Güzellik & Bakım Çok yakışıklı ama ağzı çok kötü kokuyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Konuşmayı bitirdim 3. Buluşmadan sonra hatalı mıyımmmm Çok yakışıklı ama ağzı çok kötü kokuyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. O zaman ayrıl ondan olmaz 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. En tahammül edemediğim şeydir yakışıklı olsa ne olur kişisel bakımına özen göstermedikten sonra insan öpüşmeye tiksinir 1 0 Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sonunda akıl zerresi olan dişi. Ağzı kokan bir insan tamamen pistir. Kokusunun farkında değilse daha da pistir. 0 0 Yorumla
TheBourty Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Fıs fıs kullanmasını ve diş bakımına önem vermesini söyle 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kabalık bence konuşmayı bitirdim Yorumla TheBourty 1 yıl Tercih sizindir tabi ki, zaten buluşmaya öyle gelmesi yanlış Yorumla
Ayhan_1990 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Söyle dişini fırçalasın bunu söylemen o kadar kaba bir şey değil 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kaba bence ya Yorumla Ayhan_1990 1 yıl Değil bana söylense utanırım ama benden kopmadığı ve beni düzeltmeye çalıştığı için mutlu olurum hata etmişsin çocuktan ayrılarak Yorumla
yasamiyorumadeta Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl tahammül edilmez kişisel bakım yok, brad pitt olsa fark etmez. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evetttt Yorumla yasamiyorumadeta 1 yıl e dişleri beyaz değil mi o zaman nasıl yakışıklı Yorumla
Shwkzbiwsn Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Bütün yakışıklık gider 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet öyle oldu Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Yakışıklının ağzı lavanta kokar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İstisna mı Yorumla Oluştur 1 yıl Sana istisnası denk gelmiş, yakışıklının ağzı kokmaz normal şartlarda Yorumla
Benjamin542 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 82% 1 yıl Kendine bakmıyor demek ki 🤦🏾♂️ 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Giyimine traşına duş vs çok dikkatliydi ter kokmuyodu parfüm ya da şampuan kokardı ama iştee…. Yorumla
BorisM Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Ne yapabiliriz mesela?😂 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Söylesene dişini fırçalasın Yorumla BorisM 1 yıl Diş fırçalama ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Bakması gereken 2 şey var. 1. Genel diş bakımı (diş çürüğü vs.) 2. Bağırsak sorunu. Yorumla Soran 1 yıl Konuşmuyorum artık ben 3. Buluşmaya kadar durdum ama hepsinde aynı olduğu için mecburrr Yorumla BorisM 1 yıl O zaman soru sormanın anlamı kalmadı. Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ağız bakım kiti hediye et 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bekle sonra kendisi dikkat eder 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bitirdim konuşmayı Yorumla
KaranlıkBilge Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yani? 0 3 Yorumla KaranlıkBilge 1 yıl Söylemeden ayrıldıysan biraz hata var. Belki kendi bakımını yaptığı hâlde bu koku vardır. Sormak lazım. Yorumla Soran 1 yıl Yani 26 yaşına gelmiş ben dikkat ediyorum kendisi bilir herhalde dikkat etmesi gerektiğini ben kendi kendime kontrol ediyorum Yorumla KaranlıkBilge 1 yıl Ne diyeyim. İşin iç yüzünü bilmediğim için o senden farklı da olabilir, sen haklı da olabilirsin. Yorumla
dlnkpln_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Oggkkk 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hhahshshahahhaa Yorumla dlnkpln_ 1 yıl Ayrıl Yorumla Soran 1 yıl Bıraktım rahatta kal dayanılmazdı Yorumla dlnkpln_ 1 yıl Aferin askerr Yorumla
kacamiyorum Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 348 cevap paylaştı. Pis yani. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Galiba Yorumla kacamiyorum 1 yıl Uzak dur Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Uzak durulmalı. 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. 100 dü 0 oldu 0 0 Yorumla
Maviasigibirkizcee Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Iyyyy uzaklaş 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kaçtım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Troll soru 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çünkü yakışıklı birisinin ağzının kokması için sebep yok. Allah yakışıklı lik vermiş adam m l mi kendine bakmayip yakisikliligini kullanmayacak Yorumla Soran 1 yıl Yan yana yürürken kızlar bakıyor ama ağzı cidden kokuyodu bende ilk kez denk geldim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Garip Mis hayatın olağan akışına aykırı bir durum. Belki depresyona girmiştir kendine bakamiyordur bilmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
O zaman ayrıl ondan olmaz
En tahammül edemediğim şeydir yakışıklı olsa ne olur kişisel bakımına özen göstermedikten sonra insan öpüşmeye tiksinir
Sonunda akıl zerresi olan dişi. Ağzı kokan bir insan tamamen pistir. Kokusunun farkında değilse daha da pistir.
