Diş hekimi asistanı olarak diş taşı gibi görünüyor bi diş taşı temizliği yaptırırsanız geçer gibi. Ama çürük başlangıcı da olabilir tabi. Bu arada dişlere limon , karbonat , tuz vs vs asla sürülmez asitli olduğu için dişlerde aşınma yapar bilginiz olsun
ipana 3d white ve signal white now dişlere zararı var mı? signal için diyolar lacivert olduğundan dolayı mı çünkü kömürlü olan daha zararlı olur ona göre de?
dişçiden randevu alabilirsin bahsettiğin siyah lekeler damaklarına da zarar veriyor zamanla, bu yüzden karbonat filan o işlere girme dişçiye git ve “diş taşı temizletmek istiyorum” de!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Diş hekimine git orada dişi rengin için müdahale edeceklerdir özellikle diş beyazlatması yapıyorlar En kestirme yolu bu
Opalescence dış macununu kullanabilirsin
düzenli fırçala
gratisten bir gargara almıştım geçenlerde birkaç ay yetti ilk kullanımdan itibaren tertemiz etmeye başlıyor dişleri ve diş etlerini
Adı ne
Iri granüllü pasta kullan... Eğer problem dişin dışındaysa geçer.. Eğer içindeyse onu dişçi halleder...
iri granüllü pasta gratiste var mı
Bilmiyorum... Ben Türkiyede yaşamıyorum...
Kendin evde yok edemezsin. Diş hekimine başvurmalsın.
Diş hekimi asistanı olarak diş taşı gibi görünüyor bi diş taşı temizliği yaptırırsanız geçer gibi. Ama çürük başlangıcı da olabilir tabi. Bu arada dişlere limon , karbonat , tuz vs vs asla sürülmez asitli olduğu için dişlerde aşınma yapar bilginiz olsun
ipana 3d white ve signal white now dişlere zararı var mı? signal için diyolar lacivert olduğundan dolayı mı çünkü kömürlü olan daha zararlı olur ona göre de?
Asitli şeyler çok mu tüketiyoruz neden bu kadar aşınma var dişlerde
Diş taşı onlar diş hekimi temizler doğuştansa kaplama olur dişler sanırım
dişçiden randevu alabilirsin bahsettiğin siyah lekeler damaklarına da zarar veriyor zamanla, bu yüzden karbonat filan o işlere girme dişçiye git ve “diş taşı temizletmek istiyorum” de!
Hindistancevizi yağı parlatıyor.
Herşeyun uzmanına sormak lazum git dişçiye
İmkanın varsa dişçide diş beyazlatma yaptır canımm
Diş doktoruna git temizliyorlar aksi türlü geçmez
Ben fırçalıyorum rutin olarak, beyaz kalıyor.
gulumsemen cok tatli
Ayyy çok teşekkürler
Dişçide yıkatabilirsin
Bol bol fırçalaman gerekiyor. Geçmiyor genelde.
Çok yemeyi bıraktığında
Dişçiden başka çaresi yok
Mashallah dislerin ne kadar guzel inci gibi
Teşekkür ederim
Diş hekimine temizlettirmiştim ben
Manyak karı yapmadi gittim ben
Yapması lazımdı ya
Tuz.
Fırçalayarak
temizletebilirsin
Diş taşı temizliği
Diş doktoruna sorman daha iyi olur