Güzellik & Bakım Ercan koltuk altı vanalarını açık unutmuş, deodorant kullanmıyor mu sizce? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor O şekilde görünmezdi belki en azından 😬🤣🤔#Edameda.#Emotion. Güncellemeler1 yıl Ercan kısmetse olur'un saf yüzlerinden biriydi :d Ercan koltuk altı vanalarını açık unutmuş, deodorant kullanmıyor mu sizce? Cevapla Deodorant Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Olabilir ya da ter bezleri çok calışıyordur:) 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Madem cok terleme sorunun var niye dar giyinirsin be adam🙄 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Deodorant terlemeyi önlemez ter kokusunu önler 1 0 Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl En nefret ettiğim görüntüdür. Kendimde olmamasına çok dikkat ederim 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Tişörtün modeli mi öyle yoksa hemen ekrana kusayım mı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çok kötü duruyor ya. Bunu havuza ıslamak lazim akşamdan deodorant falan bunu temizlemez hahhahah 1 0 Yorumla
Paspalcigo Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Elimde bir avuç bkla sokağa çıkarım su görüntü ama allahimmm kafayı yedirir insana 0 0 Yorumla
OğuzKALK Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Bu deodorantla geçecek bir mesele değil ki. Ha tamam bazı insanlarda ise yarar ama hepsinde değil maalesef 😅 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kötü olmuş ya bari siyah renk giyseydi 1 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 525 cevap paylaştı. O ne öyle ya 🙄 dur kusup geliyorum 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. ay bu bolum de asiri gulmustum ahshhahahah 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ercan olmuş Tercan 3 2 Yorumla klementoshk2g 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu ne yav.. 😂😂 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. kullanmiyordur 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. İyyy midem kalktı 🤢 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. böğğ o ne 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. hiç sevmem 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. İnsanlık hali 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Olabilir ya da ter bezleri çok calışıyordur:)
Madem cok terleme sorunun var niye dar giyinirsin be adam🙄
Deodorant terlemeyi önlemez ter kokusunu önler
En nefret ettiğim görüntüdür. Kendimde olmamasına çok dikkat ederim
Tişörtün modeli mi öyle yoksa hemen ekrana kusayım mı
Çok kötü duruyor ya. Bunu havuza ıslamak lazim akşamdan deodorant falan bunu temizlemez hahhahah
Elimde bir avuç bkla sokağa çıkarım su görüntü ama allahimmm kafayı yedirir insana
Bu deodorantla geçecek bir mesele değil ki. Ha tamam bazı insanlarda ise yarar ama hepsinde değil maalesef 😅
Kötü olmuş ya bari siyah renk giyseydi
Bu nedir ya eda gece gece iğrenç 🥴
Bu bir rahatsızlık sanırım.
O ne öyle ya 🙄 dur kusup geliyorum
ay bu bolum de asiri gulmustum ahshhahahah
Iyyy kullanmiyor herhal😅😶🌫️
Ercan olmuş Tercan
🤣🤣🤣
🤣
Bu ne yav.. 😂😂
kullanmiyordur
İyyy midem kalktı 🤢