Fıs fıs kullanmasını ve diş bakımına önem vermesini söyle
Kabalık bence konuşmayı bitirdim
Tercih sizindir tabi ki, zaten buluşmaya öyle gelmesi yanlış
Söyle dişini fırçalasın bunu söylemen o kadar kaba bir şey değil
Kaba bence ya
Değil bana söylense utanırım ama benden kopmadığı ve beni düzeltmeye çalıştığı için mutlu olurum hata etmişsin çocuktan ayrılarak
tahammül edilmez kişisel bakım yok, brad pitt olsa fark etmez.
Evetttt
e dişleri beyaz değil mi o zaman nasıl yakışıklı
Bütün yakışıklık gider
Evet öyle oldu
Yakışıklının ağzı lavanta kokar
İstisna mı
Sana istisnası denk gelmiş, yakışıklının ağzı kokmaz normal şartlarda
Kendine bakmıyor demek ki 🤦🏾♂️
Giyimine traşına duş vs çok dikkatliydi ter kokmuyodu parfüm ya da şampuan kokardı ama iştee….
Ne yapabiliriz mesela?😂
Söylesene dişini fırçalasın
Diş fırçalama ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Bakması gereken 2 şey var. 1. Genel diş bakımı (diş çürüğü vs.) 2. Bağırsak sorunu.
Konuşmuyorum artık ben 3. Buluşmaya kadar durdum ama hepsinde aynı olduğu için mecburrr
O zaman soru sormanın anlamı kalmadı.
ıyyy yakışıklılığı mı kaldı şimdi 🤮🤮
Çok güzel yaptın ya :(
Ağız bakım kiti hediye et
ağız bakım seti al hediye olarak
Kloroben kargara al hediye et
Bekle sonra kendisi dikkat eder
Bitirdim konuşmayı
Çözümü yok
Bırak sal gitsin ablam nasıl öpüşücen
Yol ver gitsin
Yani?
Söylemeden ayrıldıysan biraz hata var. Belki kendi bakımını yaptığı hâlde bu koku vardır. Sormak lazım.
Yani 26 yaşına gelmiş ben dikkat ediyorum kendisi bilir herhalde dikkat etmesi gerektiğini ben kendi kendime kontrol ediyorum
Ne diyeyim. İşin iç yüzünü bilmediğim için o senden farklı da olabilir, sen haklı da olabilirsin.
Oggkkk
Hhahshshahahhaa
Ayrıl
Bıraktım rahatta kal dayanılmazdı
Aferin askerr
Pis yani.
Galiba
Uzak dur
Sigara kullanıyorsa ondandır
Cok kotu ya
Uzak durulmalı.
ayy knkk cok kötü cokk
Evet yaaaaaa
Dişlerini yaptır😁😁
100 dü 0 oldu
Iyyyy uzaklaş
Kaçtım
sevişmezsin
Troll soru
Çünkü yakışıklı birisinin ağzının kokması için sebep yok. Allah yakışıklı lik vermiş adam m l mi kendine bakmayip yakisikliligini kullanmayacak
Yan yana yürürken kızlar bakıyor ama ağzı cidden kokuyodu bende ilk kez denk geldim
Garip Mis hayatın olağan akışına aykırı bir durum. Belki depresyona girmiştir kendine bakamiyordur bilmiyorum