Güzellik & Bakım Bu tarz gömlekleri hangi tür erkekler giyer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hoşlandıgim erkek hep bu tür de gömlek giyiyor, neden giyiyor anlamıyorum Bu tarz gömlekleri hangi tür erkekler giyer? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. İstanbul beyefendilerine yakışır bu tarz gömlekler 1 0 Yorumla
Bubifake24 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Ve sen ondan hoşlanıyorum diyosunİlginç 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Artık hoşlanmıyorum sanırım Yorumla Bubifake24 1 yıl Bence de yani:) Yorumla Bubifake24 1 yıl Gel, seni kendime ayiriyorum:) Yorumla
Bırısıste2716 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Pardon ama peze venk gömleğine benziyor 1 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 833 cevap paylaştı. Murat övünç Kerimcan durmaz gibiler giyer😂🏀 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlk gömlek mafyalara göre. 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Galerici kulupçü işi bu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İstanbul beyefendilerine yakışır bu tarz gömlekler
Ve sen ondan hoşlanıyorum diyosun
İlginç
Artık hoşlanmıyorum sanırım
Bence de yani
:)
Gel, seni kendime ayiriyorum:)
Taillerde alaholai giyerim normalde de tarz cicekli vs
Pardon ama peze venk gömleğine benziyor