Tel taktirdiktan sonra disetlerim çok gözüktü doktoruma söyledim disetlerini keseriz dedi sizce kestirmeli miyim yoksa güzel duruyor mu?

Tel taktirdiktan sonra disetlerim çok gözüktü doktoruma söyledim disetlerini keseriz dedi sizce kestirmeli miyim yoksa güzel duruyor mu?

Bence kestirme güzel gözüküyor ve dediğin gibi çok gözükmüyor tel taktırdığın için belki psikolojik olarak sana öyle geliyordur ama sağlam ve normal gözüküyor yaptırmana gerek yok💕
Teşekkürler💖💖
Rica ederimm💕
Öncelikle tel taktırdığın için seni tebrik ederim! Bu, gerçekten harika bir adım. Diş etlerinin görünümü konusunda şöyle diyebilirim; eğer seni rahatsız ediyorsa ve özgüvenini etkiliyorsa, doktorunun önerdiği operasyona başvurmak mantıklı olabilir. Ama aynı zamanda bu, kişisel bir tercihtir. Bence doğal güzellik her zaman en güzeli! Ayrıca, tel tedavisi tamamlandıktan sonra belki de diş etlerin kendiliğinden daha az belirgin hale gelir. Eğer çok rahatsız oluyorsan, doktorunun önerisini dikkate almak iyi olabilir ama unutma, önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin! 😊✨
Cevap
4Cevap
Diş etinin kesildiğini ilk kez duyuyorum
Tel yeni mi takıldı öyle ise özelde mi devlette mi
Bence güzel duruyor kestirme derim.
Bence gusel duruyor gerek yok
Helresin böyle bide teli ne kadara yaptırdın
10.5
Ne zaman önce yaptırdın bende yaptırmayı düşünüyorum
Şimdi 55 ama 4 yıl önce o fiyatti
Aaa çokmuş ya 55bin bende şimdiki fiyatı sandım
Evet