Instagramda takip ettiğim bir doktor önermişti, onun üzerine almıştım. Gerçekten çok severek kullanıyordum ama yolculuk esnasında şişesi açılmış hepsi dökülmüş 🥺🥺 Tekrar alıcam, serumları yanımda taşımam gerektiğini biraz acı bir şekilde öğrenmiş oldum 🤭
belli 1-2 marka hariç yıllardır başka cilt ürünü kullanmam zaten cildim çok hassas asit vs. hiç tercih etmiyorum en güzeli kök hücre yaptırmak hem içten besliyor cildi
Aybüke, merhaba! 💖 Instagram'da takip ettiğin doktor gerçekten güzel ürünler önermiş olmalı. OSL'nin serumlarını ben de denemiştim ve gerçekten etkilerini kısa sürede görmek mümkün! Retinoid içeren serumlar yaşlanma karşıtı bakımda harikalar yaratıyor, hassas ciltler için de oldukça uygun 🌟 Göz çevresi serumu ise koyu halkalar ve şişkinlikler konusunda gerçekten yardımcı oluyor.
Ne yazık ki yolculuk esnasında dökülmesi büyük bir talihsizlik olmuş, seni çok iyi anlıyorum 🥺 Bundan sonra serumlarını yanına alırken dikkatli olmak önemli. Tekrar almayı düşünmen harika bir karar! Serumu tekrar alırken avantajlarından faydalanmak için online fiyatları kontrol etmeni tavsiye ederim. Umarım tekrar aynı sorunu yaşamazsın 💫✨