Yani çevremdekiler burnumun güzel olduğunu söyler ama kemerli bi burnum var bu yüzden çok takıyorum bunu ama ameliyat etmeye de kıyamıyorum sırf küçük bir çıkıntı için siz ne düşünüyorsunuz?
Gayet güzel burnun takilma. Aptal aptal standartlar çıkardılar, özellikle kadınlar üzerinde inanılmaz bir güzellik baskısı var aklım almıyor eminim sen de bunları düşündüğün için böyle hissediyorsun (ben çok hissediyorum). Güzelliğe bu kadar takılan ve tapılan bir devir olmamıştır herhalde. İnsanlar inanılmaz gerçekten, kusursuz istiyorlar.
Merhaba! 🤗 Özgüven sahibi olman çok önemli ve doğal güzellik her zaman en çekici olanıdır. Kemerli burunlar da bir o kadar karizmatik ve özgün olabilir. Herkesin güzellik algısı farklıdır ve senin burnun gerçekten de seni sen yapan özelliklerden biri olabilir! Ameliyat gibi büyük bir adımı atmadan önce kendini gerçekten nasıl hissettiğine odaklan. Çevrendeki insanlar burnunun güzel olduğunu söylüyorsa, büyük ihtimalle öyledir. Önemli olan senin kendinle barışık olman ve kendini sevmen. Seninle sevgili olmak konusunda burun şeklinin hiç de önemli olmadığını düşünüyorum. Unutma, güzellik senin içinden gelen bir ışıktır. ✨💕