nedense guzel buluyorum ama korkuyorum ilerdeki esim sevgilim sevmezse diye sizin fikirleriniz neler? saclarim dokuluyo sorry gozuktuyse

nedense guzel buluyorum ama korkuyorum ilerdeki esim sevgilim sevmezse diye sizin fikirleriniz neler? saclarim dokuluyo sorry gozuktuyse

Saçın değilde başka bir yerin gözükecekmiş az kalsın. Sevgilin seni gerçekten sen olduğun için seviyorsa bacağın hiç olmasa bile sever bundan kesinlikle emin olabilirsin. Onun dışında da kötü durmuyor yani fazla takılmamalısın detaylara. Sağlık sorunu falan oluşturuyorsa tabiikide dikkat edilmeli ama görünüş olarak hiçbir sorun yok.
tesekkur ederim de biryerim gozukmuyor
hee sagol ama abazalari takmiyorum sende boş ver bence
Cevap
5Cevap
selam nasıl bır durus pozıyonukı bacakmı kolmu bellı deıl daha duzgun boysan yukarı ve yukardan asagı cekermısın dm acıık mesajdan lınkte bırakabılırsın suana kadar resımde pek bısı goremedım
gorme zaten aq catlakalri gormek icin boydani napicaksin ya sabr
catlak gorunmuyokı neresı bellı deıl cok zorza zaten resımde koyma ozaman..
kes ya
Normal hemen herkeste var
Seninkiler belli bile olmuyor
Belli bile olmuyor dert etme
Güzel zayıfladın mı yoksa kilo mu aldın
ikiside degil ki
Ooooo
ne ya
@Üye38394 eşeklik ooo diyende mi? Senin annen böyle buralarda bacak mı paylaşıyor?
@sezgin_bulut ne alaka kardeşim ne paylaşırsa paylaşsın beni ilgilendirmez. Ayrıca annem ne alaka yani anneme laf atarsan ömrün billah duymadığın şeyler duyarsın benden haberin olsun. Anneler kutsaldır. Eğer adama dediğim şeyden dolayı diyorsan bir şey demiyorum. Eşeklik ooo diyende çünkü internette istemediğin kadar çıplak bacak fotoğrafı var ve gidip bakabilirsin burada gelip yabancı birisinin bacağına azmamalısın. Ve tekrardan diyorum isteyen istediğini paylaşır isterse cinsel organını atsın umrumda değil bana abazalık yapmamak kibar davranmak düşer anladın mı? Ve bu kişi önemli bir şey sormuş burada anlayan birilerinden yardim almak istemiş bu durumda apaçık belli olduğuna göre, soruyu soran kişide milleti azdırsın diye bacağını atmış muamelesi yapmamak düşer bizede
@Üye38394 adama ananda bacak yok mu diye soru sormuşsun. Adam anasının bacağına mı bakıyor bu birincisi. ikincisi adama anası kız kardeşi vs yok mu birisi böyle tepki verse diye sormuşsun ben de sana senin annen böyle çıplak çıplak foto paylaşıp alakasız yerde senin tabirinle abazanların içinde foto mu paylaşır dedim. Senin annene laf atmadım biraz kafanı çalıştırmaya çalıştım. üçüncüsü de ne öneminden bahsediyorsun bu kadar önemli ise gitsin cildiyeye, sen cilt doktorumusun ki buradan resimle karar vereceksin? vatandaş ooo diyecek abazanların gönülünü hoş etmek için sorduğu bir soru sende kendince bir şeyler yaptığını zannediyorsun.
@sezgin_bulut sen kimsinde benim hakkimda boyle seyler yaziyorsun tek bir dusunceyle. ben burada cidden kafamda dusunup dert ettigim icin yaziyorum istesem burdaki abazalardan almam ilgimi emin ol.
@sezgin_bulut ve buarafa ilgi istesem neden gizli olarak soriyim ve bacagimin tumunu atardim ozaman ben affedersin hergun sokakta gordugunuz tr orsplr gibi degilim
Üye arkadaşa verdiğim cevapta bu soruna cevap verdim. Kafana çok dert ediniyorsan bunun için cildiyeye gidebilirsin. Burada kaç cildiye doktoru var da sana sağlıklı bir cevap verecek? Hem de bu saatte.
