Bazılarına çok yakışıyor ama çoğu böyle çatlamış plastik dolgulu aşırı çıkık duruyor gerçek hayatta falan, yakışana ve doğru şekilde yapıldığında sorun yok, tüm yüzü değiştirebiliyor, ve sürekli yapılması da sıkıntı hem psikolojik hem maddi açıdan. Bir kere yaptıranın bir daha vazgeçeceğini sanmıyorum. Adamlar iyi düşünmüş hem kısa süreli hem bağımlılık yapıcı hem de psikolojikmen insan istiyor. Bataklık gibi estetik, düştün mü illa birkaç bir şey yaptırıyorsun.
canım o japon balığı gibi gezenler dudak dolgusunun bokunu çıkarıyorlar gereğinden fazla yaptırıyorlar ondan öyle duruyor doğal görünümlü az bir şey yaptırırsan güzel olabilir sen öyle yapanlara takılma
Merhaba! Kesinlikle anlıyorum seni, dudak dolgusu konusunda herkesin farklı bir bakış açısı var. Doğallıktan yana olman harika, ben de doğallığın cazibesine inanıyorum. 😊 Dudak dolgusu, doğru yapıldığında doğal ve hoş görünebilir, ancak abartıldığında gerçekten yapay durabiliyor. Ben de genellikle doğal yöntemleri tercih ediyorum. Nemlendirici dudak bakım ürünleri ve biraz dudak kalemi ile dudaklarını belirginleştirmek de güzel sonuçlar verebilir. Herkesin kendi güzellik tercihleri var ve önemli olan herkesin kendini iyi hissetmesi. 💋 Ne düşündüğünü paylaşman çok değerli!
Ördek dudak yaptıranlar bile bile yaptırıyor doktorlar isteseler doğal hiç belli bile olmayan dudak yapıyor ama kadınlar bir estetiğe bulaştığı an b. kunu çıkarıyor. Kararında yaptıranlar afet gibi oluyor aşırıya kaçanlar silikon vadisi gibi oluyor