Güzellik & Bakım Güzel kokan, temiz, deodorant kullanan, roll on stick kullanan, vücut spreyi sıkan bi kız dikkatinizi çeker mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Rexona en etkili olan bence Güzel kokan, temiz, deodorant kullanan, roll on stick kullanan, vücut spreyi sıkan bi kız dikkatinizi çeker mi? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yanımdan öyle biri geçince geriye dönüp bakıyorum yine güzel kokmak bir sanattır 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Umurumda olmaz. 0 0 Yorumla
ceren_48732 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl ne kullaniosun 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Rexona Deodorant Rexona roll on stickVictoria's Secret velvet petals vücut spreyi Yorumla Soran 1 yıl Bunları kullanıyorum Yorumla ceren_48732 1 yıl sağ ol askim bare vanilla nasi onu biliomusun Yorumla Soran 1 yıl Onu gidip mağazada sıktım kokladım Bence ağır yaAğır bi vanilya kokusu varBen bi de victoria's secret romantic kullanıyorum o da hoş Yorumla Soran 1 yıl ama bare vanilla ağır yaniYazın kullanılmaz bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yanımdan öyle biri geçince geriye dönüp bakıyorum yine güzel kokmak bir sanattır
Güzel kokuyorsa 3 adım öndedir
tabikki hijyen sart
. sehir?
Umurumda olmaz.
Fazla güzel olur
ne kullaniosun
Rexona Deodorant
Rexona roll on stick
Victoria's Secret velvet petals vücut spreyi
Bunları kullanıyorum
sağ ol askim bare vanilla nasi onu biliomusun
Onu gidip mağazada sıktım kokladım