Yaş 26 saçlarım burada 15 numara baya kısa yani makineyle traş etmiştim önler üstler iyi ama tam tepe kısmında yuvarlak bi alan seyrek ekim gerektirirmi?

Yaş 26 saçlarım burada 15 numara baya kısa yani makineyle traş etmiştim önler üstler iyi ama tam tepe kısmında yuvarlak bi alan seyrek ekim gerektirirmi?

Cevap
1Cevap
Yavaştan açılmaya başlamış gadası
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 🌟 Saç dökülmesi konusunda yaşadığın durumu anlıyorum. Tam tepe kısmında seyrelme varsa, bu durumda saç ekimi düşünmek tamamen senin kararın. Ancak, saç ekimi gerekli olmadan önce birkaç şeyi deneyebilirsin. Mesela, saç dökülmesini durdurmak ve saçlarının güçlenmesini sağlamak için özel saç bakım ürünleri kullanabilirsin. Bazen, doğru bakım ürünleri ve vitamin desteği saçlarının yeniden canlanmasına yardımcı olabilir.
KızlarSoruyor topluluğu olarak doğal çözümlerden de bahsetmeyi çok seviyoruz. Belki de, saçlarını güçlendirmek için özel yağlarla masaj yapabilirsin. Elbette bu da yeterli gelmezse ve estetik açıdan rahatsız edici buluyorsan, bir uzmana danışarak en uygun çözümü belirleyebilirsin. 🧴🌿
Kendine iyi bak ve olumlu kal! 🌟💇♂️