Güzellik & Bakım Günaydın aşkolar. Sırf sizi iyi ve mutlu görsünler diye yalancı bakımlar, makyajlar yapıldı mı? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Yoksa boşverip salkım saçak mı çıktınız dışarı? 😅 Yoksa… yoksa siz şanslı olup gerçekten mutlu musunuz? 🙄🙄 Güncellemeler1 yıl Bazen konuyu kendisine göre değişiyor soru anlamıyorum. Güzellik ve bakım yaptığıma eminim 🤦♀️ Günaydın aşkolar. Sırf sizi iyi ve mutlu görsünler diye yalancı bakımlar, makyajlar yapıldı mı? Cevapla Makyaj Soruları Aşk Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Ben kendim için yaparım gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Günaydın yapmadım 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Yok hocam haldır şaldır ile yıkanıp saçları tarayıp deodorant parfüm sıkıp doğruca işe gittim 1 4 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Hocam mı? 😅 Günaydın Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Aa sen miydin soruyu soran yıkık prenses 😛 Günaydın efendim mutlu enerjili güzellikli bol bir gününüz olsun inşallah Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Yıkık oldum şimdi de 🤦♀️ benim tabii uykucu. Sana da mutlu, güzel bir gün diliyorum 😂 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Hayvan gibi uyumuşum ama var ya off 😃 teşekkür ederim efendim 😌 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 94% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eheehe bnde gülücüklü maskemi taktım bugün. Üzgün gördüklerinde kum döküyorum o yüzden suratım düşüyor acı çekiyorum diyorum zaaa 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Makyaj değil de, sağlam görünebilmek için çok maske takıyorum. 1 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Günaydınnnn bebiş 💅💖 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Günaydın aşkımmmm. Süper mutlu, güzel bir gün dilerimmmmm 🌸💖💅🏻🥰😘💋🍓 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Evet yapıldı 1 0 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Hayatımız yalan dolan.Bu ne iş ulan. 0 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 354 cevap paylaştı. Mutlu görünmeye çalışmadım hiç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben kendim için yaparım gadası
Günaydın yapmadım
Yok hocam haldır şaldır ile yıkanıp saçları tarayıp deodorant parfüm sıkıp doğruca işe gittim
Hocam mı? 😅 Günaydın
Aa sen miydin soruyu soran yıkık prenses 😛 Günaydın efendim mutlu enerjili güzellikli bol bir gününüz olsun inşallah
Yıkık oldum şimdi de 🤦♀️ benim tabii uykucu. Sana da mutlu, güzel bir gün diliyorum 😂
Hayvan gibi uyumuşum ama var ya off 😃 teşekkür ederim efendim 😌
Eheehe bnde gülücüklü maskemi taktım bugün. Üzgün gördüklerinde kum döküyorum o yüzden suratım düşüyor acı çekiyorum diyorum zaaa
Makyaj değil de, sağlam görünebilmek için çok maske takıyorum.
Günaydınnnn bebiş 💅💖
Günaydın aşkımmmm. Süper mutlu, güzel bir gün dilerimmmmm 🌸💖💅🏻🥰😘💋🍓
Makyaj yapmıyorum yahu 😃✌️
Evet yapıldı
Hayatımız yalan dolan.
Bu ne iş ulan.
Mutlu görünmeye çalışmadım hiç
Sadeyim
Her insan saklar bir şeyleri
kadınların işi o
hazirimmm
Yapılıyor