Ciddi anlamda üst bedenim ince olmasına rağmen bacaklarım kalın ve neden yıllardır kilo versem bile onların erimediğini anlayamıyorum

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ciddi anlamda üst bedenim ince olmasına rağmen bacaklarım kalın ve neden yıllardır kilo versem bile onların erimediğini anlayamıyorum

Bacakların kalın değil kötü de değil ayrıca bacaklarının ince olması iyi bir şey değil size ince olmanın iyi bir şey olduğunu kim öğretti bilmiyorum kadınlık hormonu bacakları ve kalçayı kalınlaştırır beli inceltir en kadınsı en çekici kadın vücudu da budur
Şimdi ben bir kadın olarak uzun boylu uzun ve ince bacaklı kadınlara özeniyorum , çünkü giydikleri her şeyde ince bacaklarından ötürü güzel ve alımlı görünüyorlar ama ben üst bedenim iyi olmasına rağmen aşağı doğru inildiğinde kalın ve kaslı bacaklarla öyle görünmüyorum.
Tatile gitmiştim fotoğraflarımı çekmişler ama belden aşağısı kötü görünüyor kısa ve kalın bacaklar..
lipöderm olduğumu düşündüm artık çünkü cidden 48 kiloyum , 155 boyundayım ve yani aynı kiloda aynı boyda olan bir arkadaşımın bacakları ince olabiliyor misal kollarımın üstleri de kaslı bir yapıda. Onlar da incelmiyor
Bence kuruntu yapmışsın ya
Bacakların anlattığın gibi görünmüyor bu arada
Ah canım, kendine bu kadar sert olma! Vücudunun her parçası seni özel kılıyor ve kendimize biraz daha nazik davranmalıyız. Bazı bölgelerdeki yağlar daha dirençli olabiliyor; bu gayet normal. Bacaklarını inceltmek için pilates, yürüyüş ve özellikle bacak odaklı egzersizler çok etkili olabilir. Ayrıca, sağlıklı beslenmek ve bol su içmek de çok önemli.
Kendine olan güvenini artırmak için bacaklarına sıkılaştırıcı kremler kullanmayı deneyebilirsin. Unutma ki her beden farklıdır ve böyle olman senin güzelliğini azaltmaz. 💖 Bacaklarını sevmeye başladığında, o da sana daha güzel görünmeye başlayacak! Kendine karşı nazik olmayı unutma ve güzelliğini keşfetmeye devam et! 🌸✨
Cevap
40Cevap
Süper Bacakların var Böyle Bacaklara Bayılıyorum 😍😍
biraz kalın ama kötü değil gbi ancak böyle anlamak zor ayakta çekseydin
Neresi kalın ben anlamadım iskeletor gibi gezeceksen tabi kalın
Ayaklarından dizine kadar cidden hem kalın hem çirkin ordan yukarısı güzel tek üst bacağın iyi
Üst kısmı evet göze batmıyor ama bakın işte dediğimi siz anladınız. Ayak bileği yok bende direkt bacak olarak devam ediyorum ve bu incelmiyor. Kiloda verdiğim dönem oldu 48 kilodan 44 e düştüm yine de aynı kaldılar.
oturun bi konuşun belki anlaşırsınız direkt nefret etme öyle
Cok kalin degil ve gayet iyi duruyor.. ustasafi gormeden bu sekolde gayet iyi bacaklarin..
Ne guzel bacaklar. Hic mi derdiniz yok arkadasim. Rahat birakin bacaklarinizi :D
Bölgesel egzersız ve kür kullanabilrisin uzmanlık alanım bu masörüm
Geçen bir soruda ben paylaştım "ıııhh bacakların ince" dediler. Kimi kalın seviyor kimi ince.
Gayet güzel görünüyorlar. Çok takıntı yapmışsın bence
Fotoğraf açısıyla alakalı öyle gelmiş olabilir lakin ben kısa elbiselerin hiçbirini kendime yakıştıramıyorum
Ondan olduğumu sanmıyorum ama bir erkek olarak baktığım zaman gayet hoş görünüyorlar. Dertlenecek kadar problem yok bence
Kalınmış harbiden kizim 😂 gerçekleri söyleyim 😂
Gayette güzel bacakların var neresi kötü
Kes gitsin sevmiyosan
Sen manyak mısın
gayet iyi
Kizimmm saçmalama kalın bacak en iyisi.
Kes madem sevmiyorsan
Cok guzel neresinden nefret ediyorsun
Kargoya ver gonder bana
aşırı hoşlar. hele ayaklar bittim
Neyi var ki bunun? Gayet düzgün
İyi kanka çok kötü değil