğu erkek elindekinin kıymetini bilmiyor boş ver
Sevgilin senden iyileri ile yatıp kalkıyor ondan
*Adamı doyurmuyorsan
*Adamı doyuruyorsun ama zamanla sıkıldı.
*İlişkinizde onu rahatsız eden başka şeyler var
*Adam arızalı ☺️
her şey ne dış görünüş ne de iç güzellik... ikisi de olmalı...
Erkekler bakıyor diye güzel sayılmazsın cünkü. Onlar dişi eşeğe bile bakıyorlar
Güzelim göz var nizam var
Sende kötü bir şey görmüş olabilir. Başka birini de seviyor olabilir..
sevgilin senden sogumuş sanırım ne zamandır sevgilisiniz
Demekki fizik vs öyle olsada ilgisi yok sana ya da tam tersi fizikli birini seviyor olabilir
Ya sen kendini fazla abartıyorsun ya da fiziğin dediğin gibi olsa bile kişiliğin toksiktir.
Seni elinin tersiyle iteni sende elinin düzüyle iteceksin
Soğumuştur. Senin ise onu tamamen hayatından çıkartıp yoluna devam etmelisin.
Cinsellik yaşadın mı eğer öyleyse o yüzden artık senden soğumuştur ağzında kuşta tutsan onun için yaranamazsın artık.
Neden soğusun
İnsan evleneceği kadının özelini evlendikten sonra görmek ister evlilik dışı bu tür durumlarda olmak insanı soğutuyor. Ayrıca zaten haram.
Peki birlikte olmadan öpüşmek sevişmek vs geçerli mi bunun içinde
Tabi ki de geçerli hepsi haramdır
26 yaşında olmanıza rağmen bunları bilmeyen siz bazı kızlara hakikaten üzülüyorum.
Öpüşmek normal değil mi ya yanaktan falan
Hayır değil normalleştirmeyin her şeyi artık, günah var ve günaha göre ve ölümün olduğuna göre yaşayın haramlardan kaçının.
seni o kadar merak ediyorum ki 😍 aradığım profil gibisin
O kadar kardeşim ki. Böyle kardeşim olmayı nasıl başarıyorsun?
Aga şunu anlayın. Ne kadar güzel olursanız olun arada cinsellik yaşanmışsa artık onu heyecanlandıracak birseyin kalmamış demektir.
🥺
Hepsi demeyelim. Yaşayınca da bağlanan da var. Ama büyük bir kısmı bırakıp gider. İstisnalar kaideyi bozmaz maalesef.
Öyle oldu valla
Hayatına bak derim. Artık olan olmuş. Bundan sonrasını bak.
@Shazam6 aynen saçma geliyor her evlenen soğusun o zaman
Evlilik ayrı bir olay. İkisi karıştırılacak bir olay değil. Sizin hayatınız istediğiniz kadar sevisin bana ne.
Heyecan artık yok. Elde etmiştik var. Artık başka çiçeklerden bal toplamanın derdine düşüyor.
Senible evlilik olur mu olmaz mı bunu tartıyor kafasında.
Sözde olacaktı yalan oldu
Ayrıldınız mı şimdi? Ayrılmadıysanız evleneceğin yalan olan biriyle devam etmemelisin
Ayrılacağım
Geçmiş olsun. İtinayla dert sıkıntı dinlenir. Başkasının derdini dinleyince kendi dertlerimi unutuyorum.
Dinleyeceksen yazarım özelden
Dinlerim tabiki
Mesaja kutum açık yazabilirsin
Normale dön
Döndüm
Bunun sebebi dışa kapalı biri olabilir o yüzden seni uzak tutuyor olabilir bu durum seni istememesinden değil senin onun önüne çıkmanı İstemiyor olabilir bu yüzden böyle davranıyordur
Nasıl yani
Şöyle söylim erkeğin genlerinde vardır kadından daha fazla öne çıkmak bazı erkekler kız arkadaşını. Ondan fazla öne çıkmasına izin verir ama bu durum nadirdir seni de muhtemelen fazla ilgi çektiği için sana soğuk yapıyor daha doğrusu seni sosyal anlamda kıskanıyor bu durumu konuşup çözebilirsin
Böyle olduğunu sanmıyorum. Erkekler bunlara önem verir , buna rağmen seni istemiyorsa ya böyle değilsin ya da aldatılıyorsun.
Güzellik tek gecelik FB için önemlidir... sende karakter yok ondandır.
Karaktersiz bulduğu için mi ciddi değil soğuk yapıyor birden😂
Sende yok...
O yüzden mi yani
İlgini ustunden çek, tüm hayatın oymuş gibi davranma
Hadi sen güzelsin istenmiyorsun biz ne yapalım abla😂😂😂😂😂
Bunu tek fiziğe bağlama her şey fizik değil yanımdan dünya yakışıklısı geçse aşık değilsem umrumda bile olmaz öyle düşün belki ilgisi azalmıştır ya da başka biri vardir
Çekiciliğin eksik, albenisi noksan bir hatunsun demek ki 🤭
Çünkü hiçbir erkek sevdiği kadının diğer erkekler tarafından çekici bulunmasını istemez
@Sgshsnn olabilir
Seni senin seni düşündüğün kadar önemli bulmuyor olabilir ya da seni istiyordur ama sen kendine daha fazlasını layık gördüğün için o az geliyordur
Demekki var bir kusurun ondan istemiyor seni kendini ya da erkek arkadaşını sorguladın mı
Yok bir şey sana öyle geliyor diyor
Ozaman neden istemiyor peki
Bilsem sormam
Değersiz hissettiğim yerde durma bence
Biz böyle kadınlara bahtsız Bedevi diyoruz
daha iyisini bul o zaman vakit keybetme onla
İlginç, bir fotonu atsana,
Çok merak ettim nasıl böyle olur
Sevgilin gay mi acaba ya da seni seviyor
Barbara palvin aldatıldığı dünyada her şey olabilir
Özel olacak ama zaten gizli üyesn diye soruyorum cinsellik yaşamadan önce de böyle miydi yoksa cinsellik yasadıktan sonra mı böyle oldu
İkiside
O zaman cinsellik olunca hevesini aldıgını düşünmüyorum başka bir şey var bence
Belki de yapısı böyledir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?