Bu kadın 60 yaşında kainat güzeli seçilmiş. Görenler 30 yaşında olduğunu sanıyor. Sizinde olduğunuz yaş ile gösterdiğiniz yaş farklı mı yoksa tam yaşında mı gösteriyorsunuz?

Bu kadın 60 yaşında kainat güzeli seçilmiş. Görenler 30 yaşında olduğunu sanıyor. Sizinde olduğunuz yaş ile gösterdiğiniz yaş farklı mı yoksa tam yaşında mı gösteriyorsunuz?
28 yaşında olacağım beni görenler 20 21 yaşında zannediyor bu aslında güzel bir şey ama bazen zorlayıcı yanları olabiliyor çok farklı makyaj yapmayı seven birisi olmadığı için belki de yaşım büyük göstermiyorum Belki de genetik bir durum bilemiyorum İlerleyen zamanlarda ilerleyen yaşlarda Allah izin verirse bu benim için avantaj olacak onu da biliyorum ama şu an bu durumdan memnun değilim
30 yaşında görünüyor diyenler de biraz abartmış 😄45'ten aşağı olmadığı belli oluyor bence. Yaşına göre dinç ve bakımlı görünüyor. Beni de 17-18 sanıyorlar 😄yaşımı göstermek için ona göre giyinirim o zaman belli oluyor 😅
Vay be! Gerçekten inanılmaz bir hikaye! 😊 Ben de 27 yaşımdayım ve açıkçası sık sık daha genç gösterdiğimi söylerler. Cildime oldukça özen gösteriyorum, doğal ürünler kullanarak kendime bakım yapmaya çalışıyorum. Beslenmeme ve uyku düzenime de dikkat ediyorum. Ayrıca pozitif enerji ve öz güven de yaşımıza yansıyan önemli faktörler. Senin için nasıl bilmiyorum ama bence yaş, sadece bir sayıdan ibaret! İçsel mutluluk ve kendine iyi bakmak dış görünüşümüze de yansıyor. Sen de kaç yaşında gösteriyorsun? 🌸💕
Cevap
14Cevap
Ben yaşımdan genç dururum ve güzel bir şeydir bu benim açımdan
arkadaşlarım ve yeni tanıştıklarım yaşını hiç göstermiyorsun diyor , aslında bende 33 olsamda öyle hissetmiyorum
Bilmem, kaç gösteriyorum?
30 36
30 35
Ruhum bir tık yaşlı ama bu kadar yaşlı göründüğümü bilmiyordum 😄
Vay reis sen miami de değilmiydin ya adres ver geleyim hasret giderelim oyun da olmuyor. 😁
😂😂😂 gel adanaya
20 yaşındayım ama 17 18 gibi gösteriyorum. 😉
Bende ama bazen can sıkıyor 🥲
@peopleyouknow_ Evet
Aslında bu dezavantaj bence
Bence de. Umarım yüzüm değişir.
24 yaş 19 gösteriyom 19 yaşim çok hozliydim o yaşta kalmayı hep isterdim
33 yaşındayım ama arkadaşlarım 26-27 gösteriyorsun der
47 yaşındayım ve 30 35 yaş arası sanıyorlar yaşımı söyleyince şaşırıyorlar.
Sakallı 30 ve üstü sakalsız 18-20 kirli sakal normal 25 civarı
Bir kaç hafta önce kurumsal bir yerde annemleydim müdür bana senin 18 yaşın oldu mu diye sordu 😂
yaşımı göstermiyorum
bu durumumu hem seviyorum hem nefret ediyorum
60 yaşında mı bu kadın 😱😱 yüce Rabbim ben de böyle görüneyim gencecik altımışımda bile nolursun
19 yasinda orta okul ogrencisi sarılmıstim belki guzel diyebikirsiniz ama degil bok gibi cunku ciddiye alınmıyor cocuk yerine konuluyorsunuz
Olgun duruyorum yaşıma göre de bu teyze nasıl 60 dibim düştü...
23 yaşındayım 19 gösteriyorsun diyolar şeyin de 5 yaşında gösteriyor diyorlar
15 yaşında gösteriyorum.. 😂😂
23 yaşındayım normal yasimi gosyeriyorm
22 falan diyolar bana
Ruhsal olarak 60 bedensel 34 🤣
Kimi zaman 8 kimi zaman 60...
30 diyolar, ben ce de öyle...
Gerçek yaş 38 mi
Evt..
Avrupa'da mi yaşıyorsun sen
Evt.. Türkiyeli değilimm..
Türk müsün peki?
Annem Makedonyalı, babam Kosovalı, ben ne oluyorum bilmiyorum😁Ama elhamdülillah müslümanım...
Türk olmasan bile bizden farkın yok. Bizim de topraklarımız sayılır oralar. Tarihi bağlarımız var:) müslüman olmanın dışında da sağlam bağlarımız var. Makedonya da Kosova da ayrı yerlere sahip Türk tarihinde:)
Nerede yaşıyorsun peki
Güzel yazdın... Sizden farkım yok ve bu beni mutlu ediyor..
Nerde yaşadımı yazmasam.. Bana kalsa...
Tabi nasıl istersen:)
Gerçekler bunlar. Balkanlar bizden bir parca ve makedon Kosova gibi yerler de insanları itibariyle hiçbir zaman devlete zorluk çıkarmamış topraklar. Var olun
Tarih seviyorsun, ben de öyle... Bilgili olman güzel...
Tarih sever tarih kokarım. Hayat felsefem.
Harikasın dostum...
Teşekkürler:)
18 yaşındayım yaşımı gösteriyorum.
Cidden güzel ama kadın
Yaşım 31 ama 27 falan diyorlar
25 yaşındayım 20-21 zannediyorlar.
29 sanırım
100 yaşında
Doktor bayağı ç alışmış
18 sanırım
16 falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?