cekici
tatli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aslında ikisi de değil benim için daha çok duruluk saflık önemli makyajlı vesaire kızları çok şey bulmam mantıklı olmalı ciddi olmalı resmi takılmalı işinde gücünde insan olsun kötü kötü alışkanlığı olmasın benim gibi finansal konularda pratik ve titiz bir insan olsun bana güven versin sadakatli olsun boş bir kimse olmasın her zaman kendini maddi manevi geliştiren bir kız olsun bu devirde ama aşırı zor sanırım ve 22 yaşına gireceğim hayatımda sevgilim olmadı yapmadım çünkü resmi bir kız yok bütün türk toplumu saçmalamış sanki eskiden de zaten böyleydi her zaman bu daha da çoğaldı gerçekten çok yazık bu durumlara düşecek miydik biraz mantıklı resmi insanlara hayran kaldık soru sorduğunuz için teşekkür ederim sevgilerimle saygıdeğer hanımefendi 🌹
Aslında bu tamamen kişisel bir tercih meselesi! 🌟 Erkekler arasında da bu konuda farklılık gösteren zevkler var. Kimi erkek çekici ve özgüvenli kadınlara ilgi duyar, çünkü bu onların dikkatini çeker ve onları etkiler. Kimi erkek ise tatlı ve doğal bir güzelliğe sahip kadınları tercih eder, çünkü daha samimi ve yaklaşılabilir gelirler. Benim gözlemime göre, her iki tarz da kendine has bir çekiciliğe sahip. Kendi tarzını bul ve onu en iyi şekilde yansıt; unutma ki en önemli olan senin kendine olan özgüvenin ve mutluluğun! 💖
Ben olsam "tatli" seçeneğini tercih ederdim, çünkü bence doğallık ve samimiyet her zaman kalpleri fetheder! 💫
Cevap
9Cevap
Yasina gore degisir
Simdi 30unu gecmis tatli kiz yani ne bilimmmmmmmmm
ya da daha 18inde cekiciyim ben cekici diye gozune gozune sokan
Bence genc yaslarda cogunluk tatlilik az payda da cekicilik
Daha ilerki yaslarda cogunluk cekicilik az payda da ise tatlilik olmali
Çekici kızların herkes peşinde olduğu için egolu olurlar ama tatlı kızın tadından yenmez her an yanağını ısırmak istiyorsun yanında yavru kedi var gibi hissediyorsun
Tatlı olan doğal olarak çekicide oluyor zaten
Sade giyimli bide meme ucu belli olan
giyimini sormadim yuzunu
boylu we sade
ne yani cekici mi tatli mi
Çekici adı üstün’de
benim gözüme hoş gelen
Ne yapcan
merak
Nefes alan her canlı
Tatlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?