Güzellik & Bakım MAD Mİ? BARGELLO MU? blisterr Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangi marka parfüm konusunda daha iyi? MAD BARGELLO Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç MAD Mİ? BARGELLO MU? Cevapla Marka Soruları Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Mad daha iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Mad daha kalıcı 0 6 Yorumla blisterr 1 yıl ya bu zamana kadar bir sürü markalardan parfümler denedim tamam bi süre sonra koku bana gelmez ama yayılımı yok ki parfümlerin sabah sıkıyorum 10 dk sonra kimse parfümün kokusunu almıyor ne anlamı kaldı o zaman parfümün Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Orjinal parfümler Yorumla blisterr 1 yıl en son zara'dan aldım tamam kalıcılık okey ama yayılım yok Yorumla blisterr 1 yıl orjinale de 3k 4k verilmez be Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bazı parfümcüler var iyi yapıyor. 25 ml 1700 verdim daha yeni 😅 Lancome erkek parfümleri ne bak ty den Yorumla blisterr 1 yıl çok para bee skwhslkjwklsjw Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mad daha iyi
Mad daha kalıcı
ya bu zamana kadar bir sürü markalardan parfümler denedim tamam bi süre sonra koku bana gelmez ama yayılımı yok ki parfümlerin sabah sıkıyorum 10 dk sonra kimse parfümün kokusunu almıyor ne anlamı kaldı o zaman parfümün
Orjinal parfümler
en son zara'dan aldım tamam kalıcılık okey ama yayılım yok
orjinale de 3k 4k verilmez be
Bazı parfümcüler var iyi yapıyor. 25 ml 1700 verdim daha yeni 😅 Lancome erkek parfümleri ne bak ty den
çok para bee skwhslkjwklsjw