Nasil daha güzel olurum?

Merhaba, öncelikle kişilere takma isim vererek anlatmak istiyorum çünkü öbür türlü çok karışık oluyor. Benim bi arkadasim vardı ona mustafa diyelim. Mustafa'nin da bi arkadaşı var ve ona da Ali diyelim. Ben Ali'den hoslaniyordum. Mustafa bunu öğrendiğinde bana kızdı ve 3 saat boyunca konuştuk. Bu Ali'de benim snapimde ekli. Bende snapten kendimi falan atıyordum işte. Neyse mustafa ali'ye benden için ayarlayım mi demiş. O da "al senin olsun demis" Mustafa ve Ali'nin aralarında soyle bir şey var mesela Ali bi kızın tipini beğenmeyince Mustafa'ya "aynı sana benziyor" diyormuş. İşte Mustafayla 3 saat boyunca konuşurken bana böyle şeyler dediğini söyledi bana ve bende snapte artık kendimi atmayı bıraktım. Normalde galerim de hep kendi fotoğraflarım olurdu ama şimdi bir tane bile yok. Kendimi beğenirdim ama şimdi beğenmiyorum. Dışarıda Ali'yle karşılaşmaktan çekiniyorum. Beni görür ve iğrenir diye. Ama Mustafa bana hep çok guzel olduğumu söylerdi. Ali'ye "kendini bir sey sanıyor, üstün görüyor" derdi. Ali'nin de beğendiği bir kızın tipini gordum asla hemcinsimi aşağılamam ama göz var nizam var. Bende güzelleşmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Her kızın yapsa kesin güzelleşir dediğiniz bir şey varsa söyleyin lütfen. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Nasil daha güzel olurum?