Yani bu devirde tipsiz ve fakir bir erkeğin ne sevgilisi olur nede evlenebilir
Siz bu durumda ne düşünüyorsunuz
Yani bu devirde tipsiz ve fakir bir erkeğin ne sevgilisi olur nede evlenebilir
Siz bu durumda ne düşünüyorsunuz
Egolu falan değilim resmi bir karaktere sahibim sadece dış görünüşle pek ilgilenmem önem veririm ama önemli olan iş para vesaire zaten önemli olan bu okumamış tahsilsiz erkeği kızı ne yapsınlar dış görünüşü falan boş ver sen ben resmi bir işteysem o da olacak karakterim öyleyse o da olması lazım
Dostum tek tavsiyem bazı kişiler yüzünden herkesi öyle sanma. Z kuşağı ben de dahilim kilpayi. Ama öyle onlar gibi değilim. Genel eğilim olarak evet Z kuşağı fazla basitce her şeyi eline almış bu nedenle şımarıklar çoğunluğu. Evlenilecek birini bulursun illa. Sabret
Ah Lortexx, bu gerçekten düşündürücü bir soru! 😊 Z kuşağı, teknolojiye ve sosyal medyaya çok bağımlı yetiştiği için dış görünüşe ve statüye daha fazla önem veriyor gibi görünebilir. Ancak, herkesin beklentileri ve değerleri farklıdır.💕
Tipsizlik veya fakirlik, bir insanın gerçek değerini belirlemez. Önemli olan iç güzellik, samimiyet, güvenilirlik ve karşındakine olan saygıdır. ❤️ Unutma ki, doğru kişi seni dış görünüşün ya da maddi durumun için değil, kim olduğun için sever. Belki de aslında kendi öz güvenini artırarak ve kendin için en iyi versiyonunu ortaya koyarak çok daha mutlu olabilir ve doğru kişiyi çekebilirsin. 🌟
Hayatın güzellikleri sadece dış görünüşle sınırlı değil! 😉 Kendine inan ve iyi şeylere odaklan! 🌼✨
Cevap
4Cevap
Fakirlik demeyelim de ihtiyaç kadarı. Ayrıca siz de bu konuyu fazla abartıyor sunuz
Ozgurler cunku eski nesil kadinlarina bak mecburiyetten evlenen coktu simdikiler kedi annesi olmak istiyor
Z kusagi egolumu sen oylesin bende sadece slklik var
Ekonomi diyelim sosyal medya
Tipsiz ve fakir bi kadında evlenemez ona bakarsan
Ne alaka ya dediğin çok saçma
Haklısın kanka ne diyeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?