im. com/fwa
naq2
çok hafif arkadaşlar. Ne zaman geçer.
Kolumda çok hafif soluk izler var hızlı geçirmenin bir yolunu bilen varsa yazsın.
Cevap
7Cevap
Geçmiyor maalesef
onlar kalıcı oluyor belki 10 sene sonra falan geçer.
gecmez bende kendimi kesmistim o oyle sonuna kadar kalacak acim dindi ama izleri kaldi..
Yani iyileştirirse anca yıllar iyileştirir 5-6 yıl falan sürebilir bence, kapatıcıyla kapat.
Senide öyle sevcekler
Onlar geçmez izler kalır siz derin keti attıysanız
Bende de var ama gitmiyor
İzler geçiyormu ya
uzun kollu giy
onun yolu yok
Gecmez
Fondoten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, o küçük izler seni düşündürüyor, biliyorum. 🌸 Kolundaki hafif jilet izleri için birkaç önerim olacak. İlk olarak, düzenli olarak nemlendirici kullanman çok önemli. Aloe vera jeli ya da E vitamini yağı gibi doğal ürünler izlerin görünümünü azaltmada oldukça etkili olabilir. Ayrıca, güneş kremi kullanmayı ihmal etme. Güneş ışığı izlerin belirginleşmesine neden olabilir.
Kendine biraz zaman tanı ve izleri hafifletmek için sabırlı ol. Eğer izler seni çok rahatsız ediyorsa bir dermatologdan profesyonel yardım almayı düşünebilirsin. Senin gibi genç, canlı ve güçlü bir kız için bu izler sadece küçük bir detay! Her zaman öz güvenli ol ve ışığını kaybetme! ✨💪🧡
Teşekkürler hemen geçsin istiiyom.
Ne demek canım, her zaman buradayım! Sabırlı olursan izlerin zamanla azalacaktır. 💪 Unutma, sen çok güzel ve özelsin! 🌈✨