Ve ayrıca burada cildiye doktoru bulsan bile resimle nasıl ne olduğuna karar verebilecek?
@sezgin_bulut sorular 1 saat içinde silinmiyor diye biliyorum. Ayrıca aynı sorunu yaşayan kişilerde sorunun çözümünü bilebilir çünkü insanların hafızası var. Ayrıca burada bir fikir sorulmuş doktor yardımı istenmemiş sizce sorusu olduğundan dolayı bu kadar kasmamalısın doktora neden gidildiğini falan kendisi de biliyor olmalı. Ve haklı falan değilsin uğraşmamak için haklısın dedim ve hâlâ yazıyorsun bildirim gelip duruyor. Lütfen tüm sorularına cevap verdiysem daha yazma teşekkürler
@sezgin_bulut ya tekrar yazmışsın dur ona da cevap vereyim. Cildiye doktorları bunun gibi şeylerde genelde bakıp he tamam diyorlar yani gözlerini kullanıyorlar veya hiç bakmıyorlar çünkü çok fazla insanda olan ve tedavisi aynı olan sorunlarda bakmasına bile gerek yok. Ve diyelim durum farklı en fazla bakıyor bende cildiye doktoruna gittim sorunumu anlattım ve yapılması gerekeni söyleyip gerekli şeylerinde reçetesini yazdı yani röntgen çektirmem falands gerekmedi açıkçası ve lütfen bu tartışma bitsin
@Üye38394 hayırdır? bu saatimi bekledi soruyu sormak için. neden gün içinde sormadı yoksa üye bey bacağındaki bu beyazlıklar yeni mi çıktı söyle bakalım bunun da cevabını verde bilelim. Başkasının başına geldiyse resme ne gerek var? Her gördüğün lekeyi aynı mı zannediyorsun sen? yok mu bunun bir tahlili görüntülemesi? Sen ne biliyorsun da ne anlatıyorsun? Aklınca savunuculuk mu yapıyorsun?
@sezgin_bulut cilidiyeyle ne alakasi var? esim sevgilim begenmezse diye sordum sizce dusunceniz ne diye cildiyeye mi sorcam bunu?
@sezgin_bulut gece yasiyorum ben gunduz uyuyorum?
@Üye38394 röntgen çektirmek derken? Cildiye ne zaman röntgen çektiriyor? Bence daha fazla yazma istersen...
@Üye38394 tesekkur ederim gercekten beni anladigin icin
@sezgin_bulut simdi neyle kendini hakli gostercekdin cok merak ediyorum
olmayan eşinin göremediklerini burada göstererek çok mu iyi iş çıkardın yani? Evlenmeden önce söylersin bende böyle kusurlar var adamda ona göre seninle evlenir ya da evlenmez. Burada sordun üye bilmem kaç seni beğendi diye eşinde seni beğenecek diye bir kaide kural mı var?
eşin olacak adamın fikirlerini buradaki insanlar mı belirleyecek?
bende çok merak ediyorum buradaki insanlar sorun yok sorun olmaz demiş olsa bile eşin olacak adam sorun görse ne diyeceksin sitede sordum hatta bacaklarımı da gösterdim kimse sorun olur demedi sen nasıl sorun olur diyorsun mu diyeceksin?
@sezgin_bulut hayir kimse belirlemez ben insanlarin dusuncesini merak ediyorum?
ee sonuç ne oldu?
@Üye38394 sen kim dalga geçmek kim zır ca*hil seni. Dalga geçmiş miş... sen git kumunda oyna daha da yazı yazıp kendini rezil etme, ettirtme. Beni de gereksiz yere uğraştırtma kendinle.
@Üye38394 la bi s. g din malmal konuşmayın ya. Karıya yalanacağım diye şempanzeliğin lüzumu ne
normal.
Çokta kötü değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?